absolute Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Cestitam svima koji su polozili ispit :) Hladno mi je u kancelariji :( ffffuuuu QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Šta studirate vas dvoje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 dunja nemachki, ja mashinstvo. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 dunja nemachki, ja mashinstvo. kako bese ono .... Shpirel ? :))) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Ah das is ohne gut grosse machinkuglagen!! ja, ja ingelfur! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 ladno mi nesto, jebote nadam se da necu da se razbolim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 I meni ladno...majku mu jebem, kad ce to prolece...:( Idem na trcanje oko 9...da malo razbijem ovu poledicu u venama :) go go gogogogogogo QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Jebem ti i odeljenje kad se od njih 30 mozda 5-6 setilo da mi je rodjendan :( mojne da se opterecujes takvom gluposchu.Ne treba ti vise od njih 5-6 iz srednje.Ja sam mrzeo moje odeljenje i skolu u srednjoj. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebb Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Kada se svi pozapošljavate i pronađete devojke/momke, bićeš srećan ako ti se rođendana seti pet osoba. Od tih pet jedna je videla na fejsbuku, druga ti je najbolji prijatelj, treća je neka riba koja se loži na tebe već dve godine (a ne sviđa ti se), a poslednje dve su mama i tata Flow of ebb Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Jesi ti neki mudrac ovde a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebb Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Ne, pokušavam da promenim stvarnu ličnost kreiranjem novog alter ega. Flow of ebb Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Video sam danas tablicu Evropske unije na kojoj piše IRL. (da, znam da je Irska, ne kvarite foru) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Jel ovo opet alt/daki ili yevod returnz :P Inače ja sam najsrećniji kad se niko ne seti, ne moram da drešim kesu za kafanu xex xex You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 sutra cu da idem u dobanovce prvi put u zivotu posto su mi to dali kao misiju u vojsci da im donesem kutije iz nekog magacina odande sem ako to nije neka fora da me prodaju crncima i stave za prvi avion zivot je sranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 i ja bih video irl tablicu da ikada idem u rl. a obaj ebb sere, kapiram da je krajnje popularan lik u ekipi i da mu dvajes ljudi čestita rođendan u prvih pet minuta posle ponoći, te da mu mnogi čak i poklone kupuju.tibor voli piše Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Napolju sve zaledjeno...sto je dobro, posto bi inace bilo blata do grla :( Mislim da cu da pustim neki epax flail film sa Svarcenegerom pre nego sto zaspim...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 MandY: i sad mi se jedu cookies Voodoo: gad dem it Voodoo: ugradi pantljičaru! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracktorista Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 jeo sam neku dedovu pecenicu i pijem vodu svakih 5 minuta \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Hjao ala cu da vamspa ! Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 e poz ljudi! idem sad na kunt,a sutra kod dermatologa da skinem neki mladez...i tako,bleja :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 (edited) Gde imaju da se kupe "Lenonke" u Bg-u? Ako imaju. Takodje zasto ne bismo na pravili topic Gde ima da se kupi? Edited February 3, 2010 by OU JEA! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Lol, naduvam vam se ja predvece lol, ono legnem da spavam, jer kucam, kad zove me neka stara zilj zena lol! I kao dolaze ona i drugarica! :O Ja prco ovu, cimer nije drugaricu. Jebi ga, bas sam ja kul lik. ^_^ poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 To je to uninstall sam steam, necu vishe da diram to smece! jebo ga otac! Isfrustriran odoh da spavam! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 ^^ ahahahahah, javi kada se budeš opet vratio :))) poz inače za sve careve jutra koji su ustali zbog Losta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts