Trans-Lucky Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Sprco? Jok. Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Sarma i koka kola, omnomzor. Odradio neke chucknorris vezbe na totalgym-u, boli me 20 misica istovremeno, osecam se zivo posle duzeg vremena. A vi kako 'te? There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 eo sranje je Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Osećam se ko musliman, iz kuhinje miriše neka svinjetina, koju ne smem da pipnem pre ponoći, jer se kao posti :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Sarma i pavlaka....thats the best way to go...:D Sarma + luk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 ko je danas bio na klinke sa krova topiku gorece u paklu. dobio sam najjacu sms cestitku za BADNJI DAN (lol otkad se to cestita). zapravo je mms sa cestitanjem badnjeg dana u rimi i stihu sa prikacenom slikom ikone na kojoj je rodjenje hristovo blasphemy! ja sam bolji "vernik" od ovih sabana koji bacaju bombe sad i salju takve smsove/mmsove... (a najveci sam ateista koga znam). muka mi je od njih! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 ladno mira napisala neki stav na ruru posle tri godine :D de si, miro :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Sarma + luk! Covek iz naroda....:) volem lukac, ali smeta mom zeludcu, tako da ga zaobilazim u velikom luku...sa pavlakom sam nasao potpunu srecu...:) @miro welcome to the agnostic club... Uopste, cela ta religiozna pomama mi deluje toliko neprivlacno, da pocinjem da se pitam da li je sve u redu sa mnom...mislim, svi nesto kao slave, veruju, ali sve mi to deluje kao neka maska...kao sto je svojevremeno komunizam bio, kad su svi bili kao komunisti... :( Inace, poceh da chitam novi Kingov roman - Under the dome...dobar, kao i uvek....:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Svi veruju da ce za praznike debelo da se najedu. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Konačno mi je kako treba proradio net kod kuće, nakon dve godine pauze :) Prethodnih sat vremena sam proveo sa babom koja mi je pričala o tome kako je videla gro nekih ortaka i ortakinja posle 20 godina, jedva su se isprepoznavali :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 de si, ivan_e :* ty, nemke :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 ah tush:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Христос се роди! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 (edited) interesantno kako je sve lepshe posle tusha:P idem da zabavim stiju malo, veceras je dezuran,xixi:) i da hsr svim vernicima Edited January 6, 2010 by Urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 (edited) Lepinju(tj ono sto u Bgu zovu drugacije, ona rupicasta, brasnjava lepinja) sam napunio mrvljenim sirom, domacim majonezom, kecapom, sunkom i pecenicom da se danas bar jednom najedem ko covek. Edited January 6, 2010 by СавСамИсти У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 eh pa da, juce 4 godine na ruru lol :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 interesantno da pola ljudi nema pojma da li se hristos rodio ili voskresao ili shta je on tu vec radio.stija i svemirska policija vas pozdravljaju, kaze da ne brinete:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 tuga Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 ljubav:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 (edited) Isuse srecan ti 2010. rodjendan! i da, izvukao sam paricu iz pogacice \o/ Edited January 6, 2010 by digrejzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 stija i svemirska policija vas pozdravljaju, kaze da ne brinete:) Ma on to stalno govori, ja njemu više ništa ne verujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 ta idi ti da nas chuvash:) jendog dana cesh ispizdeti na sve i samo cesh otici, iznenada, bez traga:P No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Hristos se rodi! http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 de ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 (edited) Isuse srecan ti 2010. rodjendan! i da, izvukao sam paricu iz pogacice \o/ Zar se to ne radi na sutrasnjem, tj Bozicnom rucku? Tako je bar kod mene tradicija u porodici? :) Moja keva stavi 4 stvari gde svaka ima svoje znacnje pa ko sta izvuce od clanova porodice kada se lomi pogaca. Tipa neka grancica je zdravlje, para je novac, zrno pasulja je uspesna godina i tako dalje... :D Edited January 6, 2010 by СавСамИсти У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts