f4ts0 Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 ima li negde docek da nije ekskluzivan?? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Na gajbi uz wow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 (edited) ~ROJAL BEND & DJ MARCHEZ~ Pri zdravoj svesti, ovo svakako ne moze da bude dobra muzika. A i ovo sto kaze voodoo, kuci se ostaje, tako sam odlucio :) Spremim nesto za jedenje, obezbedim tekucinu, skinem par filmova i serija i eto ludog i nezaboravnog provoda. Edited December 15, 2009 by pryda_h8 Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 (edited) Nisi dobro prochitao. Magacin su sad zakupili neki drugi likovi - shto tje retji Magacin to veche nije Magacin - nego je ko i svaki drugi Allinclusive za 35eu. To su neki novi ljudi koji su uzeli ove godine H2O i Vanilu. Valjda ortaci od suvlasnika Pascuccia (ne znam provereno) - kako rade, iskreno ne znam. Saric brothers..zato i jeste sad onakva pink ekipa u magacinu.. nisam procitao bas sve, ali ako niko nije pomenuo - na Friju je bilo sasvim solidno prosle godine..All inclusive je bio 40 evra, pivo je bilo becks koga je bilo do kraja sveta i heineken koga je nestalo oko 2..za sva strana pica ne znam, siguran sam samo za absolut i mislim da je njega isto bilo u neogranicenim kolicinama..energetika je bio onaj burn valjda ili ono roze govno ne znam kako se zove..muzika Makao standarno..ne znam da li organizuju opet.. bio sam ozenjen pa se ne secam kakva je bila situacija sa klinkama :( i u Santo Domingu mogu garantovati (jer znam ljude koji prave) da je taj All inclusive stvarno all inclusive..50 evra sva pica i svi kokteli, koji su inace kod njih dosta dobri..jedino je muzika ponekad smor, ne znam sad tacno sta planiraju za ng i onaj black and white dobro zvuci samo se ne secam ko pusta, videh flajer negde usput Edited December 15, 2009 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Svijda mi se kako taj Tanjug nije chuo T od tanjuga koji je u zgradi mog fakulteta koji je na 100m...al nema veze :D Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Gibajo,gde je taj Santo Domingo?Snimio sam da je jedno 7-8 njih ove godine iz tog lokala bilo na nacionalnom takmicenju u pravljenju koktela,a nisam nikad chuo za njih. A inache,koliko znam,i braun pravi ove godine all inclusive varijantu,pricao sam sa jednim od njihovih shankera,i rekao mi je da je 70 jura za likove,a 50 za ribe,pritom je valjda 3+1,znachi na 3 karte je jedna dz..ne znam da li je ostalo tako,ali uostalom,tamo je isto sigurno kvalitet sto se tiche pica.I zilja.Mozda i to neko pomogne. Jbt,realno me nista nije privlacilo za ng,dok nisam video ovu ponudu za supermarket,sad sam se smorio,radim,a ide mi se tamo.Ali jbg,lova je lova. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 a šta ti je to toliko specijalno kod supermarketa ? :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 bruka sam se zaljubio u prostor..nekako mi je "Berlin urban" a toga se nisam nesto nagledao u Bgu(tj. uopsteno u Srbiji)...A i kontam da bi se nahasao brutalno,a i ogovedao josh brutalnije i kvalitetno,a i muzika ce biti ok sigurno :> Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 cuo sam da u expou vredi samo vip (poseban ulaz, sto, uvek slobodan sank), a za obicne ulaznice dobijas stantardno cimanje. nisam bio u supermarketu, verujem da vredi. ustvari, nisam obisao expo ali valjda cu to promenuti za ny. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 bruka sam se zaljubio u prostor..nekako mi je "Berlin urban" a toga se nisam nesto nagledao u Bgu(tj. uopsteno u Srbiji)...A i kontam da bi se nahasao brutalno,a i ogovedao josh brutalnije i kvalitetno,a i muzika ce biti ok sigurno :> u prostor? :) Brate Grujo, to je ranije bio Maxi, malo su ga uredili i to je to. Taj koji sad drži nije čak hteo da da repa da promeni ime, već je zadržao supermarket, jer se tako vodi negde u ne znam kojim knjigama, pa se promena plaćala :)) Klopa im nije nista bog zna šta, al je skupa, sad ne znam kako bi bilo za NG Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 (edited) u prostor? :) Brate Grujo, to je ranije bio Maxi, malo su ga uredili i to je to. Taj koji sad drži nije čak hteo da da repa da promeni ime, već je zadržao supermarket, jer se tako vodi negde u ne znam kojim knjigama, pa se promena plaćala :)) Klopa im nije nista skup, al je skupa, sad ne znam kako bi bilo za NG To onaj Maksi pored Alonsa??? Edited December 16, 2009 by Dreadlord Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Da, samo sto je Alonso sad maxi :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 i meni se taj prostor sviđa, al me nervira wannabe japi ekipa koja se tamo skuplja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Da, samo sto je Alonso sad maxi :). A ne Alonso tje uvek biti alonso, bio maxi ili Wall Mart :D i meni se taj prostor sviđa, al me nervira wannabe japi ekipa koja se tamo skuplja. O tome pricham, prostor je full industrial al kao furam spa i 70eu za novu godinu da bi privukli wannabe japi ekipu? Zato ne znam na shta tje to da lichi... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 @Ivke: pa nije prostor ružan, nisam to mislio, ali nije u njega ne znam šta uloženo, da bi opravdalo skupe cene :) Mada kad razmislim, tako je sa 99% mesta u gradu :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Ma nije poenta u tome ljudi nego NARKO MASTIC PRVI PUT U BGU!!! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 i meni se taj prostor sviđa, al me nervira wannabe japi ekipa koja se tamo skuplja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted December 16, 2009 Author Report Share Posted December 16, 2009 Realno, dobra ponuda, ali opet Nastić... Mislim nemam ništa protiv čoveka, čak sam imao i priliku da ga upoznam, ali malo mi je njegova muzika dosadna... Suviše minimalna... Sve u svemu zajebano kad imaš društvo koje ne sluša isto što i ti, ili nije lako prilagodljiva kao ja. ;) Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 @Ivke: pa nije prostor ružan, nisam to mislio, ali nije u njega ne znam šta uloženo, da bi opravdalo skupe cene :) Mada kad razmislim, tako je sa 99% mesta u gradu :) meni je mnogo bolji primer toga o čemu pričaš klub tube - zašrafili sijalice na gole zidove, okačili neka staklena sranja, rekli obezbeđenju da na silu formiraju red ispred iako je unutra prazno, i sad je to neko elitno klabing mesto. a prostor nikakav, jedva se okreneš dole, ventilaciju videlo na slici, ozvučenje krš itd itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted December 16, 2009 Author Report Share Posted December 16, 2009 Slažem se za Tube. :D Vidim ja da će biti kućna varijanta. :)) Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Meni je kod Supermarketa fascinantno što se leti napolju sedi na onim plastičnim stolicama što su skinuli sa stadiona ili iz Pionira, i nijednoj osobi nije problem da tu tako sedi, a ovamo, da je ta ista stolica u nekom drugom settingu bilo bi "ja na ovo da sednem, nema šanse". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Ja idem u Shumice, kako bude - bice. Nisam za to, drushtvo je odluchilo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 ja se uvek osetim kao crna ovca kada udjem u Supermarket jer budem jedini koji ne nosi Cosicke, nemam jaserku i ne tvitujem odande u stilu "....cekam moku u Spermarketu"... Salu na stranu, to je pre bila prvenstveno hladnjacha od CMarketa pa u prostoru originilno nisu postojali ni rudimentarni sistemi grejanja. Kapiram da je ugradjena koja klima ali ipak sumnjam da nece biti ledara i LOLOLOL na "Berlin Urban" Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Meni je kod Supermarketa fascinantno što se leti napolju sedi na onim plastičnim stolicama što su skinuli sa stadiona ili iz Pionira, i nijednoj osobi nije problem da tu tako sedi, a ovamo, da je ta ista stolica u nekom drugom settingu bilo bi "ja na ovo da sednem, nema šanse". Plus stolovi od šperploče. Ne znam... Meni i dalje ima nekog šmeka. Blejka tamo je 50 puta bolja od Obilića. Al' ne tripujem taj Berlin urban. I ne dirajte mi Tube. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 lol Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts