nikita_ Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 odoh u potragu za hranom, hocu nesto novo da probam. In other news, cepam ponovo Diablo 2 day and night, and it feels good! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 (edited) ... Edited March 7, 2010 by Mitch Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Idem Idem da bacim pc idem nemam komentara. Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 prokleti panduri, sinoc me zaustavise oko 3 ujutru...ali nisam nesto pio tako da sam naduvao 0.12, in your face! Da bas nisi pio, prosto si kao stvotrn za poster :" lips that touch liquor shal not touch thee" :Peto imam i 2 greske u pisanju! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 bas sam sjeban od jutros...ali dobro,mora i to malo... vraca se keva iz Praga danas,pa cu verovatno ostati gajbi da je docekam,i moram dobro da se psihicki pripremim na price "KAKO JE BILO",sto najvise mrzim... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 prokleti panduri, sinoc me zaustavise oko 3 ujutru...ali nisam nesto pio tako da sam naduvao 0.12, in your face! mene i drugare su sinoc dva puta zaustavljali, a mi jos peske, i sve redom odakle ste, odakle idete, gde cete, imena nasa imena oceva, strasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Devojka mi poklonila WOW majicu! ^_^ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Imas super devojku. Fala Bogu na kanteru, jedina stvar koja moze da me iznervira vise od zena u picku materinu ;( infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 mene i drugare su sinoc dva puta zaustavljali, a mi jos peske, i sve redom odakle ste, odakle idete, gde cete, imena nasa imena oceva, strasno. zamisli koji horor covece! panduri postavljalju pitanja muskoj ekipi u pola noci! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 to je danicin ortak !sigurn o:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Cek da vidimo dal mu je zalepio samar prvo :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Bio na fudbalu crko sam "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Neverovatno koliko ja mogu da spavam bez razloga :D od 5 jutros do sada... a nisam bio ni umoran... ode ceo dan.... krmelji kao klikeri ahahha :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 bio na treningu, hteo da bacim peglu ali nisam, posle dobio 2 karte za Ramstajn za dzabe...eto tako, ok dan, sada idem malo u komsiluk na trach parti i za kraj vecheri imam neki poslic gde treba da nacrtam ilustraciju gorile sa dijamantskim prsteno It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 treba da nacrtam ilustraciju gorile sa dijamantskim prstenom pa neće kojot još da se ženi :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 koliko su ruzne visoke devojke, pih... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Nemaš pojma o čemu pričaš. Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Cao drugari, ja se vratio sa Stare planine hihi haha hoho Sad cu cak 5 dana biti kod kuce DO JAJAAAAAAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 coko posalji mi rl na msn poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 too much diablo. odoh da jedem nesto pa malo da ucim za kolokvijum. in other news, postajem aseksualan , lol sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 jbt, trazim po celom stanu chashu koja sve vreme stoji ispred mene:Pa trazio sam je u par navrata danas:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 najveci wtf tog tipa mi se desio kada samjednom trazio telefon koji mi je u ruci i to dobrih 15 minuta... tek kada sam uzeo fiksni da nazovem mobilni sam izvalio... ali uvek je super ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 lezi neo, ides na poso sutra :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 ahahahahaahha, carski e! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts