Jump to content

kratki stripovi

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

blekdzizsss:

taj sa caletom ima poentu:)

ne kontam objasni mi :)))

i da, ako si overio link, reci mi sad da li ti se uklapa u taj "i accidentally whole cola" trip, pa evo i ovo što je niggerkita okačio je dokaz da lik nije normalan :D

kako ne kontas:)

cale je batica i ne konta sto mu se sin zali na ose u sobi. ovaj kaze 'plasim se', cale popizdi sto mu je sin tolki gej, odlepi i ode u sobu, sazvace ose jer je toliki baja i u fazonu je 'gledaj me picko mala, ovako treba', mali je i dalje uplasen i prenerazen i cale na kraju vice "ja nemam sina". mislim, prilicno je jasan strip:)

ne uklapaju mi se ni jedan ni drugi u 'accidentally' iz prostog razloga sto su smisleni. mislim, disturbing lik lize krv zato sto je disturbing, a ovaj monotonous broji i na kraju skontamo da on to radi satima otprilike:)

a 'drago mi je da verujem, betmene' mi je potpuno besmisleno i skroz van okvira apsurdno besmislenog tipa 'i accidentally a fleshlight'.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

kako ne kontas:)

cale je batica i ne konta sto mu se sin zali na ose u sobi. ovaj kaze 'plasim se', cale popizdi sto mu je sin tolki gej, odlepi i ode u sobu, sazvace ose jer je toliki baja i u fazonu je 'gledaj me picko mala, ovako treba', mali je i dalje uplasen i prenerazen i cale na kraju vice "ja nemam sina". mislim, prilicno je jasan strip:)

jebote koji si ti car [roflmao]

pa tako sam i ja skontao, ali mi je besmisleno skroz, aj što je besmisleno nego mi nije ni smešno, mislio sam da ima neka fora iz nekog filma ukradena ili tako nešto što nisam mogao da skontam bez nekog predznanja, da tako kažem :)

ne uklapaju mi se ni jedan ni drugi u 'accidentally' iz prostog razloga sto su smisleni. mislim, disturbing lik lize krv zato sto je disturbing, a ovaj monotonous broji i na kraju skontamo da on to radi satima otprilike:)

a 'drago mi je da verujem, betmene' mi je potpuno besmisleno i skroz van okvira apsurdno besmislenog tipa 'i accidentally a fleshlight'.

Zavisi šta podrazumevaš pod "smisleni" jebiga :) Mislim ako ti je disturbing lik smislen strip onda jebiga, evo sad ću da ja odradim strip "AVANTURE NIGGER BOJLERA" - bojler bleji i čeka da se zagreje i tako cela strana, da bi poslednja scena bila dolazi riba da se tušira i ovaj viče "THATS RIGHT BITCH, CLEAN THAT NIGGURASS" i onda je i to kao strip lol :)

A dobro, možda sam i ja uzeo loš primer sa "i accidentally a fleshlight", rekao sam nešto slično tome. Anyway, meni je 'drago mi je da verujem, betmene' smešno i to je to :)

ja potpuno podrzavam dulija u svemu ovome,totalno se slazem sa tobom i drago mi je sto nisam ceo dan na ruru da se raspravljam.Ovaj strip sa caletom potpuno ima poentu,disturbing nesto manje,ali se kapira i glup je.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...