stricker^10 Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 svejdno mi je ko prenosi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Vishko je realno car,a josh je veci car jer ga je Toni Soprano aka Srdjan Djokovic sklonio da ne komentarishe dejvis kup.Stoga cu ponoviti,Vishko car. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 sad ce prenositi premier ligu, buahaha, pobedio je Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 Realno meni je on 1 od 3 najjaca komentatora i drago mi je sto ce prenositi, zao mi je mozda Kovinjala ali jbg Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 kako moze da ti bude zhao lika koji ne zna imena igracha i sposoban je pet minuta da cuti i nista ne kazhe. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 kako se zove onaj drugi retard sto vodi pored ace prvenstvo... blagi boze kakav uzas... oni oni oni ne znaju pravila, oni nemaju osecaj za igru, oni lupetaju, prave slozene recenice bez poente, ne gledaju prenos ili ga gledaju dok vise sa plafona... zar je moguce, one vuvuzele jos i dobro dodju, mene iskreno retardi od voditelja kao ova dva dovode do ludila gde pocinjem da pichkaram i pljujem po podu i da se nerviram samo zbog njih ne zbog tekme... blaahhh... odo na vops :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Meni je pre svega, Aca vrlo zanimljiv i interesantan komentator, ja ga cak i gotivim. Nebojsa Viskovic mi je takodje ok, dok su svi ostali raspad. Ima i na sport klubu jedan komentator koji je skroz ok, ne znam mu ime. Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 kako se zove onaj drugi retard sto vodi pored ace prvenstvo... blagi boze kakav uzas... oni oni oni ne znaju pravila, oni nemaju osecaj za igru, oni lupetaju, prave slozene recenice bez poente, ne gledaju prenos ili ga gledaju dok vise sa plafona... zar je moguce, one vuvuzele jos i dobro dodju, mene iskreno retardi od voditelja kao ova dva dovode do ludila gde pocinjem da pichkaram i pljujem po podu i da se nerviram samo zbog njih ne zbog tekme... blaahhh... odo na vops :D ako mislis na Vladu Miljajevica,on je najveci retard medju retardima.On je inache GEUEEUEUERKUF baja :) Ima i onaj treci Milos koji ne znam kako se preziva,on je jos i najpodnosljiviji. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 gojko andrijasevic je solidan bio, sada ga nema u posl. vreme milan boskovic sa b92, koji je bio portparol valjda u zvezdi, je meni isto super bio komentator, dok je imao sta da vodi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
func1030 Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 milan boskovic je monotoni retard. Quote This sentence defines me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 u principu niko ne valja :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 (edited) Uh... Setjam se u Lonodnu kablovske televizije. Ako ti se komentator ne svidja imash opciju da ga "disejblujesh" i GG :) Samo zvuci sa stadiona :) Edited June 16, 2010 by Vitjsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Bash bi bilo do jaja da imamo tu opciju za ovo svetsko ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Gledajte svetsko na HRT-u :D ^^^ Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Juche se dere: "Dindane! Dindane!" a ono mali brzi dugokosi Gervinho :) Bash su slichni :) Posle usporenog snimka izvinjava se i kao jebi ga, menjaju mesta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Ja vam kazem da boljeg komentatora od Ace nemamo. I jos je jedan od retkih komentatora koji se 'razume' i prati fudbal (za razliku od ostalih koji ne znaju pravila igre), e sad sto nekad zna da kiksne ili nesto izlupeta jbg. Ali Acine uvodne recenice, i interesantne informacije (zbog kojih ga vecina ne gotivi) su meni vrlo zanimljive. Kad cujem Kovinjala, ili njemu slicne tipa: Vidic, Krasic, lopta do Stankovica, opet Krasic, Milijas... i onda 3 minuta ne progovara nista... Zapitam se sta ce nam takav komentator... Dok recimo Aca krene da prica kako Pejncilu ne stoji tacno prezime u pasosu, pa su mu i na dresu napisali pogresno. Moji ortaci isprozivaju Acu u fazonu: "koga bole kurac sta mu stoji u pasosu, sta kenja ovaj", dok je meni to ono info od koje nemam nista, ali eto nije lose znati :D Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 ^ amin. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 pa bolje da ne prica i ne komentarise nista ako to ne zna da radi aca je operisan od fudbala, nema osecaj koji je faul zestok koji nije pa se prima kao veverica dernja se... PESNICOM U LEDJA! plus ono njegovo vestacko UH OH ... ne prepoznaje igrace, ne razume se u taktike, prica pricice sa interneta kojeg nikog zivog ne interesuje kada gleda live prenos... serator koji se pravi pametan da bude on u prvom planu a ne sama tekma, kamo srece da samo govori nazive igraca bila bi milina ako mislis na Vladu Miljajevica,on je najveci retard medju retardima.On je inache GEUEEUEUERKUF baja :) da da i on je poceo na BK sa komentarisanjem tenisa (ni to mu nije islo najbolje) lik otpilike se istripuje da mora jednog igraca po utakmici da zove pravilno po imenu, pa i tu fejluje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Ja vam kazem da boljeg komentatora od Ace nemamo. I jos je jedan od retkih komentatora koji se 'razume' i prati fudbal (za razliku od ostalih koji ne znaju pravila igre), e sad sto nekad zna da kiksne ili nesto izlupeta jbg. Ali Acine uvodne recenice, i interesantne informacije (zbog kojih ga vecina ne gotivi) su meni vrlo zanimljive. Kad cujem Kovinjala, ili njemu slicne tipa: Vidic, Krasic, lopta do Stankovica, opet Krasic, Milijas... i onda 3 minuta ne progovara nista... Zapitam se sta ce nam takav komentator... Dok recimo Aca krene da prica kako Pejncilu ne stoji tacno prezime u pasosu, pa su mu i na dresu napisali pogresno. Moji ortaci isprozivaju Acu u fazonu: "koga bole kurac sta mu stoji u pasosu, sta kenja ovaj", dok je meni to ono info od koje nemam nista, ali eto nije lose znati :D niko ovde ne govori da on nije najbolji nas komentator,svi ga zapravo hejtujemo zato sto je tako bedan - najbolji. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 on je nedavno izjavio da je gol posvetio svojoj sestricini i njenim skolskim drugarima !! pa kome ovo moze biti zanimljivo bre Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 meni su ti njegovi uvodi najgori, majke mi blam me kad cujem, onako pokrijem se i zacrvenim se :D ili kad su neke polusanse, a on se dere MESI MESI AAAAAAA!!!!! a lopta u vazduhu nije je jos ni primio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 pa bolje da ne prica i ne komentarise nista ako to ne zna da radi aca je operisan od fudbala, nema osecaj koji je faul zestok koji nije pa se prima kao veverica dernja se... PESNICOM U LEDJA! plus ono njegovo vestacko UH OH ... ne prepoznaje igrace, ne razume se u taktike, prica pricice sa interneta kojeg nikog zivog ne interesuje kada gleda live prenos... serator koji se pravi pametan da bude on u prvom planu a ne sama tekma, kamo srece da samo govori nazive igraca bila bi milina izvini molim te, ajde onda nam ti prenosi fudbal, o veliki poznavaoce igre izmedju dva kaznena prostora! mene interesuju te price, kao i, verujem, vecinu ljudi... jednostavno je monotono prenositi samu utakmicu, komentarisanje dodavanja pasova izmedju dva vezna igraca. unosi covek draz u prenos tekmi, ali to verovatno ne dolazi do mozga vrlim poznavaocima fudbalske igre.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 To je to o čemu vam pričam, nije on džabe na RTS-u i ma koliko ga vi mrzeli, drugi ga fanatično vole. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 problem je u vama !:) fudbal vas je zasitio pa sad hocete i nekog komentatora koji ce da bude vama po volji da prica ono sto vi hocete :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 (edited) Lupeta gluposti i kada komentarise nema veze sa vezom cak i laik bi to primetio ... ne mogu da verujem da ljudi pored velikog brata i farme i ostalih sranja traze istu spiku i od fudbalskog komentatora. Aca sutro analizira i komentarise taktike timova i sta se desava na terenu dalje od taj dodao loptu tom i tom igracu. Hocu da prica o fudbalu , driblinzima , faulovima , kondiciji , razlicitim stilovima , taktikama , lopti , mrezi , kopackama , terenu , vremenu , sudijama i trenerima svim stvarima koje su direktno ili indirektno povezane sa fudbalom i imaju malo smisla za sve koji vole ovu igru. Necu da prica sta je ko jeo juce i sta je izjavio u svlacionici o njegovoj svekrvi. Takodje i kada komentarise o stvarima vezanim za fudbal u 99% slucajeva gresi i lupeta gluposti. Jedino pozitivno u vezi sa njim jeste sto je lozana najveca , prica tecno i ima ok boju glasa i to je super i to se ceni sve ostalo uzas. Edited June 17, 2010 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts