Jump to content

oceni pjesnu iznad:)

Doolio

Recommended Posts

Kako uvek naletim na leska a ne mogu nam biti ukusi razlicitiji :| previse mi je ovo emo i njanjavo 2/10, ok citajuci liriks pesme, nisu losi, fina poenta, jedna od onih "bice bolje" pesama, ali njegov delivery ove pesme mi je los (iako dobar glas mada malo vuce na zenski) i uopsteno mi je los izbor pevaca za ovakav teks.

http://www.dailymotion.com/video/x12lul_p-diddy-i-need-a-girl-part-2_music

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

8/10 - nema mi tu onog fanka sa pocetka njegove karijere

pesmi fali prvih 7,8 sekundi pa je kachim vishe zbog maestralne deonice gitariste Fleetwood Mac-a, Lindzi Bakingema od 2:49 do 3:30. Dao bih liku djanu, da je imam, tokom ovih 40 sekundi. Takodje mnogo mi se dopada transformacija ove majushne pevacive (Stivi Niks) iz mice, na pocetku, u bestiju na kraju

ko nikada nije slusao FM moze da overi ove linkove:

jedna od najboljih arena pop-rock grupa iz 70tih, ako ne i uopste

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

reki drug 10/10

su im sve pesme u tom fazonu?

tako nesto, jos preslusavam album, sve su gorillazolike pesme (doduse malo mekse i bez hiphopa) :)

neka mesavina gorilaza i gnarsl barklija ( damon albarn i danger mouse )

Edited by rejven

previshe mi emo 5/10

nostalgija

jel neko zna sta se uopste desilo sa apolo 440?

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

10/10

Jaoooooooooooo, kad se setim ovoga, igranje fife jos dok sam bio klinac....aaaaa

Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...