konfuzni Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 (edited) Nikome se ne chuva mesto. Svi su uplatili pare. A i saznatje se. Evo Viktor (eyel) me je pitao da li mozhe da mi uplati pola kesha unapred a pola kesha kad dodje na turnir i rekao sam mu da ne mogu tako. A on mi je bash dobar ortak i pre bih za njega chuvao mesto na turniru nego za bilo koju ekipu ovde. Ako meni ne verujete, pitajte viktora, on tje da vam potvrdi. Ja mojim ochima nisam mogao da verujem da je ovoliko brzo uplatilo 16 ekipa. Stvarno ne zapamtjeno. Ja sam ochekivao da tje se prijaviti mnogo vishe jakih ekipa i uplatiti u ove 4 nedelje koliko je ostalo do turnira, i da netje biti mnogo razlike dal je turnir pozivni ili nije. Ja znam sve igrache iz 2 tima koji igraju na ovom turniru (a jedan je moj) i vecheras sam upoznao kidea i djusera iz full proofa i upoznao sam jednog momka iz ekipe instant Headshot jako davno. Slot se nikome ne chuva, i mozhemo da okachimo uplatnice svih ekipa koje su uplatile u banku. Djuser i Kide mogu da garantuju za fp i za mvksg jer su oni doneli te pare za te 2 ekipe i verujem da njima verujete. DPS takodje znate i mogu oni da vam potvrde da su uplatili, takodje i ja (znam da vam ne vredi to, ali ne pada mi napamet da kachim snimke iz igraonice na net kao dokaz uplate). Ekipa pyramid je uplatila takodje i iscimajte nekoga od njih da vam sami poshalju uplatnicu ako zhelite. I to je to shto se tiche ekipa na ruke. Ovim postom je kraj pravdanja i mene i Nemanje na vashe ne suglasice. Ako ne verujete, stvarno mi je zhao. Niko nije ochekivao da tje ovako brzo da uplate ekipe, i meni je drago shto jesu, jer jedan veliki problem je skinut s ledja organizatora. Neke ekipe za koje niko nikada nije chuo tje motji da se pokazhu kakve su. Ako ste vi svi toliko samozhivi i toliko vam je zhao shto niste upali na ovaj turnir, i vash ego je povredjen, i u tom sluchaju mi je zhao jer nisam imao takvu nameru. Zaista ne bih pravio nikakvu prevaru na ovakvom turniru ... Leshko mi smo drugari i meni jeste zhao shto netjesh dotji na turnir. Ako su ekipe jedino merilo dobrog turnira, onda ovaj sigurno netje biti top vrhunski. Mi tjemo ga organizovati najbolje mogutje sa ovim ekipama. Vidimo se sledetji put ... Trebali ste da ostavite par slotova za normalnije ekipe a ne ko sa pijace ste napisali ko pre banani , njemu banana za dz. Ja sam mislio da ce biti normalan turnir a ne turnir sa ekipama koji bleje u igraonici i koji igraju u istoj. A sto je najgore 10 ekipa je iz NS a ja koliko znam postoji 1 i odjednom se stvore njih 10 okej shefe. Nije hejt , bole me kurac ko ce da osvoji zelim da osvoji moj debeli brat pare pa da dodjem da ih trosim :) Edited January 6, 2010 by c0nfy Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 (edited) jbg konfe bice turnir u martu ... pazite se samo pisace jako sitnim slovima u pravilima "za igranje dezertom se diskvalifikuje sa turnira" !!!! :D Edited January 6, 2010 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeqtor Posted January 6, 2010 Author Report Share Posted January 6, 2010 Confy mnogo se nerviras :P A znas da nervoza utiche na lepotu, ti mora da si se mnogo nervirao kad si bio mali :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Confy mnogo se nerviras :P A znas da nervoza utiche na lepotu, ti mora da si se mnogo nervirao kad si bio mali :D :D :D I stani ja sada kao treba da se nerviram sto je neki micovan ko ti napisao ovo? Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeqtor Posted January 6, 2010 Author Report Share Posted January 6, 2010 Cimao sam se samo... nije bilo ozbiljno :D A i ne bi trebalo JOS da se nerviras :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akva viva Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 (edited) Na kraju je sve sjajno ispalo. Veoma mi je drago sto su manje poznate(mlade) ekipe stigle da uplate u zelji za dokazivanjem. Ovo je sjajno sto vise ovakvih turnira treba organizovati, jbg nema ljudi koji bi mogli intenzivno organizovati tunire sa 32 ekipe, pa cak i vise, to bi bila najbolja opcija, ali sta da se radi ipak je ovo Srbija. Neznam ko je tacno napisao "ovo je lose za nasu cs scenu", kad prodjete grupe na wcg mozete o tome pricati, time pokazujete vasu "velicinu". Srecno najmladjim ekipama na turniru ( Brutal, pyramid...) i ostalima naravno. GL Edited January 6, 2010 by akva viva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 (edited) Strasne stvari ... Xeqtor nemoj tako da pricas o ljudima koje ne poznaj, i nema potrebe da vredjas ljude .... Edited January 6, 2010 by veritas Gille Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Cimao sam se samo... nije bilo ozbiljno :D A i ne bi trebalo JOS da se nerviras :D Lol, sta ti uopste pokusavas? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeqtor Posted January 6, 2010 Author Report Share Posted January 6, 2010 Pa dosadno mi je, 4:10 a ja sam sa par likova u igraonici pa mozes da zamislis :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 ma namestaljka bre ! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m*Mafia Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 GL svima! Quote ... AIR MAX ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 GL HF orgi..ljudi jedan savet za taj pozivni turnis u martu..zajebite da bude pozivni..napravite turnir za 32 ekipe kao u 3d u i cao..ko hoce da igra igrace ko nece ne mora kratko i jasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 (edited) Pa dosadno mi je, 4:10 a ja sam sa par likova u igraonici pa mozes da zamislis :P jel tu i onaj od pre neku noc sto si ga isterao u 6 ? :D Edited January 6, 2010 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 (edited) Mrzelo me da citam sta ste sve pisali ali u vezi zavere :)) da svi su uplatili ja i kide smo odneli kesh na ruke vecheras za nas i za neke dekijeve ortake i to su bila poslednja dva slota. Inache igraonica mnogo dobro izgleda sve pohvale. I DA JEBI SALETA A GILETA NA KOLAC NABODI. Edited January 6, 2010 by JUICEROX Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 djuseru zaboravio si "KOLJI DJUSERA" :D Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 djuseru zaboravio si "KOLJI DJUSERA" :D ahahahah DVOSTRUKOG AGENTA :)))) Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 omg , show :) go go desert rats killers ! :) Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
hate2hate Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 GL HF orgi..ljudi jedan savet za taj pozivni turnis u martu..zajebite da bude pozivni..napravite turnir za 32 ekipe kao u 3d u i cao..ko hoce da igra igrace ko nece ne mora kratko i jasno. 3D je bio pozivni... Prvo su obavestene normalnije ekipe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m*Mafia Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Mrzelo me da citam sta ste sve pisali ali u vezi zavere :)) da svi su uplatili ja i kide smo odneli kesh na ruke vecheras za nas i za neke dekijeve ortake i to su bila poslednja dva slota. Inache igraonica mnogo dobro izgleda sve pohvale. I DA JEBI SALETA A GILETA NA KOLAC NABODI. ALI NA KOLAC HAHAHAAHAHHAAH Quote ... AIR MAX ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[KGB]hybaa Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Mozda ima neka kamuflirana ekipa ovde ;) think about it ;) Quote !FC INTERNAZIONALE SONG AAAAA upo sam u RUBU!!! Kenjala mi keva 3 sata od 6 do 8 Zabo me u lobanju sa ledja u celo.....aaaaaA alooo matoraaa...... Ko srafi adrenalin aaa :DD Oces da te ugradim umesto coolera ?? ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuraIM Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Na kraju je sve sjajno ispalo. Veoma mi je drago sto su manje poznate(mlade) ekipe stigle da uplate u zelji za dokazivanjem. Ovo je sjajno sto vise ovakvih turnira treba organizovati, jbg nema ljudi koji bi mogli intenzivno organizovati tunire sa 32 ekipe, pa cak i vise, to bi bila najbolja opcija, ali sta da se radi ipak je ovo Srbija. Neznam ko je tacno napisao "ovo je lose za nasu cs scenu", kad prodjete grupe na wcg mozete o tome pricati, time pokazujete vasu "velicinu". Srecno najmladjim ekipama na turniru ( Brutal, pyramid...) i ostalima naravno. GL ko bre mlad ? :D Salim se naravno, GL svima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CPU WXY Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 GL & HF svima ! Mi smo prvi na listi cekanja poz hvala ! :) READY STEADY POZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kR1l3- Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 sta je profesionalci niste navikli da vam se lizu svuda muda na turniru pa sada kad niste upali na turnir jer vas ljudi nisu cekali po 10 dana galamite prestanite vi profesionalci osvajaci i reprezentativci da mislite da ste posebno nesto sto se mora ispostovati , sve ekipe su ravnopravne niste uplatili na vreme jbg znaci ne igrate svima je isto tako i vama , ostavite ljude da organizuju turnir ucesnike da igraju i to je to ... Quote VERITAS - PRE SVEGA SMO DRUGARI :DDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jank1c Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Dzaba sto ste svi profi gejmeri uglavnom alkosi i manijaci pa te nemate 800dinara da odvojite... kekekekekeke Meni se ovo bash svidja... shto su brzo ekipe uplatile ... sledeci put nek se drugi vise potrude ako zele da igraju ;) Quote Can you hear my Fart? No you dont cuz it`s Pigeon ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Veliki pozdrav za FP. :D Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts