zytherius Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Probemi sa brzinama su uglavnom vezani za javne trackere. Na bilo kom boljem privatnom sajtu su maximalne brzine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Kako da dobijem invite za neki bolji privatni tracker ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Procitaj ponovo, Srba je pominjao princip a ne da mu je skupo, sto i stoji. Zasto bi ja dao i jedan dinar nekome koji prodaje "lakocu i jednostavnost" za one koji su lenji da kliknu dva puta misem. Ili su glupi. ja ovo ne kapiram za 250 din mesecno dobijas garantovane maksimalne brzine i search (koji sigurno nije dva klika ako trazis kvalitet u bilo kom smislu) isplati se, boli me dupe za bilo kakve principe jer se sve svodi na pirateriju i kradju na kraju krajeva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Gogo ako nemaš min 512 uploada ne vredi ti da se cimaš oko toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Skidas freeleech torente, nekad bude i po nedelju, dve freeleech za sve torente. Ostavljas da se seeduje, skupljas poene, jbg. Kombinujes par sajtova i nema problema. Za hd najbolji je hdbits, ali za to nema shanse da nadjes invite. Posle njega je ok bit-hdtv pogotovo sto na ratio masteru mozes da stavish upload 2500 i ne brines. Od ovih obicnih koristim iptorrents i stmusic za muziku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Halo? :) Aj jos jednom - kakav je to news uopste? :) kako to radi? Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Standardne newsgrupe samo što imaš sad programe fine da skidaš stvari odatle. Recimo, www.newshosting.com je jedan od sajtova, a ideš na searcheve kojekakve po netu (neki se plaćaju neki su free) i onda sve to kombinuješ u programu za download. Lupi search na "nzb" pa ćeš videti, ima i nekih free news servera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Zar niko ne koristi btjunkie.org ?? po meni jedan od najboljih imas sve sto ti treba Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Standardne newsgrupe samo što imaš sad programe fine da skidaš stvari odatle. Recimo, www.newshosting.com je jedan od sajtova, a ideš na searcheve kojekakve po netu (neki se plaćaju neki su free) i onda sve to kombinuješ u programu za download. Lupi search na "nzb" pa ćeš videti, ima i nekih free news servera. Zvuci zanimljivo :) Hvala Laki ! :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Skidas freeleech torente, nekad bude i po nedelju, dve freeleech za sve torente. Ostavljas da se seeduje, skupljas poene, jbg. Kombinujes par sajtova i nema problema. Za hd najbolji je hdbits, ali za to nema shanse da nadjes invite. Posle njega je ok bit-hdtv pogotovo sto na ratio masteru mozes da stavish upload 2500 i ne brines. Od ovih obicnih koristim iptorrents i stmusic za muziku. koji upload ti imaš ? Ne čituješ ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Gogo ako nemaš min 512 uploada ne vredi ti da se cimaš oko toga. Imam 2 megabita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Svi oni koji pljuju po newsu ne znaju ni kako on radi, jer ga nikada nisu ni koristili... Internet je nastao spajanjem 3 mreze, jedna od te tri je bio Usenet - u narodu poznat kao Newsgroup network, skraceno news. Skidanje sa newsa je besplatno, placa se samo mesecna nadoknada news provajderima, bas kao sto se placa i mesecna nadoknada Internet provajderima... Usenet je posebna mreza u okviru Interneta, porediti neke bezvezne torrent trekere i news je smesno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 taj internet ko voltron, čoveče... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Mozda sam ja kreten i nemam pojma o news-u ali bar nisam mentalni slucaj da kazem za nesto da je besplatno ali da se placa mesecna preplata ali je besplatno jer je news pa se placa mesecno ali je besplatno jer je to posebna mreza jer je news i besplatno je iako se placa mesecna preplata a isto je i razlicita mreza u okviru interneta jer je news i besplatan je a placa se mesecna rata za odrzavanje jer to nije isto kao torrent i porediti news koji je besplatan i placa se mesecna rata za odrzavanje a besplatno je. I ne, nemam sta da se izvinjavam. Prvo moj komentar je bio upucen High1 koji je rekao Srbi da ne kapira zasto mu je skupo da da 250din. A to Srba nije ni rekao tj. ima covek pare vec nece da da za nesto sto je dostupno besplatno. Dodao sam i ono sto G!!! nije razumeo da Usenet grupe pruzaju i naplacaju servis koji je eto postao brzi i laksi zadnjih 8 godina, stoga i onaj komentar da ga koriste "lenji" a dodao sam i "glupi" jer iskreno ako vec govorimo otvoreno o pirateriji i nelegalno pribavljenom materijalu koji je u vlasnistvu nekog drugog i nije namenjen besplatnoj distribuciji tj. ocekuju da im se plati za isti onda da, smatram "glupim" placanje istog jer ako ja platim nesto onda ga i ne krade. Samo ga placam jeftinije i nekom drugom. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 prvo nisam mislio samo na news koji se placa da se dodje do piraterije.... ako platim neku sicu koja je u rangu jednog piratskog dvd-a na ulici din da bih svukao mesechno 150 gb, zapravo ne placam nista... zasto bih placao kifle kod tebe u pekari kad mogu da ih sam umesim... zato jer su tvoje kvalitetnije ukusnije udjem kupim ih i jedem odma'!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Torrent ne koristim ne samo iz razloga što je dž, već gotivim zajednice koje se specijalizuju za određen sadržaj koji nije baš dostupan na news-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 taj internet ko voltron, čoveče... Ahahahahaha placem, koji si ti car! :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 prvo nisam mislio samo na news koji se placa da se dodje do piraterije.... ako platim neku sicu koja je u rangu jednog piratskog dvd-a na ulici din da bih svukao mesechno 150 gb, zapravo ne placam nista... zasto bih placao kifle kod tebe u pekari kad mogu da ih sam umesim... zato jer su tvoje kvalitetnije ukusnije udjem kupim ih i jedem odma'!!! I nije ti neka metafora. Jer i dalje placas metirijal za kifle. Pogodio bi moju poentu da si rekao da poredis placanje kifle u mojoj pekari naspram kradje kifle od komsinice. Iiiiii ... sad sam gladan. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 mmm komsinica... njoj bih platio i te kako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Taj news je koliko sam ja shvatio priblizniji rapidshare-u koji se isto placa nego torrentu... Sve u svemu da skidam neshto masovno uplatio bi news svakako. Za sve na internetu shto se placa postoji alternativa koja radi isto to samo nije toliko efikasna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Ali nishta od onoga shto ja skidam preko trackera ne mogu da nadjem na newsu... Scene sux... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 rapid premium + warez-bb = win :) nikad nisam sumnjao da cu naci nesto sto mi treba... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 A ogranicenje? Skinesh jedan hd film i onda mosh da se jebesh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Mozda sam ja kreten i nemam pojma o news-u ali bar nisam mentalni slucaj da kazem za nesto da je besplatno ali da se placa mesecna preplata ali je besplatno jer je news pa se placa mesecno ali je besplatno jer je to posebna mreza jer je news i besplatno je iako se placa mesecna preplata a isto je i razlicita mreza u okviru interneta jer je news i besplatan je a placa se mesecna rata za odrzavanje jer to nije isto kao torrent i porediti news koji je besplatan i placa se mesecna rata za odrzavanje a besplatno je. kako sam se iskidao na ovo Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts