manager Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 pa valjda hon ima najvise glasova!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 ali hon je ispao iz konkurencije jer je beta Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 e nabijem ih na kurac onda, nista drugo nisam ni igrao!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 to je glupo, treba onda svi da glasamo za mw2! zahtevam da svi koji su glasali budu u bubnju! Da, retardirano je. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 (edited) HoN ! edit, botina sam, nisam lepo pročitao post. onda hon :D Edited January 18, 2010 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 (edited) OOOOOK..ajmo još jednom....dok neko ne nauči da čita. 1. Ako je HoN JEDINI izuzetak od prvog pravila....pogledajte šta je prvo pravilo. Da, HoN učestvuje iako je beta, znači - MOŽETE da glasate za HoN. Kome to nije jasno, ne znam šta da mu kažem dalje. 2. A kako može da bude retardirano, kad mi određujemo u redakciji, putem naših internih top lista koja će biti igra godine. Vi samo treba da pogodite šta ćemo mi izabrati, što ni mi još ne znamo šta će biti dok ne saberemo i oduzmemo sve interne liste, a to će biti kad sat otkuca ponoć 25og Januara. Možete svi da budete u bubnju, ali džaba ako mi nekog izvučemo, a nije pogodio igru godine i onda ne dobije ništa. A plus, morate imati i na umu činjenicu da ljudi ne glasaju samo preko foruma, već i preko mejla. Drugim rečima, ponoviću - NE ODREĐUJETE VI IGRU GODINE, VEĆ MI, REDAKCIJA PLAY!-a. Na vama je samo da pogodite koja će to igra biti i ako vas izvučemo, dobićete neku kul nagradu. Jednostavno. Kome ni ovo nije jasno, nek čita dok mu se ne "primi". @Pipboy Kako te nisam razumeo? Jesam, čim sam ti dao odgovor. Edited January 19, 2010 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 a, vidi moze hon :D a pipa nisi razumeo iako si odgovorio (jer si odgovorio nesto drugo iz cega je on ipak skontao ono sto ga zanima) :) nisam jedini koji mora da nauci da cita izgleda! :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 covek nije lepo objasnio i sada pokusava da se izvadi! uspesno! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 (edited) Ja sam sve lepo objasnio. Ali moraću očigledno da se zalažem da svi masovno dobijemo popust na ovo - http://www.knjigaknj...p?k=2397&kat=66 Edited January 19, 2010 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 Nego, da rajasnim sebi nešto: nije važno dal igra za koju sam glasao i bude na kraju igra godine, ako me izvuče bubanj, izvuče, jel? Da, ako igra za koju si ti glasao pobedi, to znači da si ušao u bubanj, pa ako te izvučemo, izvučemo ako ne, ne. ti stvarno ne vidish razliku izmedju njegovog pitanja i tvog odgovora? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 (edited) ti stvarno ne vidish razliku izmedju njegovog pitanja i tvog odgovora? :)) Da bre, skapirao sam, čovek je pitao dal dobija nešto ako ga izvučemo neovisno o tome da li je pogodio ili ne. Prevideo sam ono "..nije važno.." tada, ali sporazumeli smo se. Moraš da pogodiš igru i da te izvučemo. Edited January 19, 2010 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 (edited) i ja mislim da je najrazumnije da svi koji su uchestvovali u izboru igre godine podjednako konkurishu za nagradu, da to ne budu samo oni koji su glasali za pobednichku igru :) ali vi odluchujete :) Edited January 18, 2010 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 ovde jebe lud zbunjenog. opcije a) da bi ushao u bubanj za nagrade igra za koju si glasao mora da pobedi b) da bi ushao u bubanj za nagrade igra za koju si glasao NE mora da pobedi neka nadlezni organ zaokruzi tachan odgovor.a i ne znam koji moj kucam ovo ionako ce sve jakne da odu hajliju:P Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 (edited) i ja mislim da je najrazumnije da svi koji su uchestvovali u izboru igre godine podjednako konkurishu za nagradu, da to ne budu samo oni koji su glasali za pobednichku igru :) ali vi odluchujete :) Pa jeste, tako bi bilo najlakše..i onda bi svi glasali za jednu igru čak iako ne misle da je najbolja ...and what's fun in that?? Dovoljno da prelistaš dve strane i da vidiš da su svi heroji novozemlje. Ovako će biti kako smo zacrtali, ako se predomislimo, bićete obavešteni. Edited January 19, 2010 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 (edited) i dajte da vidimo taj bubanj! Pa jeste, tako bi bilo najlakše..i onda bi svi glasali za jednu igru čak iako ne misle da je najbolja ...and what's fun in that?? Dovoljno da prelistaš dve strane i da vidiš da su svi heroji novozemlje. Ovako će biti kako smo zacrtali, ako se predomislimo, bićete obavešteni. ne ne ne dechko, bash suprotno. svako ce da glasa za igru za koju misli da je najbolja a ne za onu koja ima najvishe glasova pa samim tim i najvece izglede da pobedi, kako bi bio u izboru za nagrade. Edited January 18, 2010 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 (edited) ovde jebe lud zbunjenog. opcije a) da bi ushao u bubanj za nagrade igra za koju si glasao mora da pobedi b) da bi ushao u bubanj za nagrade igra za koju si glasao NE mora da pobedi neka nadlezni organ zaokruzi tachan odgovor. a i ne znam koji moj kucam ovo ionako ce sve jakne da odu hajliju:P Pod a). Ok, moraću još malo da usitnim crevca...čekajte dok ne izeditujem ovaj post, pa onda pitajte. Ukratko i jednostavno: Mi, redakcija PLAY!-a, napravimo naš top 10 najigara 2009. Vi, čitaoci, pokušavate da pogodite koja će igra biti na prvom mestu na našoj top 10 listi. Ako pogodite, ulazite u bubanj za izvlačenje nagrada. (Bubanj je nefizička stvar u ovom trenutku, ako napravimo pravi bubanj, videćete ga u formi fotografije). Ako ne pogodite, niste pogodili, niste u bubnju, niste ništa dobili. Edited January 19, 2010 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 (edited) jel to dok prelistash logiku za treci razred gimnazije ? :) au pa mi sve vreme u zabludi da mi odluchujemo koja je igra godine, a ono mi samo pogadjamo shta cete vi odabrati :) mislim ok, sad je jasno o chemu se radi, mozhe lock! Edited January 19, 2010 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 (edited) jel to dok prelistash logiku za treci razred gimnazije ? :) Da bog da ne pogodio igru godine. au pa mi sve vreme u zabludi da mi odluchujemo koja je igra godine, a ono mi samo pogadjamo shta cete vi odabrati :) mislim ok, sad je jasno o chemu se radi, mozhe lock! Pa da. Ali biće i lista publike objavljena,..ali samo to, bez nagrada. Edited January 19, 2010 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Pa jeste, tako bi bilo najlakše..i onda bi svi glasali za jednu igru čak iako ne misle da je najbolja ...and what's fun in that?? Skapirao sam ono što me je interesovalo odmah posle prvog odgovora, ali zar ovo nije upravo kontradiktorno svemu što si rekao ranije? Pa, evo, ja upravo znam da nema šanse da Plants vs Zombies bude igra godine i da bih zato, ako hoću nagrade, imao više šanse kad bih glasao za neke izglednije igre za tu titulu, tipa MW2, Batmana ili taj HON, HOM, HO-whatever, koji nikad nisam ni video. No fun at all. Elem, sjajna prilika da kvotujem svog avatara: "Just walk away..." Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Malo je glupo to, sad ce svi da izmene glas za hon ili mw2... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 nagradne igre su za jevreje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Da, ako igra za koju si ti glasao pobedi, to znači da si ušao u bubanj, pa ako te izvučemo, izvučemo ako ne, ne. Otpušten si! :D /fpalm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Pod a). Ok, moraću još malo da usitnim crevca...čekajte dok ne izeditujem ovaj post, pa onda pitajte. Ukratko i jednostavno: Mi, redakcija PLAY!-a, napravimo naš top 10 najigara 2009. Vi, čitaoci, pokušavate da pogodite koja će igra biti na prvom mestu na našoj top 10 listi. Ako pogodite, ulazite u bubanj za izvlačenje nagrada. (Bubanj je nefizička stvar u ovom trenutku, ako napravimo pravi bubanj, videćete ga u formi fotografije). Ako ne pogodite, niste pogodili, niste u bubnju, niste ništa dobili. Aj prekini da postuješ, molim te. Za nagrade učestvuju SVI, a ne samo oni koji pogode koja će biti igra godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Ne samo što učestvuju za nagradu. Glasovi čitalaca/forumaša, isto kao i prethodnih godina, ulaze u konačnu top listu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 (edited) A da ga vi ostali iz redakcije vezete, stavite carapu u usta da vas ne uznemirava i prebacite u neki sobicak/ostavu/sta vec imate tamo? Samo predlog. :) Edited January 19, 2010 by Pekarman Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts