rev Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 i ja gotivim acu, a zhivim za dan kada ce gruja pocheti da komentarishe prenose premijer lige ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 viskovic i aca stojanovic su najbolji koemntatori :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 (edited) Ne znam da li ste ih ikad culi, ali hrvati po meni imaju par extra komentatora ... uvek radje gledam na hrt-u ligu sampiona nego na b92 i sad na rts-u ... Mada i oni nekad znaju da ispadnu totalni retardi ... NAJAVA! Edited February 11, 2010 by SUBE Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Realno ja da komentarišem bili bi strava prenosi... a i imam seksi glas, pitajte reva, kad smo igrali cs nisam smeo da pričam previše da mu se ne bi digla pišica :/ najjače da ću još da čitam i prevod sa ciganskog dok gledam tekmu, aj pali. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 ja bih sabijao kao komentator, ali dzabe kad znam da izgovorim 25 slova pravilno i imam glas kao zhena. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Drugim recima, ne bi sabijao kao komentator? Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 ACA INFORMACIJA IZ PRVE RUKE "... on je imao manji problem, juce mu je umrla majka..." ALOOOOOO SRBIJOOO Quote detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 covek se bar trudi da pored prenosa tekmi doda neku zanimljivu informaciju vezanu za samo utakmicu ili aktere iste. nije klasicni komentator koji suvo prenosi meceve. brate on nama prepricava zutu stampu :D upalis tv da gledas fudbal a on prica ko je koliko potrosio ko koga jebe :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 a cek, tebi to nije zanimljivo? vise bi voleo suve prenose 'nebo je plavo, trava je zelena, maluda probija po levoj strani, centrira drogbi, evo sanse, drogba sutiraaaa i precka se zatresla...' ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 11, 2010 Author Report Share Posted February 11, 2010 nekako se poklopilo da sam poceo da pratim premier ligu kada je on istu prenosio na bk. mnogo ga gotovim ma sta vi, retardi, pricali o njemu. nasisajte mu se kite.... jedan je aca. jebo vas milan boskovic brate svi nasi komentatori su slepci. zato se i pitam ko ih drzi gore a od stojanovica mi se kenja zbog njegove mr obvious poeticnosti "pristalice arsenala podrzavaju svoj tim." "igrac abc prilazi sudiji pokusavajuci da otvori prostor za razgovor da je mozda doslo do krsenja pravila igre" "dugujem vam izvinjenje zbog moje pogresne procene od pre 20 minuta da ce teo volkot zauzeti prostor pored desne aut linije" omfg Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 To je i meni uslo u usi :) Uvek on nesto procenjuje :) Mada ono svako ima nekog lika koga gotivi...Meni je cudno da gledam Seriju A bez Stefanovica :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Uz onu dvojicu na eurosportu jedini komentator kojeg gotivim... ACA LEGENDA!!! e da, skontao sam koji je njihov problem. ovaj jedan blago retardiran, ima opasne greske u izgovoru :)) tipa "ijao, lopta je udarila u preckA" skenjao sam se. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 a cek, tebi to nije zanimljivo? vise bi voleo suve prenose 'nebo je plavo, trava je zelena, maluda probija po levoj strani, centrira drogbi, evo sanse, drogba sutiraaaa i precka se zatresla...' ? Ali on upravo to i radi! Zato me i nervira najvishe, prenosi utakmice kao da je na radiju a ne na TV-u. Vidim da je jebeni Maluda centrirao Drogbi majmune ne zelim to josh i da slusham. A da ne pricam kad on zna shta je neki igrac pomislio ili rekao... Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 ajde reci onda sta bi ti pricao, evo mene bas zanima... Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Meni je gotivan onaj lik sa sport kluba sto prenosi engleze. A i gotivi mancester :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 11, 2010 Author Report Share Posted February 11, 2010 madjari svetski prenose tekme, a i bozo susec moze da otvori skolu za ove nase.. pa i milojko pantic bogami Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Meni je gotivan onaj lik sa sport kluba sto prenosi engleze. A i gotivi mancester :D onaj sto ima glas kao postar iz simpsonovih? Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Jung Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Realno stojanovic je panj,lose vodi tekme,previse gresi i upotrebljava masu "hrvatskih" izraza (prestup-ofsajd,vrata-gol???lol)...pored toga masovno browsuje domace sport sajtove i smara sa gomilom ifnformacija koje vecina zna,pritom ima i veoma fegetski glas i po mom misljenju covek je idealan da vodi emisije o bastovanstvu i nista drugo...nazalost nemamo nekog vrh komentatora,ali od stojanovica bilo ko je bolji(po meni!) inace lik koji vodi pregled(ne znam kako se zove) i ostale tekme koje ne vodi Stojanovic je sasvim ok i ne znam sto forsiraju Bobu smrada...verovatno ne vadi tijanicevu pishicu iz usta! Quote It's half man,half bearpig...NO,its half bear,half manpig....half pig,half manbear? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 ja sam odrastao uz sharenca i njegove prenose kosarke. Kada se drzi kosarke nemam sta da mu zamerim i zaista mislim da je odlichan sportski komentator. Viskovic nije losh za tenis ... btw jednom sam sanjao Lunu lu kako komentarishe Portsmut - Barnsli i to je bilo mega kul :) Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 11, 2010 Author Report Share Posted February 11, 2010 jel bila topless :D inace nesto kontam da kod japanaca i tih malo razvijenijih tv-signal zemalja, zvuk se prenosi preko vise nosaca, tako da verovatno imas poseban stream za ambience, poseban za komentatore .. i verovatno mozes da ucutkas komentatore :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Kakve veze ima shta bi ja pricao pejo? Ovaj covek jednostavno smara dok prenosi utakmice...kao onaj Igor Miklja shto je pokushavao da vodi neshto a ima govornu manu =P. Ono shto je sreca je shto je Aca Gej josh uvek prilicno mlad, shto mu ostavlja dosta prostora za usavrshavanje. Kontam da ce biti bolji sa godinama, a do tada nam ostaje da trpimo torturu =P. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Drugim recima, ne bi sabijao kao komentator? Trecim recima, sabijao bih u smislu sto vas ne bi bolela glava jer bi Kajt bio Kajt, a ne Kojt. Ne bih akcentovao retardirano da bih se napravio posebnim, ne bih video Kalua i rekao Mikel, ne bih na dva ponovljena snimka vikao GOL GOL, ne bih u pregledu premijera rekao za igraca vulvsa BERU, da je Gera. Ti ljudi dobijaju pare za to,a ne znaju osnovne stvari svog posla. Prenose utakmicu ko da su mrtvi,nema nikakve dinamike,osim kod Ace, koji je odlepio i umesto da ide napred, on ide nazad i to mnogo nazad. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 A ona dvojica ludaka sa fox-a?Sto kecere komentarisu ... [:D] Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Ta dvojica komentarisu i one kretenske gladiator igre, jebeni uzas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 jer bi Kajt bio Kajt, a ne Kojt. reche kovinjalo pre neki dan da se raspitao oko izgovora kod nekih kolega, i kaze da je Kojt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts