gruja Posted April 24, 2006 Author Report Share Posted April 24, 2006 uf...ja sam i plakao kad je Italija pukla...cale nije mogao da me smiri...sve bi to bilo mnogo lakse,da ipak nije tadasnji idol "mali Buda" promasio penal :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 Roberto Badjo i ekipa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 Jedini album koji sam ja popunio je bio WWF :) ← i ja isto. cak 2 Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 (edited) kod mene svi u kraju skupljaju to.. kada malo bolje razmislim da dajem svaki dan min 20 din za 5 slicica uuuuu mnogo druze :P I evo sad mi sestra kaze da je popunila sa deckom ceo album i da ima dosta duplikata pa cu sutra da vam napisem brojeve pa da vam prodam.. 5 din komad :P + ptt Edited April 24, 2006 by _Gotti_ Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 lol danas ulazim u dnevnu sobu ... kad ono cale lepi te slicice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 lol Danko kupuje slicece...moram da kazem mojima :P Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Meni fali jos 103 komada, inace imam sacuvane spaniju 82, mexio 86 i italiju 90, kasnije nisam ni znao da su izlazili paninijevi albumi... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Ja se primio juce kad sam video topic, reko' aj da kupim "par" kesica. Sad opet ima da potrosim sav kes na slicice kao pre 4 godine :( Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 25, 2006 Author Report Share Posted April 25, 2006 france 98 je sigurno bila paninijeva...i usa 94 takodje...korea i japan ja mislim da nije bilo uopste,a ako je bilo mislim da nije bila paninijeva... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 france 98 je sigurno bila paninijeva...i usa 94 takodje...korea i japan ja mislim da nije bilo uopste,a ako je bilo mislim da nije bila paninijeva... ← Paninijevo je imam album nepopunjen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 USA 94 je bio Upper Deck, a Euro 96 England je bio i neka engleska firma i Panini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Al sam se napalio na slichice...ovo nije normalno... Danas sam kupio album...Paninijev oficijelni, onaj sa karikaturama mi se nije dojmio... :P I kupio prvo 10 kesica, pa posle sat-dva josh 5, pa opet josh i josh i ukupno ispalo 30 kesica, a cena jedne je 25 dindzhi plus 50 za album tako da sam opushteno dao 800 kinti danas na to...Kapiram da ce se slichno nastaviti i narednih dana... Ali taj osecaj kad kupish album i krenesh da lepish prve slichice...uuuhh...a nisam skupljao vec preko 10 dina tako da mi je ovo bash do jaja...prava terapija... :) BTW Dobio sam broj 1 - onu slichicu trofeja sa srebrnom pozadinom. :))) Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 ^^ Evo gledaj, prekjuce sam kupio album .. Skupio sam vec 200 slicica.. Novcanik sve tanji i tanji, espreso vise ne narucujem sa mlekom, da bi mogao da ustekam za slicice :D...... Bolest :D Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 (edited) ja sam skupljao do sp1998, 2002. sam se smorio sto nismo otisli, a pre toga sam SVE ALBUME sakupljao! i reko sada, mator sam, sta da se blamiram da sakupljam slicice! KAO ONO!!! video sam u novinama da LADNO likovi od 40GODINA SAKUPLJAJU! e MAJKE mi idem danas da kupim! znaci ZA 10ak DANA SE JAVLJAM SA DUPLIKATIMAAA!!! KOJA POMAMAMAMAMAMAMA :D :D :D /EDIT!!! POCELO JE SA SAKUPLJAMNJEM! NEMAM JOS UVEK DUPLIKATA!!! DOBIO SAM SUGAVOG KAMORANEZIJA :D I VUKICA :D /EDIT!!! hahah koja smo lozana... nego, imam ja taj italy 90. fali mi jedno 40ak, jel moze da se utopi za neke pare? Edited April 27, 2006 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 ^^ Malo tezhe.. :P ...poshto dosta ljudi ima te albume popunjene, a plus ti fali 40-ak tako da teshko da cesh nekome uvaliti. :) Nego, vec imam 27 duplikata (3 Totija WTF?)...josh malo pa bih morao da se aktiviram oko menjanja. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Jel igrate tapke ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 28, 2006 Author Report Share Posted April 28, 2006 jbt,poceo sam da skupljam onog dana kad sam otvorio topic,i evo fali mi samo 150slichica...imam preko 100duplikata... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 pa kad pre majke ti??? ono, ja sam poceo juce i kupio sam 10 paketica. imam jedan duplikat, one shugave arabijce, poslednja slichka ;) @orto pa tako sam i pretpostavio, ali tesko da bi ga i dao nekome, ipak je to PRVI album koji sam sakupljao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 28, 2006 Author Report Share Posted April 28, 2006 ^ jbt,kad kupujem ko nenormalan,ono ima se shkea od kladze i tako to,cak sam dao ortaku sto skuplja isto, spisak slicica koje mi fale i onda on ako izvuce neku slichku koju nema ni on a ni ja,dobije 2 slichke od mene za tu sto ja nemam :)))... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 ^^ Grujo aj baci kasnije neke parove u kladionicharskom topicu... ...ponestaje mi love...potroshih skoro 1500 za ova dva dana koliko skupljam. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 28, 2006 Author Report Share Posted April 28, 2006 hahaha,vazi machko :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 danas sam kupio svoje prve cetiri kesice... dobio Carlosa... :) btw jos nisam kupio album :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Ja popunih danas. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Ja popunih danas. :) ← ceo album? au choveche.... ti si to bash odradio... :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts