Jump to content

Tenis 2010


Synd

Recommended Posts

  • Replies 450
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

E da, svaka mu čast!

Srpski teniser nije dobro ušao u meč i dozvolio je Kipraninu da mu u prvom setu dva puta uzme servis, ali je zatim značajno podigao nivo igre i potvrdio odličnu formu.

Što je mnogo važnije, Viktor je preokretom i trijumfom u finalu konačno probio mentalnu barijeru koja ga je do sada sprečavala za bolje rezultate.

Troicki je u drugom setu čvrsto držao svoj servis, a odlučujuće poene je osvojio u samom finišu za 6:4. Treći deo igre je rešio mnogo brže, uprkos malim problemima na samom startu. Stekao je prednost od 4:1, a posle toga Bagdatis nije imao prostora za mnogo toga.

Troicki je tako posle sat i 44 minuta igre stigao do svog prvog ATP singl trofeja u karijeri, dvadesetak dana nakon što je podigao svoj prvi ATP pehar u konkurenciji dublova.

Uskoro će imati priliku da to ponovo učini, jer sa Jankom Tipsarevićem igra finale protiv kombinacije Kunicin - Tursunov.

Titula u singlu na Kupu Kremlja je Viktoru donela 250 ATP poena i 181.750 dolara.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

atmosfera u Areni, danas je nesto bolja od jucerasnje gde je delovalo kao da su svi otishli na feshn vik i samo da budu vidjeni. kada vidim ko se sve mota po prvim redovima gledalista, izgubim zelju da gledam tenis

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Link to comment
Share on other sites

Ovo shishanje na celavo kad trebaju da prime medalje je tako klosarski i ciganski da prosto nemam rechi , bedno,skoro bedno kao i dranje na mikrofonu i na teniskom mechu dizanje publike na koju su se zhalili stvano bedno..

mislim svaka im cast za pruzenu igru i osvojen dejvis kup ,ali meni su megabedni sa ovim patriotskim lozenjem na pogresnom mestu da je to strasno

When the going gets tough, the tough get going

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...