Pekarman Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 MA bezi, ne mogu ni da spavam od ranog jutra ciste lopatama. A nije asfalt vec ona beton cigla pa se cuje kao da drobe kamenje. Plus, ciste oni tj. JKP "Cistoca" ili koga su vec nasli i platili to da rade. Mislim koji palac placam odrzavanje i ostalo ako ja moram da izletim u 6 ujutro i da cistim ispred radnje !?!??! Minus, to nece trajati pa cu i morati da cistim sneg. Plus, imam metar i po lopatu za isti. Minus, minus napolju :). Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Samo nek pada jer ako posle ovoga pocne kisica bice belaja Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 (edited) koji uzas nocas oko 3, sve zaledilo, k'o snoubord da vozim, a ne kola. nigde zive duse, sve pusto, i zatrpano, to je vec bila milina :) Edited December 16, 2009 by Kung Lao Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 ma stižem do centra za 8 minuta. p.s. apiš me za mudo :D Nema veze, barem imaš čist vazduh! jutros ludnica po glavnim ulicama, tako da sam ja išao sporednim, i nije bilo toliko loše. A sinoć sam bio mudar, pa sam se parkirao ispod nekog drveta tj. neke jelke, ali baš do stabla a ne pri kraju granja, a grane se spustile onako skoro do automobila, tako da jutros nisam morao ništa da čistim :) Nisu se doduše grane polomile ili tako nešto, mada i deluje ni da ne mogu pošto uopšte nisu čvrste već jako savitljive :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 laki nije bio na poznavanju prirode i društva kad je učiteljica pričala da se četinari svojim oblikom brane od suviše snega :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Ma znam ja za celu priču, i pozive "vlasti" da se ne parkira pod krošnjama, ali ovo je prosto takvo drvo da nema opasnosti! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 sutra vozim ortaka do bg da pokupi auto sa servisa :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Juče vozio čas po onolikom snegu. Samo oprezno i znate koja je gotiva bila:) Davno Beograd nije bio ovako lep. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternall Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 (edited) Ae kao i ja da okacim nesto. Edited December 17, 2009 by GizmoO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Trebalo je da vidite svitanje na topcideru jutros, nesto lepse odavno nisam video Ne, neces ih prevatiri Stijo, army still sux! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 "Join the army", they said! "See the world" they said! :D Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts