grb1tj Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 http://sportal.rs/news.php?id=22325 Kako mi se popeo na kurac cale od Novaka, auuuuuuuuu koji slepac.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 ma hajde a novak je zlato ?!:D sto ne kaze on nesto ?! PICKA ! Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 zato sto je neko strucan i uvidi Novakove greske, ne sme da ga komentarise :) nice ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnyS Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 davis cup protiv amerike ... ja volontiram, dobra je atmosfera, jedino mi volonteri navijamo... uzas :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 pa je l dobra atomsfera ili samo volonteri navijaju? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 auuuu,kakav mec... bas sam se nauzivao gledajuci,majke mi... a krajnji zakljucak je da me je Isner ODUSEVIO! Momak ima srca,muda,smiren je,i nekako skroz simpatican. Mozda to samo meni,ali gotivan mi je lik skroz! A Noletu nije trebalo ono drndanje sa publikom u poslednjem gemu,ali ajde adrenalin,emotivni naboj,sranja,pa moze da se razume... bravo za tenisere,sad na Hrvate! :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 ^+1 ne secam se kad mi srce ovako lupalo gledajuci tv:) salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Ja sam se iskreno smorio posle dva sata u areni, izgleda da nisam pravi navijač teniski :) Mada, moguće i da je zato što je bila gomila dece okolo koja su se drala, trčala, lupala itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnyS Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 (edited) najsmesnije mi je bilo kad je bubnjar ispred mene poceo da se dere "you're gonna lose maaaaaaaaan" inace da, bilo je ludo i nezaboravno... sa hrvatima mozemo da igramo i 0:5 i 5:0 ... Djokovic vs Ivo Karlovic. Moze Ivu da kenja servis, moze da ga ne kenja... Novaka moze da kenja return, moze i da ga ne kenja... Obojica mogu da imaju random psiholoske/fizicke probleme taj dan... 5 setova u glavu Djokovic vs Marin Cilic. Cilic je opet u usponu, dobro igra, odlican prvi servis, odlican kick servis, odlican forehand, dobro kretanje... Moze da iznenadi Novaka, sto da ne? I ovde dajem 5 setova. Troicki/Tipsarevic vs Ivo Karlovic/Marin Cilic. Sa ovom dvojicom ludaka se nikad ne zna. Ozbiljno. Kidanje zivaca - DO KRAJA. Zimonjic + T/T vs Ivo + Veic / Karanusic / Zovko / Ancic / Ljubicic / WHOEVER THE FUCK Taktika ista kao i na match-u polufinala AO Zimonjic/Nestor vs Karlovic/Vemic. 1. drzi svoj servis 2. pusti ivu da resheta asevima i budzi svoje rekorde 3. breakuj slabijeg servera pred kraj seta 4. ??? 5. PROFIT! Edited March 8, 2010 by dnyS Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 ladno dnyS ! elem,nisam pratio,al mi je bilo drago kad smo pobedili,zato sto sam cuo da idemo na Hrvate :) Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnyS Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 ladno dnyS ! elem,nisam pratio,al mi je bilo drago kad smo pobedili,zato sto sam cuo da idemo na Hrvate :) toplo... ma brate, ako prodjemo hrvate... ceska je gg odmah... novak vs stepanek aj cao novak vs berdych aj cao t/t vs s/b jedan poen je nas zimonjic + t/t vs dlouhy + X/Y/Z = epic fight, we win Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Po malo si nejasan druze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Sind je stari teniski analiticar :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Djokovic zna da igra tenis,Karlovic zna samo da servira.Vise se ja plasim Cilica koji stvarno lepo igra u poslednje vreme.Cenim da ih u dublu dobijamo i da ce na kraju peti mec da presudi,videcemo. Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
110dnyS Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Djokovic zna da igra tenis,Karlovic zna samo da servira.Vise se ja plasim Cilica koji stvarno lepo igra u poslednje vreme.Cenim da ih u dublu dobijamo i da ce na kraju peti mec da presudi,videcemo. ne moze Cilic Djokovica... sem ako nole ispadne retard taj dan (pozeljno: petak) Karlovic moze samo da izmori Djokovica tako da bih stvarno hteo da se taj mec igra poslednjeg dana ja se najvise plasim za Troickog i Tipsarevica, u zavisnosti od toga koga ce Bogdan Obradovic da pusti (u zavisnosti od performansa u narednom delu sezone)... Troicki je svetski odigrao protiv Isnera sad u Areni tako da deluje da ce mozda i moci da se izbori sa Karlovicem... Tipsarevic ima bolji return od Viktora... Ali on je sam po sebi PSIHO... nikad se ne zna sa njim... Matchup `naseg drugog igraca` i Cilica ne bih da komentarisem... Cilicu tu dajem ogromnu prednost... :( Novak dakle: -mora da dobije oba single mecha Zimonjic: -mora da dobije svoj dubl... sto i nije tesko, vec sam rekao, pusti ivu karlovica da puca aseve pa breakuj drugog igraca xD ako neko od njih "usere" stvar, pritisak je na Troickom... Zato je najbolje da on dobije svoj mec prvog dana ako je u pitanju Karlovic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Novak debil,u sta je uspeo da se uvali a iz cega tek da se izvuce.treba mu spomenik podici :D Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Jbg smeta mu vrucina to znaju vec i vrapci Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 meni se ne svidja noletov stil igre i poceo je da me smara brda nadal i federer su igracine, ovo sve sprdnja Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 (edited) Ma preforsirao se posle Dubaija sa onim dejvis kupom,promenio 3 podloge za par nedelja.Bice dobro ako ne umre u Majamiju.Treba mu jedan duzi odmor i da vrati servis i bice bolje. Edited March 16, 2010 by Hell Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Novak u polufinalu Mastersa u Monte Karlu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 ne zelim da pomislim sta bi mu nadal uradio kad ga je verdasko ovako otresao.steta,taman sam pomislio da se setio kako da igra dobar tenis posle onog meca sa nalbandijanom. Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Sta se desava Ani :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox m. Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 (edited) ^ Otkrila je sex. Edit: lol ta teorija da ana loše igra jer je počela da upražnjava seks je toliko retardirana da ću početi da šamaram likove koji to pričaju Edited May 13, 2010 by fox m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Pocheo Rolan Garos. Prvo kolo 4 pobede i 1 poraz ( Tipsarevica ). zanimljivost : http://www.b92.net/sport/rolandgarros2010/zenski_ugao.php?yyyy=2010&mm=05&dd=24&nav_id=433601 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 vidim niko ne komentariše rolan garos soderling oprašio s terena federera, ono je bilo uživanje gledati. lik ko da ima turbo mod koji može da uključi jednom po turniru, zato kad ga dovati nadal u finalu jebaće mu oca za prošlu godinu dobice Soderling Djokovica u finalu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts