Guest Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 ' date='29 January 2010 - 17:18' timestamp='1264781906' post='1515698'] Pre bih rekao da vi nemate mozga i da ne preduzimate nishta u zivotu vec samo pljujete, neki ljudi jednostavno vishe vremena provode na tome da zarade novce i posle ce te iste novce radije potroshiti na neshto shto ce im olakshati stvari shto je bolje moguce. Ajde da uporedimo kome ce komotnije biti da prochita knjigu, proveri mail, odradi neshto u iworku, excelu i pokrene josh par aplikacija amerikancu sa ipadom ili tebi sa windows tablet-om? Mislim da je windows na tabletu skroz beskorisna stvar jer UI nije prilagodjen nimalo. Ovde se niti shishaju ovce, niti prodaju muda za bubrege vec ljudi jednostavno imaju proizvod koji sluzi onome chemu je namenjen najbolje. Ukoliko vam je potrebnije neshto vishe od ovoga, imate lepo laptop i sluzice vam do mile volje. Po meni jedini nedostatak je kamera koju ce verovatno i ubaciti. zasto svako ne zivi svoj zivot,i prestane da zaviruje u tudji?! neka devojke rade sta hoce!ukusi su razliciti i ne treba raspravljati o njima, da li su one lepe ili ne stvar ukusa,i koga zabole gde kupuju garderobu da li si dobar covek ne gleda se po tome kako si obucen vec po onome sta imas u glavi i po delima! a to da li im kurac viri iz ociju totalno nebitno ako devojke vole da menjaju partner njihova stvar sa koliko njih se jebu!!! zivite svoj zivot i pustite druge da zive svoj kako ko hoce!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 "Hey Steve, that turtleneck feeling more like a noose these days?" :)))) a stvano, lik ne skida farmerke i rolku :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 29, 2010 Author Report Share Posted January 29, 2010 Pee Wee gets an iPad! Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Da, pošto je Apple prvo ošišao sve ovce koje su navalile na prvi iPhone, pa kad je konkurencija počela da stiska, napokon izbacio upotrebljiv uređaj. Ista je fora izgleda i sa iPadom. Verzija 1 služi da se ošišaju svi retardi koji ne žale novaca na bilo šta što piše Apple, ma koliko neupotrebljivo bilo, verzija dva doneće možda multitasking OMG i Flash Player OMG #2, a tek verzija tri će imati funkcionalnost koju je trebalo da ima v1 u 2010. godini. Poslovni plan im je očigledno top-notch (što opet ne briše činjenicu da ko kupi iPad v1 za ove pare treba da se leči). slazem se sa ovim postom, ali najbolji netbook nebi preporucio ni najgorem neprijatelju. :) prvi iPhone nije imao jebeni mms, kao prvi iPad nema jebeni usb. apple-u uvek neki nedostaci koji ne bi zaboravilo ni malo dete... Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 29, 2010 Author Report Share Posted January 29, 2010 (edited) ajde elaboriraj to malo, zasto ne? i sta si ovo koji kurac stavljao u spojler? ko da to sto si napisao znaci ista, "ajfon je bio govno u startu, pa je zato u redu sto je i ajped." ovaj uredjaj ne stoji sam za sebe kao dobar uredjaj, vec mu je glavni adut to sto mogu preko Apple random iShopa da skinem svasta za pare. evo, recimo da nemam pare, potpuno sam offline, sta ja da radim s' ovim? i to sto budem radio da zasluzi utrosenih ~1k evra? sve ovo govori da ja demografski gledano nisam ciljna grupa apple-a, ali govori i o onima koji jesu. poz :D Edited January 29, 2010 by ℑںℵℊℓℯ Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 ololol Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 30, 2010 Author Report Share Posted January 30, 2010 What’s Missing from the Apple iPad? The Anti-Hype: Why Apple’s iPad Disappoints Gogo, lepo procitaj ovo, i onda dodji i reci svoj sud. Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 (edited) Ali smesno je,moj telefon od 30 evra ima multitasking, usb i kameru (djubre, ali ipak radi svoj posao). Edited January 30, 2010 by OU JEA! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 A i tvoj telefon ima telefon, a ovo nema ni telefon! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 neverovatno koje su govno napravili :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bionabolgeek Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 (edited) Mislim da vecina ne shvata poentu ovog uredjaja, on sluzi da se umoran zavalis u fotelju i citas nesto lagano sa nekog sajta, pregledas slike ili citas ebook. iPad je sa hardverske strane bas onakav kakav bi trebalo da bude! Ako nekome treba nesto komplikovanije, izvolte sesti za komp! Edit: Kad malo bolje razmislim, ipak bi trebalo da postoji USB port, da moze da se na brzaka ubaci flash memorija i pogleda neki dokument. A i kamera ne bi bila na odmet, mislim ona uperena u korisnika, da bi mogao da prica skypeom iz fotelje. Oh wait, ne moze da se koristi skype nego samo appleov softver. Ono sto je po meni ogromna mana ovog uredjaja, i zbog toga cu ga sigurno zaobici, je zatvorenost appleove platforme. Da podrzava sve otvorene standarde i slobodno kopiranje bilo cega na njega i sa njega, bio bi fenomenalna stvar. Ovako su napravili super uredjaj iza koga su sakrili obavezu da sve kupujes preko apple shopova gde je njima glavna zarada. Ok, verovatno ce biti ishakovan u dovoljnoj meri, ali ko ce da se zeza sa tim Bottom line: Super sprava za apple sa potencijalom da se upropaste od kesha tj zarade preko itunesa i ibooksa Beskorisna sprava za vecinu nas jer necemo itunes i ibooks nego zelimo otvorenu platformu Edited January 30, 2010 by bionabolgeek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Multitasking je za budale. Kome jos to treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Mislim da vecina ne shvata poentu ovog uredjaja, on sluzi da se umoran zavalis u fotelju i citas nesto lagano sa nekog sajta, pregledas slike ili citas ebook. iPad je sa hardverske strane bas onakav kakav bi trebalo da bude! da kosta do 150 dolara, ja bih se slozio sa tobom Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 ajde elaboriraj to malo, zasto ne? i sta si ovo koji kurac stavljao u spojler? ko da to sto si napisao znaci ista, "ajfon je bio govno u startu, pa je zato u redu sto je i ajped." ovaj uredjaj ne stoji sam za sebe kao dobar uredjaj, vec mu je glavni adut to sto mogu preko Apple random iShopa da skinem svasta za pare. evo, recimo da nemam pare, potpuno sam offline, sta ja da radim s' ovim? i to sto budem radio da zasluzi utrosenih ~1k evra? sve ovo govori da ja demografski gledano nisam ciljna grupa apple-a, ali govori i o onima koji jesu. poz :D zasto ne netbook? windows? da mu turis neki linux, pa da moze da prodje, ovako je kurac. mada, meni se taj fazon mali laptop uopste ne svidja. ili laptop ili tablet. a ovo u spojleru nije u redu, ali ako bude kao iPhone, bice super. kod nas ne radi iPhone kako valja, a ne iPad. jos smo siromasni za ove stvari. ne znam odakle toliko interesovanje za proizvod koji nije uopste za nas, za vecinu evrope, za vecinu sveta. i da je sve super, i software i hardware, iPad kao i iPhone mozemo jos dugo da sanjamo... Jebote, ovi kao da ne citaju sta drugi pisu :D IMA UREDJAJ DOBRU UPOTREBNU VREDNOST, ALI NE PO CENI OD 1000€ Jel sad ok? Mislim mozete da procitate i to? to sa caps lockom ima voodoo_ copyright. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 nudl, prekini da postujes Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 nudl, prekini da postujes jes master. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 http://www.funnyordie.com/videos/11f2afbd54/apple-ipad-commercial Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 a jebi ga, ko da je windows toliko neupotrebljiv pa da ga navodiš kao manu netbukova. ipad je proizvod novog marketinga, glavni cilj mu je da kreira potrebe (za sadržajima iz itunes-ibook-app store-a), a ne da zadovoljava postojeće. sere mi se od novog marketinga :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bionabolgeek Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 a jebi ga, ko da je windows toliko neupotrebljiv pa da ga navodiš kao manu netbukova. ipad je proizvod novog marketinga, glavni cilj mu je da kreira potrebe (za sadržajima iz itunes-ibook-app store-a), a ne da zadovoljava postojeće. sere mi se od novog marketinga :D quoted for truth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Jebote, ovi kao da ne citaju sta drugi pisu :D IMA UREDJAJ DOBRU UPOTREBNU VREDNOST, ALI NE PO CENI OD 1000€ Jel sad ok? Mislim mozete da procitate i to? 500 dolara je 350 jura :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Iš apple zombiji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Brate mili, jel ti shvataš da mobilni telefon od 200 evra ima veću upotrebnu vrednost od iPad-a, čija je jedina prednost u tom poređenju što ima veći ekran? Kad počneš da zarađuješ svoje pare onda ćeš razmisliti da li bi nešto što je tehnički gledano preuveličani e-book reader platio 1200 evra. Boli me kurac šta će UBACITI nekada u budućnosti, oni ovo SADA prodaju za bezobrazne pare a funkcionalnost je na jako niskom nivou. Jebeni snobovi. Kurac moj ćeš da uradiš išta na tom sranju, jel ti kapiraš da ono NEMA MULTITASKING? Znači, čitaš knjigu, nađeš nešto interesantno što bi proverio na Guglu, ZATVORIŠ KNJIGU, otvoriš browser, jao vidi što je izašao interesantan tekst, daj da ga iskopiram u dokumenat, uradiš copy teksta pa onda ZATVORIŠ JEBENI BROWSER DA BI MOGAO DA OTVORIŠ iWORD? Jel treba još capslockovanih reči da upotrebim da bi skontali da ste mamlazi ako branite kompaniju koja svoje mušterije tretira ko majmune? Koliko ja znam uredjaj ne koshta 1200 evra vec 500 dolara shto je za 20 dolara vishe od amazon kindle-a, da ga koristish samo za chitanje knjiga opet se isplati. Druga je stvar shto mi zivimo u srbiji i osudjeni smo na propast. Shto se tiche multitaskinga slazem se ali mislim da je apple to uradio jer smatra da hardware verovatno ne moze da podnese multitasking tj prosechni korisnici nisu svesni da moraju da end taskuju program ukoliko ga ne koriste pa bi se samim tim nagomilavalo gomile toga shto bi ubilo uredjaj shto je sluchaj sa windows mobile-om. iPad je daleko od savrshenstva ali ima dobru osnovu da naprave neshto od njega. Ja njega ne bih sigurno nikada kupio ni za 500e ukoliko nemam kuci vec neki iMac i da mi se potrebe ogranichavaju na facebooku / mailu i iworku. Ali kome to treba i ko ima mogucnosti ja ga skroz podrzavam, i ja bih isto vrlo rado. a jebi ga, ko da je windows toliko neupotrebljiv pa da ga navodiš kao manu netbukova. ipad je proizvod novog marketinga, glavni cilj mu je da kreira potrebe (za sadržajima iz itunes-ibook-app store-a), a ne da zadovoljava postojeće. sere mi se od novog marketinga :D Pa ako ces iskreno koristiti windows u danashnje vreme na 1024 x 768 je skroz zlopacenje, kad god uzmem neki netbook zgrozim se. Ja da to posedujem sigurno bih koristio na njemu ubuntu netbook remix. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 probao sam ga, govno je. win7 mi super radi, samo moram da forsiram fullscreen aplikacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 (edited) Mislim da vecina ne shvata poentu ovog uredjaja, on sluzi da se umoran zavalis u fotelju i citas nesto lagano sa nekog sajta, pregledas slike ili citas ebook. iPad je sa hardverske strane bas onakav kakav bi trebalo da bude! Ako nekome treba nesto komplikovanije, izvolte sesti za komp! Edit: Kad malo bolje razmislim, ipak bi trebalo da postoji USB port, da moze da se na brzaka ubaci flash memorija i pogleda neki dokument. A i kamera ne bi bila na odmet, mislim ona uperena u korisnika, da bi mogao da prica skypeom iz fotelje. Oh wait, ne moze da se koristi skype nego samo appleov softver. Ono sto je po meni ogromna mana ovog uredjaja, i zbog toga cu ga sigurno zaobici, je zatvorenost appleove platforme. Da podrzava sve otvorene standarde i slobodno kopiranje bilo cega na njega i sa njega, bio bi fenomenalna stvar. Ovako su napravili super uredjaj iza koga su sakrili obavezu da sve kupujes preko apple shopova gde je njima glavna zarada. Ok, verovatno ce biti ishakovan u dovoljnoj meri, ali ko ce da se zeza sa tim Bottom line: Super sprava za apple sa potencijalom da se upropaste od kesha tj zarade preko itunesa i ibooksa Beskorisna sprava za vecinu nas jer necemo itunes i ibooks nego zelimo otvorenu platformu Slazem se sa tobom, definitivno mu fali usb i kamera ali to su ostavili za verziju 2.0 shto se ne svidja nikome ali dobro to je njihova politika i jbg tu se ne moze nishta. A shto se tiche itunes-a i app stora ne razumem shta je tu loshe? Browseovati aplikacije i sve ostalo preko itunes-a je milina, jedino shto je loshe to su nashe navike jer smo navikli na pirateriju i ponashamo se divljachki prema tome skroz. Shto da platim neshto kad ima kod cige na pijaci za 100 dinara. Slazem se i ja da je bolje kupiti kod cige, ali jel bi i ti tako razmisljao da zelish da prodash svoj proizvod? probao sam ga, govno je. win7 mi super radi, samo moram da forsiram fullscreen aplikacije. E da win7 je verovatno extra jer mu je povecan taskbar, multidesktop bi isto dobrodoshao... Edited January 30, 2010 by Goga[TT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts