mIRA Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 hvala, dule :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 kako se zove ono kad neko ima pomesane osecaje, npr oseca miris muzike? Bleja sa mohijem i maudom :P You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Prodaje neko kartu za Emersona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 znaci fora je sto tebe mrzi da ides da overis knjizicu:)...sa neoverenom primaju samo ako je hitan slucaj, tako da idi olesi se, razbij glavu ili tako nesto pa se javi:) nije da me mrzi, vec ne mogu, nisam student, nisam zaposlen a cuo sam da za biro cimaju mnogo :\ naravno viki:)...sad ti pohvalis moj avatar i onda nastavimo da prcamo stanka! mozete samo da mi olizete chmakicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 opa, stanko nije prijavljen na biro, radi na crno znaci, eto zanimljive informacije! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 odlichan cert sinoc, kao da sam imao 18 opet, voooojvodjani:P No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 ne znam koga manje podnosim, isidoru bijelicu, biljanu vilimon, bobic-mojsilovicku, evu ras ili rusku jakic! upalim sluchajno tv jednom u milion godina kad ono eva ras sva ushicena pricha kako mushkarci u americi masovno podizhu testise za 3000dolara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Ah, znači na to idem večeras. Ako ne budete svirali nešto od poznatih bendova, gađaću vas sflašom. Autorske stvari svirajte kod kuće! edit: a ne danas je peti :\ :******************* Nadam se da je tebi i ekipici bilo dobro :) Meni nije sad dobro koliko sam se usro sinoc :(Satan says (1:25 PM): au nekroholokaust Шмајсер says (1:26 PM): хаха култ оно је било за памћење Satan says (1:26 PM): haha boli me desni prst Шмајсер says (1:27 PM): мене је неко крно поред ока имам ожиљак и сав сам у огреботинама хаха Satan says (1:27 PM): hahahaha ja ne znam Шмајсер says (1:27 PM): поред угриза за сису Satan says (1:27 PM): HAHAHHAHAH Шмајсер says (1:27 PM): морам да се вакцинишем против беснила Satan says (1:27 PM): UGRIZO SAM TE ZA SISU HAHAHAHHA AHHAHA uzas sad sam se setio Шмајсер says (1:28 PM): хахахахаа ја реко да ми се потпишеш на дојку хаха Satan says (1:28 PM): Шмајсер says (1:28 PM): ти је поједе Satan says (1:28 PM): hahaha Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 ne znam koga manje podnosim, isidoru bijelicu, biljanu vilimon, bobic-mojsilovicku, evu ras ili rusku jakic! upalim sluchajno tv jednom u milion godina kad ono eva ras sva ushicena pricha kako mushkarci u americi masovno podizhu testise za 3000dolara... Nemaju zene da im ih dizu svakodnevno za dz? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Jbm ti i srbiju i telekom, pun mi je qrc ovog pucanja interneta vise! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 uh,spavao sam do malo pre,i jos mi se spava...a moram da idem,imam neki rodjendan,bice 30-40 klinaca...ijaooo,ludnica :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 ne znam koga manje podnosim, isidoru bijelicu, biljanu vilimon, bobic-mojsilovicku, evu ras ili rusku jakic! upalim sluchajno tv jednom u milion godina kad ono eva ras sva ushicena pricha kako mushkarci u americi masovno podizhu testise za 3000dolara... isidora bjelica i bobić-mojsilović prednjače na tom spisku, barem po meni 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 mrzim kada me neko probudi vikendom usisavanjem ili pochne da usisava minut nakon sto se probudim. ceo odmor mi onda pada u vodu It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracktorista Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 ^ isto. btw, ustao sam u 12 i citao neku knjigu do sada i mega je glupa. sve su iste, sto bi rekli \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 smrzo sam se ...recimo kao ...smrznuti ananas ... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 bio na rodju,bilo ekstra,deca majstori :D. sad ostajem gajbi,pasce neki film verovatno,nista posebno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Podmetni nešto ispod, da se ne slomi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Dante iskopao. Upishao sam se od smeha. Samo ne znam, kog to grada ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Ti si retard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Čukam nešto, a uključen TV i vrti se Selo gori, kakva genijalna serija. Ne mogu da verujem kako je čovek vrhunski pogodio žicu za široke narodne mase. Doduše, nije uspeo da "pogodi" moju babu, pa me to malo začudilo, ali still jeste gomile drugih. A pre toga bio na pinku Magazin In. I to je isto vrhunska zabava... ne znam dal' je gora voditeljka ili gosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Voditeljka je gora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Meni ovo protinko nije smesno, tuzno mi je :( @topic, spremanje pa malo do grada sa ortacima na neku cirku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Pushi ga rale to sam i ja hteo da radim, sad necu ispashce da te kopiram .!. ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 (edited) Jel imao neko problema sa Dotom na laptopovima, u smislu da radi 2-3 sekunde glatko pa onda zalaguje na sekundu i tako u krug (a igram offline partiju, tako da nije do neta)? Laptop je poprilično slab (Athlon na 1.6 GHz i Radeon HD 3200), ali ako WoW radi stabilno na medium detaljima u 30 fps, ne znam koji moj se dešava sa Dotom... inače Win7 je u pitanju. Edited March 6, 2010 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Vidii arnoldov biceps u avataru You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts