Sting Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Ja cu kupiti sva tri . JEDNOG DANA!!! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HennessY Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Ma igrace se ovo bar 15 godina, dok izbace jos te dve expanzije (u to vreme 7 expa za Wow) Diablo III i najave Warcraft IV za negde jesen 2026 kontam da bi trebalo da se skupi...pocinje sa radom kasica prasica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Stvarno vudi citam i ne verujem sta pises, ja sam ubedjen da ce cak i kod da se rasproda manje-vise sve u prvih par dana. A za nas je ovo dosta para. Plus nece se placati samo igranje na B-netu nego samo ako hoces dodatne mape ili neke fensi avatae. Sama ideja o 2 eksapanzije mi se veoma svidja jer su jako retke dobre igre i nekako 2 ekspanzije su mi dodatno osiguranje da ce da isprave sva sranja koja ce se verovatno otkriti tek kada pocne masovno da se igra. Plus obecali su epsku kampanju i ne ocekujem nista manje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Ja vam pričam kako je na osnovu iskustva sa WoW-om, ali dobro, videćemo šta će biti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 ? zashto bi oni to radili? jel su pustili za vanilla starcraft ili warcraft patch kada su izashli expoi da i vanilla ima nove junite? Zato sto, koliko sam ja razumeo iz svih silnih pisanija o sc2, ovo nisu klasicne expanzije vec vise kao dodatne kampanje dok ce nove stvari, jedinice itd itd ubacivati preko patcheva jer su u nekom tekstu koji sam citao rekli da ce za online igranje biti dovoljna samo jedna original kampanja. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
viljuska Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 ma jes, blizz je lud da ne uzme dodatne pare u situacijama u kojima ih je dosad uvek uzimao (novi multiplayer uniti samo uz novu expanziju, vanilla igraci mogu igrati samo sa vanilla igracima). a inace ne znam oko cega uopste konfuzija, kad su i sami rekli da ce tako biti (dakle, ista situacija kao i sa bw i frozen throne) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Link gde su to rekli? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Vaistinu linkuj posto sam ja cuo da su rekli bas suprotno, sto je i logicno jer ce im se protoss i zerg kampanja prodavati u svakom slucaju jer ljudi vole tossa i zerga, a sustina im je da na battlenetu imaju sto vise ljudi koji ce potencijalno kupiti neko sranje na istom. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
spery Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Novi patch! Serveri su i dalje down valjda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HennessY Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Ako se ne varam prva faza je prestala 07.06. tako da ce mozda danas 07.07. vratiti i taman odrade kao sto je planirano 2 nedelje i onda spuste betu i ostaje im nedelju dana da se pripreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spery Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Kaze odrzavanje servera 24h neki lik sa blizzarda. Tako da ocekujem sutra da pocne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 znaci oni ce pustiti svima betu par nedelja pred izlazak, do jaja...ja mislio da ce to biti neka closed varijanta...e da, jebo ih patch od 500 mega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 oko exp-ova mozda bude fora kao u COH-u mada posto pucaju na mikrotrasankcije i social networking i sl moguce da nece morati da se kupuju sva tri dela ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Kewl http://eu.starcraft2.com/features/gameplay/hyperion.xml Inače, priča se da u Computerlandu već može da se naruči igra, 8990 din spec izdanje i valjda 6000 obično, za tih 3k razlike gotovo da je no brainer šta uzeti :) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 balon rakije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Ja sam mislio da ti to računaš u sakeu, nikad nindža od tebe :) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 pa nisam ja nindza, ja sam samuraj hae! nego kad se vitja vraca sa mora da mu kazem da mi ostavi jednu kopiju dvojke:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Vidim ja da će da radi shopto, 6k.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HammerFall Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Hoce li biti kod nas 27-og da se kupi SC2 ? ili ce, kao sto je highly rekao, morati da se narucuje na netu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 ja sam kao rezervisao preko sajta u comp.landu i dobio sms sa potvrdom rezervacije "Starcraft 2 Wings of liberty , kada budemo dobili zvacemo vas da potvrdimo porudzbinu." kad ga zakomplikuju onda ga zakomplikuju, ja sam ocekivao da mi posalju primerak uplatnice/profakture na mail da im uplatim i znam da ce mi tad i tad doci a ono ni blizu toga :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Ja sam juče bio ovde u Vršcu u Complandu, i tip mi je upisao ime i telefon, i kao 27 naručuju kolko komada imaju rezervisano (CE) i kad stigne za dan-dva ovde, odem, platim i gotovo. Meni su oni još i najsigurniji jer imaju dil sa Blizzardom, sudeći po celoj garnituri WOWa koju imaju ovde (igre+one preterane figure). Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 e jebem li ga, ja sam u to vreme na splavarenju+odmoru nikako ne mogu platiti bash kad stigne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Znaju li se prodajna mesta u Beogradu ? Plato knjizara ? Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Koliko vidim Game S vec ima preorder http://game-s.rs/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 43e je preorder na shopto, plus 2 evra poštarina, opet se uštedi solidna kinta Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts