voodoo_ Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Zar i ti, sine vudu ? (: Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 to je to, bravo pesma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 A ti nisi ranije video ovu sliku? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Sveza raka je iskoooopanaaaaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 (edited) Poceo sam da citam Cezarove ratne putopise "Galski rat, Gradjanski rat". DIE HATERS! Brate, za ispit iz Rima, koji vucem vec 3 godine, moram da procitam jedno 30 antickih knjiga pa izmedju ostalog i te dvе :( Kapiram koliko bi mi do jaja bilo da to moram da citam iz razonode i interesovanja, a ne pod pritiskom da upamtim svaki jebеni detalj i da trazim apologiju u njegovom pisanju u svakoj recenici :/ Nego jedna slika, bratici moji <3 Edited April 4, 2010 by СавСамИсти У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Brate kolko ti godina imaju ovi ortaci, 16? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracktorista Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 sva trojica izgledaju kao da imaju 15-16 \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracktorista Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 (edited) Brate kolko ti godina imaju ovi ortaci, 16? Verovao ili ne, obojica su moje godiste, '88 :D Mladoliki smo i veseli :D Edited April 4, 2010 by СавСамИсти У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 sjajno godiste u ovom trenutku, daj neke drugarice sto se jebu brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 (edited) Imaju po 22 godine, studentkinje su iz male sredine koje su konacno nasle slobodu u velikom gradu, tako da pitas suvisno pitanje, sto se mog godista tice :D Inace u utorak mi je bend ortaka i ortakinje imao svirku u dangubi,pa evo par slika i odatle, Danguba je bila Jagodina u malom te veceri, kao da sam negde u Jagodini izas'o :D Edited April 4, 2010 by СавСамИсти У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Da to sa ribama mi nikad nije bilo jasno, zar je moguce da u tim "manjim" mestima nema nekog ko ume da jebe nego moraju da dolaze u BGD/NS da ih neko izjebe??? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 U malom mestu će svi da znaju s kim se jebala u roku od juče :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 nije to nego je to palanka trip, sve se vidi sve se zna, a i znas da ribe imaju psiho trip (a cesto i likovi, samo u drugom smeru) da povilene kad upisu faks, tipa prljave ribe iz prve klupe krenu da se mackaju i pucaju, streberke stavljaju sociva, 80% riba raskida sa dotadasnjim frajerima itd. a pomaze i cinjenica da prelazak u bg prati i upis faksa, tj zbog toga se i seli za bg, pa se to onda poklopi jos vise. neces jebati trandzu na kucnoj zurci kod ortaka, ali ces je jebati na tajlandu i vratiti se gajbi ko gospodin covek edit: eto vudu brat rece brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 (edited) Da to sa ribama mi nikad nije bilo jasno, zar je moguce da u tim "manjim" mestima nema nekog ko ume da jebe nego moraju da dolaze u BGD/NS da ih neko izjebe??? Ne kapiras poentu, mala sredina, svi se znaju i svi su zajedljivi i tracarski nastrojeni, tako da osim ako nisu bas neke radodajke(cega ima i te kako, pogotovo danas, kada mi se cini da je mnogo lakse sprcati, ovu fejsbuk generaciju), moras se ozbiljno pomuciti da sprcas u tinejdzerskim godinama ako govorimo o nekim normalnim devojkama, jer nedaj boze da se sazna da se neka JEBE. Bez da setas to 2-3 meseca, ni da pomislis :D Naravno ovde govorim o 14 do 18 godina, posle vec sve dolazi na mesto. Edit: evo, svi ti objasnili vec :DDD Edited April 4, 2010 by СавСамИсти У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Zapravo pokusao sam da bacim prozivku na foru kako vi van bgd ne znate da jebete, al su mi ova dva metalca sjebala foru :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Zar nisi znao kad si video dole da Dulio cita topik, da ce morati posteno da ti objasni stvari u bar 10 redova, 2 primera i tri digresije :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Zapravo pokusao sam da bacim prozivku na foru kako vi van bgd ne znate da jebete, al su mi ova dva metalca sjebala foru :) :(savsamisti: jebiga, fejlovo sam u percepciji brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 jebiga, fejlovo sam u percepciji Pa svi smo fejlovali, vidis da sam mu se ja tek izobjasnjavao :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Ja ne umem da jebem. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Radi donja leđa Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 zasto se chabke putji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 mislim da pevačica zaslužuje jbj pečat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts