Neptune Posted September 28, 2022 Report Share Posted September 28, 2022 Imam rodjaka koji ne stoji baš dobro finansijski pa me je pitao gde bi mogao da proda svoje albume, ima popunjene Panini iz '70 i '80tih. Kontam eBay? Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 28, 2022 Report Share Posted September 28, 2022 A koja je fora što na flašici od 0.5l koka kole dobiješ sličicu Panini sa unutrašnje strane? Kapiram da ta ne ide u album? Nešto mi nije delovala samolepljiva a i dobio sam nekog ziljavog engleza pa me nije mnogo zanimalo :) 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 29, 2022 Report Share Posted September 29, 2022 10 hours ago, Neptune said: Imam rodjaka koji ne stoji baš dobro finansijski pa me je pitao gde bi mogao da proda svoje albume, ima popunjene Panini iz '70 i '80tih. Kontam eBay? dobro pitanje! ebay svakako ali neka prvo nekako ispita cene toga i kako se prodaju da bi mogao da postavi dobru početnu cenu da ga neko ne zezne. a ako su baš neki bitni albumi možda ima i pravih aukcija za to. ne znam to tržište pa ne mogu da znam koliko je to vredno i za koje se pare prodaje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted November 4, 2022 Report Share Posted November 4, 2022 On 9/29/2022 at 12:42 AM, Zwerko said: A koja je fora što na flašici od 0.5l koka kole dobiješ sličicu Panini sa unutrašnje strane? Kapiram da ta ne ide u album? Nešto mi nije delovala samolepljiva a i dobio sam nekog ziljavog engleza pa me nije mnogo zanimalo 🙂 Ide u album, zato je sa unutrasnje logicno da ne vidis sta si dobio 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 4, 2022 Report Share Posted November 4, 2022 On 9/29/2022 at 12:42 AM, Zwerko said: A koja je fora što na flašici od 0.5l koka kole dobiješ sličicu Panini sa unutrašnje strane? Kapiram da ta ne ide u album? Nešto mi nije delovala samolepljiva a i dobio sam nekog ziljavog engleza pa me nije mnogo zanimalo 🙂 ima poseban deo u albumu gde se lepe sličice iz coca cole u odnosu na ove redovne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 13, 2022 Report Share Posted November 13, 2022 Zadnja strana, ima 2 lista za koka kola slicice, ja zavrsio album bas juce ali mi iz koka kola ostalo sigurno jos pola njih, pa na tamo, nije mi toliko bitno ali probacu svakako i to da popunim 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 14, 2022 Report Share Posted November 14, 2022 11 hours ago, mohr said: Zadnja strana, ima 2 lista za koka kola slicice, ja zavrsio album bas juce ali mi iz koka kola ostalo sigurno jos pola njih, pa na tamo, nije mi toliko bitno ali probacu svakako i to da popunim 🙂 zapravo su najgore te sličice iz takvih pakovanja, kao coca cola. šta da radiš kad ne piješ koka kolu? :)) kupuješ pa daješ drugom kad skineš etiketu 🙂 bolje ovako platiš za sličice pa makar nema "ostatka" 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts