urgh Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 kontam da ovaj sa dukatom zajebava ove sa granchicom i pasuljem:P:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Zar se to ne radi na sutrasnjem, tj Bozicnom rucku? Tako je bar kod mene tradicija u porodici? :) Moja keva stavi 4 stvari gde svaka ima svoje znacnje pa ko sta izvuce od clanova porodice kada se lomi pogaca. Tipa neka grancica je zdravlje, para je novac, zrno pasulja je uspesna godina i tako dalje... :D jao znam, ima nesto i za sprcanje, dal suva sljiva ili sta... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Mi isto ubacujemo samo dinar i to, nikad te varijante grana, šljiva, pasulj i šta god, ne kažu za džabe - koliko sela, toliko običaja! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Kod mene se ubacuje parica i dren da budemo zdravi :) Odoh da spavam, sutra rano sam polazajnik! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Zar se to ne radi na sutrasnjem, tj Bozicnom rucku? Tako je bar kod mene tradicija u porodici? :) Moja keva stavi 4 stvari gde svaka ima svoje znacnje pa ko sta izvuce od clanova porodice kada se lomi pogaca. Tipa neka grancica je zdravlje, para je novac, zrno pasulja je uspesna godina i tako dalje... :D kod mene se ubacuje samo parica i to otkad znam za sebe, i donosi sve, odnosno "dobru godinu" (zdravlje, kintu, sta-ti-vec-treba). inace, ako niste previse urbani, popricajte sa dedom i babom oko tih obicaja i kako su to radili pre 60 godina. e da, jel rucate na stolu? ili pod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Isuse srecan ti 2010. rodjendan! i da, izvukao sam paricu iz pogacice \o/ ovo mu je 2009. rođendan Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 A da ne spominjemo shto je rodjen u toku leta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 prvi put kad sam gledao ovaj "Love Actually" pomislio sam previse sranja,a sad mi je nekako bas lepo legao...nekad su nam zaista potrebni hepi endovi... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 jaooo love actually, ne znam zasto, jedina rom. komedija koju sam ikada svario i rekao ono bas je simpaticna... kad smo vec kod bozicnih filmova ni ove godine nisam propustio turbo-man sa svarcenegerom i sam u kuci ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 HA, sam sam na ruru!!! 0 gostiju 0 nepoznatih, jedam member longleyy, zivot 0 ja 1! :(( ubice me nesanicaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Stade kisa... znaci - trcanje... \o/ thank you, Jebus...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 legao sinoć oko 9 i sad ustao, pobeda \o/ Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 (edited) i ja se konacno vratio u normalu \o/ hvala ti isuse Edited January 7, 2010 by drug Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 dobro jutro, carevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 'bro jutro ^^ У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Haha, turboman, to je ono kad se sa onim crnjom poštarom juri oko one igračke? :)) Razmišljam, budim se jutros oko 8:20, sve kao odmoran, za ustajanje, samo zato što nije radni dan. Da je radni dan, spavalo bi mi se ... strava. Sad da se isčestitam okolo, pa onda ručkovi. btw, juče uzmem da sredim kevi laptop kojeg ima od 2003. i koji nijednom nije bio reinstaliran. Naravno radi sporo, ali očekujem sad sto hiljada virusa i koječega, kad ono od spywarea samo dva neka PopCap (što samim tim praktično i nije spyware, pošto su to fajlovi stigli uz igru) i od trojanaca i to nađe dva komada takođe. Baš sam se prijatno iznenadio :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Turbo Man je najjaci film aahaha ... i ja ga gledam svaki bozic :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 da se podsetimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 konacno da sam se probudila pre 12... a sad, kod ortakinje da gledamo rocky horror picture show! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Koleginica je kevi poslala neku poruku (forvardovanu) gde ide badnje veče, petao, kokoška i jebanje u istoj pesmici. :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 zvuči kao težak, težak dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Da, bre...to nikako ne mozes zenama da utuvis u glavu, da postoji nekoliko faza chistoce...ne mora sve da se pere posle jednog nosenja... Najgore kad ti stavi nesto belo sa necim sto nije, i onda dobijes meliranu varijantu belog...:( tako odose moje omiljene springfield gace, sa kojima sam toliko klinki oborio s`nogu...not....:( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 moja keva ne fejluje sa sortiranjem odeće, ali je opterećena stednjom struje, pa me noću redovno budi lupanje mašine za veš. pošto su ove nove, tihe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts