alfa Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Javi se Mendži! Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 \o o/ inace, dva duplikata jebena, glupi daren gibson i danijel staridz... a ukupno kupio 10 kesica LOL ali sam zato dobio prvu! tj onaj PSS! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Meni se smucila Gibsonova faca jer je u svakoj kesici ^^ Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 2, 2012 Author Report Share Posted April 2, 2012 meni se smucio album a jos nisam ni poceo da ga skupljam koliko je samo bedan i nekvalitetan,i povrh svega GDE SU BRE PODACI ISPOD SLICICE!Ili su na samoj slicici? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Visina i težina su na sličici. Meni je kul album, mada se vidi da malo štede na proizvodnim troškovima i njega i sličica. Inače u kutiji od 500 sličica dobija se oko 450 različitih i 50 duplikata - dva drugara potvrdila tu razmeru. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 mene isto smara to sto su samo brojevi u albumu, ne znam kog igraca da ocekujem :) onako se bar znalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Ali ovako si srećniji kad se prijatno iznenadiš i nesrećniji kad dobiješ dva Shreka u dve kesice za redom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 i ja sam poceo da skupljam, pa da kazem par reci! uglavnom, najvise mi smeta dosta nabudzenih i nepotrebnih slicica, mogli su da prodju sa 300 lagano :/ najveci plus mi je sto je cela repka u cetiri slicice \o/ (ne kao 2010. samo jedna), lepo su uradili i info o EP i istorijat i na kraju, da li je neko nasao na kocinom sajtu dodatni info? ja trazio nema, a na kraju albuma pise "kompletiraj album uz koka kola pakete sa slicicama" Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 sledeci rur fudbal ponesite slicice pa se tapkajte :D Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 i na kraju, da li je neko nasao na kocinom sajtu dodatni info? ja trazio nema, a na kraju albuma pise "kompletiraj album uz koka kola pakete sa slicicama" Koliko sam načuo, ovi iz naše Koce nisu baš najsvesniji šta se tu dešava. Ali i ako oni i Polydor ispale, sigurno će te sličice biti moguće naručiti iz inostranstva. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Danas sam iz dosade ušao na njihov sajt i konačno su okačili nesto vezano za specijalne sličice. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Došao sa menjaže. Drugi album popunjen (prvi još prošlog vikenda). Jedan polepljen, drugi samo set sličica. Zajedno sa Koca sličicama, naravno. Vreme je sad za zasluženi odmor. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 a shto punish 2 albuma? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 koji car ovaj luka jebote.. ja nisam ni na pola albuma, ali idem lagano... jel ima ljudi na menjazi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 nemam pojma dal' sam već ovo napisao, i iako znam da je album free, imam jedan viška pa ako neko hoće neka se javi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Skupljam dva albuma zato što mi je tako kul. Imam jedan polepljen i jedan prazan spreman da se polepi. :) Bilo je 25-30 ljudi danas na menjaži. Budite spremni na to da su "srebrne" sličice u blagom deficitu i da ih treba skupljati sa posebnom pažnjom. Album je 100 kinti, za one koji nisu dobili već te besplatne primerke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 mozes li da mi kazes u cemu je draz celog sakupljanja ako iskesiras 100e na keca za slicice i album, i odes jedan vikend i izmenjas sto ti fali?mislim, nhf, ne kazem da je to glupo ili sta god, nego ja ne razumem Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 A u čemu je draž da nemam sa kim da se menjam i da kupujem na kiosku, pa da na kraju zbog mnogo duplikata iskeširam 200e na 2-3 meseca? :) Ovako mi je i isplativije i komfornije. Mogu da kupim 2 kutije i otvaram ih kako ja hoću - meni je lakše odmah sve, a znam ljude koji kupe kutiju, pa si doziraju da bi im bilo zabavno. Odem na 3-4 menjaže od po par sati, pošto za toliko imam vremena (a živim na pet minuta od Terazija) i na njima se fino zabavim i izmenjam. Isto kao i nekada davno, par puta doživim onaj rush kada otvaram kesice i nadam se da će biti neka dobra i kada se šetkam po menjaži i raspitujem da li neko ima 107 ili 333 ili tako neki broj, pošto mi samo on fali. Ali ne ide se, brate, više u osnovnu školu pa da kupujem po 5 kesica dnevno štekajući pare od doručka + da imam puno dvorište drugara koji svi skupljaju isto što i ja. Sada u dve nedelje sakupim, sortiram i polepim sve, i... miran sam dve godine. Meni je to sasvim dovoljno. :) Ti idi pa probaj i ovu varijantu, pa ćeš sam sebi reći u čemu je draž, ili je nećeš videti i nastavićeš po svome. Ja sam, hvala bogu, probao sve načine skupljanja sličica od kako ih skupljam, i ovo mi najviše prija. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Skupljam dva albuma zato što mi je tako kul. Imam jedan polepljen i jedan prazan spreman da se polepi. :) does not compute :) zashto onda nemash 3 ili 4? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Pa imam jedan popunjen/zalepljen i jedan set nezalepljenih sličica. Volim i jedno i drugo, pa onda imam oba. :) A nema više agregatnih stanja :P koje mogu da postignem, pa zato nemam 3 ili 4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 16, 2012 Author Report Share Posted April 16, 2012 i ja od 2006 skupljam dva albuma. Luka brat moj nerodjeni. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Ja sam do sada popunio 10ak kesica i jos nema duplikata! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 uzeh i ja album danas,jedva nasao :),svaki put su sve manje kvalitetniji u pogledu papira/korica :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 bumpah. kupio prve kesice upravo. meni se baš dopada album. sedma stranica, gde su repke, mi se toliko dopada da ne bih tu ništa ni lepio. :))) nego, koja je fora sa koka kola sličicama ? na sajtu piše kupiš dve, i dobiješ kesicu. pitam ribu na trafici, kaže ma može i jedna ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts