urgh Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 naquntao sam se ko car:P:) al sad me neshto zezaju ledja:/ No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 dobar jutar,carevi rura http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/179951/Sedam-grupa-pokusalo-da-udje-u-bazu-SMS-igara sta ti je pohlepa... Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 U istrazi smo tipovali na tri šeme, ispostavilo se da je u pitanju četvrta. Sjajni panduri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Ode mi raspolozenje u k.... kad ustanem i skontam da ovde i dalje pada sneg -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Spavao sam 12 sati :) Preksinoć sam spavao ok, juče prepodne i rano popodne mi se mnogo spavalo, onda je oko 17h počela da me boli glava, tako da sam na posletku odlučiio da malo prilegnem oko pola osam. Naravno to se završilo tako što sam se probudio oko ponoći da se "zaperem" i nastavio sam sve do 8 jutros :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Spavao sam 9 sati ko car! A sad, opet igranje ceo dan hohohoho Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Mislim da Borderlands moze u LAN-u da se igra hvala, to sam i imao na umu :) samo nisam znao dal moze Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Gligabajte, sta radis sutra vece? :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 odlični ste, momci :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 verovatno radim kao svaki konj... sta si imao na umu :) brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 htedoh da odem na fax,a onda sam se probudio u pola 2 :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 ^ same here... doduse,podsvesno sam znao da necu ici na fax,ali sam satro navio sat. :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Zato sam ja imao samo jedan normalan chas danas, bio na nekom sistematskom. Video sam sve do chetvrtog reda, not bad! Barem su mi zubi kul. http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Pivo onda koktel pa kajsija pa spricer pa chikenita pa patos ! don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 zato ja ne idem vise na fax. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Ono Ušće je vrh :) Zatvorena klonja u celom centru, ne radi već neko vreme, ljudi hoće da popizde. Lokali prazni, ali zato Monument i slični kafići puni, i svi (veoma zaposleni ljudi evidentno) jedu Cezar Salate i pizze sa pršutom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 a sta ti radish tamo onda pre 4? :) i kaze se kafiČi. Bash bih voleo da vidim neki grafik posete i prodaje po tim lokalima, sa poredjenjem ove i proshle godine. I da, slazem se, nisu mi jasni ljudi koji odu da jedu, piju, imaju sastanak u Uscu ili Delta sitiju (nekada je bio aktuelan i Merkator). Umesto da odu u neki od desetina lepih mesta po gradu, sa boljom hranom, oni se odluchuju da jedu, praktichno, u hodniku u zatvorenom trznom centru. Jedino potencijalno objasnjenje je postojanje parkiralista za kola mladih japija koji i izlaze po takvim mestima. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 nemam kola don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Ja moram Igi tamo poslom da idem, šta ću :) A mnogo mi je bolje da odem do 5, jer posle 5 je tek ludnica koliko je puno :) A sedenje je katatrofa, mogu da skapiram sedenje u recimo Bonđornu koji je kao izdvojeni kafić, ali na sred prolaza, katastrofa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 pa Lucky,nije fora da te niko ne vidi da sedis u kaficu u sred bela dana i jedes Cezar salatu... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 moja sestra je snob !:D i ide u usce bas cu da je pitam sto ide tamo :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Jaoo ova kosava ubija, dosao sa posla, danas nisam mnogo rmbao. Neki matorac ispred zgrade na poslu, pao niz stepenice i slomio ruke... Bilo krvi do kolena... A inace u uscu je sve manje ljudi kad god odem nesto da pazarim, bar po mojoj proceni... Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 jel imao neko iskustva sa ne placanjem kazne za nemanje karte u gspu skoro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Opala je poseta, ali niko neće da javno kaže koliko. Neke kao "zvanične" informacije su da je oko 20% u odnosu na prošlu godinu, ali ja kapiram da je i više. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Ko im jebe mater i njima i cezar salati. Do kurca više sa ovom zimom i vetrom i govnima, imunitet i živci su na izmaku :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts