Kal1mero Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 brate u 4 ujutru krecu autobusi da voze sta izmisljas ti ?! kakav taxi rasipnice :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Bolje tih 150-200 dinara sto bih platio dodatno da pojedem, ionako uvek kad se vracam iz grada, idem peske kuci. (razumem te chicha, nije lako sa 35 godina da se vucaras u po noci peske kroz pola grada :D) Jesi siguran da ce biti 150-200 dinara razlike? Pazi autoput, skretanje hajat u poredjenju sa jos malo autoputa, skretanje, kuca...ne verujem. Na kraju u tvojim godinama ja bih isao peske julino brdo-nbgd, sisice You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 :( Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 kreki nemoj nigde ni dides, ustekaj te pare ili daj meni da ti obrnem 3x sada za vikend! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 One day, scientists will discover the answer to mankind's perennial question: tits or GTFO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 veceras kompanija organizuje zurku nakon dve godine u nekom klubu. potrefilo se da bude za srpsku novu. preki sistema! :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Incoming: dakle krece 1. absolutu nemeketu kojem se divim, ljkubite te foromi brate moj da si mi ziv i zfdrav sto godina i da jos sto basket takmei odigramo 2. dovli caru#1!!! alo brate kola su ti sjajna ljubi te formi idemo da se |VOZIOOOOOOOOOO kad se vratim 3. znachi maud dib brate uvek sam te mrzeo ali si mi jednom rekao nesto tako sto posto tacno da moram da te volim ako te jednog dana opet sretnem recicu ti o cemu rje rece brate moj 4.vitji manijaku shto ga volim najvise na svetu 5. revu shto je smekr kakvog svet nije vido 6. ivanu shto je car nemoj me banujhes ljubi te ortak iz kbloa 7. migshi jer je legenda 8. RAMBOU orataku iz teretane jer ima bicepts 100 centimetara 1. lakiju mom bratu rodjenom shto je smeker kakvog onlajn svet nije video EEEEEEEEEEEEEE BRE LJUD ISVE VAS LJUBIM BRE ALO ZNACHI SVE VAS VOLIM IAKO VAS NISAM POMENUO NEAM VEZE MOMCI MARE VAS ZNACHI SVE A REKO SAM VEC JEDNOM A ZA LETO KAD DODJEM IDEMO SVI NA PICE SMORILA ME AMERIKA BRAE VOLI MVAS, ajADE IDEM SAD U GREAD MOMCI ZNACHI KOGA NISAM POMENUO A VOLIM VAS SVE SWMAO MI TO ZNAJTE MOMCI!!!!! UZDRAVLJE I JEDBITE PICKE SVAKI DAN u 2010 ZNACHI SAMO ZDRAVLJA#!!! zaBORAVIO SAM BRAT AMENDZIJA ALO BRAT EFORMI NIJE ZABORAVIO NA TEBE!!!! A NI GRUIJICU A NI PAJSIJA I \ni NEA SVE VAS VODIM DA PIJETE!!! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 kreki, imaš sigurno noćni prevoz do/od julinog brda. a lux taxi je inače jedan od jeftinijih, tj. najmanje kradu po mom iskustvu. to što se nećeš voziti autom starijim od boleta je samo bonus Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 a lux taxi je inače jedan od jeftinijih, tj. najmanje kradu po mom iskustvu. to što se nećeš voziti autom starijim od boleta je samo bonus Signed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 kreki, imaš sigurno noćni prevoz do/od julinog brda. a lux taxi je inače jedan od jeftinijih, tj. najmanje kradu po mom iskustvu. to što se nećeš voziti autom starijim od boleta je samo bonus daj broj za lux 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 3033 123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 hvala Ale! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Dobar dan, doshao iz shkole. Sad cu legnem loma:) Meni je Pink taxi trenutno najbolji, tj jedino se njim i vozim ( kada se vozim ), i uvek je sve bilo tachno i korektno. A brat mi doshao iz CG pre neki dan i juche budala uzme Taxi od ushca do zelenog venca i uzeo mu vozach 1000 dinara, ne znam shta je i kako je to ispalo, ali brat mi ispao budala. + je imao bilo koji gradski od Ushca do zelenog... Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 A, da ti Crnogorac ide sa javni prevoz, avetinjo! :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 odo kuci krishom da se igram. verenica neka pegla LOLHAHAKAKAVSAMBAJA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 ćoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 OET! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Razboleo sam se odjednom juche u sred dana. Uzhas, nisam bio bolestan 5 godina, samo sam se pitao kad tju ove zime da se razboli. Sad zabod gajbi, gomila chaja i narandzi pa da se sredim za kojim dan. Ako se jako razbolim, bash tju jako i da se smorim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 ahaaaaaaaa, znači ne može da se raaaadi u inostranstvu bez raaaadne viiiiizeeeeeeeeee :ooooooooo ko prica o radu u inostranstvu? zasto bi iko prijavljivao freelancera iz Indije ili odakle god zato sto treba da mu platimo legalno, preko racuna... The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 daj broj za lux http://lmgtfy.com/?q=lux+taksi+beograd zar ti hajli :( elem,odo da sa ispraznim,u teretani lol,pa veceraske na pijanku Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 sere mi se i od urbane ekipe koja ceo dan kenja po srpskoj novoj godini, i od retarda sa petardama. ne znam da l da idem večeras negde. spava mi se, al ionako neću moći od pucnjave, tako da je verovatno pametnije da bar odem u neki zez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Saw VI 2009 720p BluRay x264 DTS-WiKi Oh joy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 odo da vozim brata kuci, pa idemo da pijemooooeoeoeooeoeoeeeooo i da jedem naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Razboleo sam se odjednom juche u sred dana. Uzhas, nisam bio bolestan 5 godina, samo sam se pitao kad tju ove zime da se razboli. Sad zabod gajbi, gomila chaja i narandzi pa da se sredim za kojim dan. Ako se jako razbolim, bash tju jako i da se smorim. de si proto!!! :D poz ljudi,veceras zezanjeeeee :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts