Jump to content

zanimljivi video klipovi

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jedna od najboljih scena u Muckama.

Rodni ide na dejt a Albert i Delboj treba da deluju sokirani kad cuju.

Hahahahah baš sam danas gledao ovu epizodu na TV-u :)

ODLIČNI SU!

Edited by bye

Go then. There are other worlds than these.

ko se lozi na basket ....

Najbolji kosarkaski tim svih vremena ikad sastavljen . Pocistili sve pred sobom u Barseloni 92'. Ja se najezim samo kad pogledam team squad.

Charles Barkley, Larry Bird, Clyde Drexler, Patrick Ewing, Magic Johnson, Michael Jordan, Christian Laettner, Karl Malone, Chris Mullin, Scottie Pippen, David Robinson, John Stockton

Dream Team vs Croatia Finale

zao mi je sto nisam imao prilike da gledam daj mec :S

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

ko se lozi na basket ....

Najbolji kosarkaski tim svih vremena ikad sastavljen . Pocistili sve pred sobom u Barseloni 92'. Ja se najezim samo kad pogledam team squad.

Charles Barkley, Larry Bird, Clyde Drexler, Patrick Ewing, Magic Johnson, Michael Jordan, Christian Laettner, Karl Malone, Chris Mullin, Scottie Pippen, David Robinson, John Stockton

Dream Team vs Croatia Finale

zao mi je sto nisam imao prilike da gledam daj mec :S

Fali Penny Hardaway :( doduse to su godine njegovog pocetka :D

Edited by Coyote

oGvh0q0.gif

da je igrao i Olajuwon uff . Mada on je Nigerijac ali zaigro je za Amere 96' u Atlanti. Kontam da mu 92' nisu jos drzavljanstvo sredili

tuzno je u sta se sad nba pretvorila. mislim, odgledao sam par tekmi, cisto da vidim sta rade klinci, nisam dugo gledao. ono je katastrofa, ja zaista nisam mogao da verujem da je ono onoliko dno. pa ja imam vise taktike kad igram tri na tri na adi sa likovima koje sam prvi put video taj dan. prvo sam mislio da je neka lol tekma, al ne, onda sam odgledao jos par i video da je stalno isto. ja razumem da deca vole sarene cike koje jurcaju okolo, al bas ga preterase. pa zar nije samim igracima trulo sto ne igraju kosarku...za onog ko voli kosarku, ono je tuga, zvezda-partizan mu dodje melem za oci kosarka-wise.

bas sam se smorio zesce...onog kobija kad sam video, pomislio sam da je nesto poludeo, al on tako covek poceo da igra stvarno. tri na jedan kontra, on sutira trojku PREKO TOG JEDNOG. ja sam to prvi put video u zivotu leba mi...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

realno ja da idem 3v1 i ja bih sutnuo trojku. mozda ne preko igraca (ne znam bas tacno kako je bilo), ali on ceo zivot sutira preko igraca + sada ima dvojicu da uvate ako promasi :)

ti bi šutnuo za 3 i promašio i onda bi krivio celu ekipu što si promašio i otišao na klubu da blejiš jer je glupo igrati sa takvim nubovima.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

e jebiga sad, ne bi sutno da igras kosarku za neki tim valjda. mislim, to je klasican no-no, svaki normalan trener ga ne bi vadio sa klupe do kraja tekme. a i to je postalo sranje, gledam na tajmautovima, ovaj nesto crta, a ovaj se seta okolo u fazonu "aj da prodje ovo sranje, pa da igram basket 1 na 5", mislim, to je dekadencija kosarkaske igre i petsto koncepata, pa vi pricajte sta ocete. a ovaj ne sme da ga stavi na klupu iako verovatno sanja svaki dan kako ga izbacuje iz tima, jer boze moj, ako dama hoce zeca, dobice zeca.

aj sad, nije bitan on, al recimo, vido sam tipa tri bloka na tekmi i tome slicne stvari...evo, uzmi pa pogledaj bilo koju nba tekmu sad kad se bude davalo, a onda pogledaj bilo koju evropsku, mos i nasu ligu, pa mi reci de si gledao bolju kosarku. znam odgovor unapred i zato i pricam da je to tuzno, jer bi oni tamo carevi sa svojim predispozicijama mogli da pruze fenomenalnu tekmu, a ne onaj nesrecni ping pong sto sam gledao.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

ali opet ne mozes reci da Brajant nije doneo titulu. Alav jeste i trosi mnogo al' mnogo i daje. A isto tako ne mozes reci da bi bilo koji evropski tim mogao da parira Lakersima. NBA ce se igrati na nacin koji dovodi publiku u dvoranu. To sigurno nisu polaganja i pick&roll nego manijacka zakucavanja i shutevi preko ruku. A to da je NBA ranije bio bolji je verovatno zato sto je bilo vise kvalitetnijih igraca

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...