Cartman_ Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 Pa ovome ja cu da provodim godishnje 30-50 dana u zatvoru :( Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 Ja sam, na primer, novopecheni vozach, i imam vozachku oko pola godine. Oko 4 meseca vozim svaki dan i nijednom nisam proshao pored nikakve pandurske kontrole, video sam par puta kada sam ishao peshaka, ali to su neki lejmeri na motorima koji jure decu na skuterima koji nemaju kacige. Ako zhele zakon da zazhivi, onda panduri moraju da krenu da obavljaju svoj posao kako treba, kao shto je recheno u prethodnim postovima. Ovo s bodovima se chini da je okej. Zvuchi EVROPSKI. Odakle tebi novaca da se vozis svaki dan kolima? A da... Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 Ne bi sad da govorim zasto i kako bi skupio toliko bodova ocu da kazem da je saobracaj katastrofa svi voze ko retardi cekam na jednom semaforu 3 puta da prodjem i onda se nekad desi da ispizdim i iz trake za desno odem pravo i tako to... kroz zuto prodjem bar 2 puta dnevno zbog navedene situacije... sta ako svi imaju vremena pa voze 30 treba i ja da im se prikljucim e pa nece moci! A i mozda sam neku buxnu sevno to ni nije bitno desava se a ne utice na voznju cak vozim i bolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 Bas sam se danas vozio sa ortakovim burazom i ovako: Preticanje na punoj liniji, 2 crvena, kruzni tok voznja u kontra smeru, prekoracenje brzine 60kmh Ovo mu dodje jedno 500000000 miliona dinara kazne jel tako ? Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 ništa onda, bajsevima dok ne izmisle teleport Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 kruzni tok voznja u kontra smeru ... ali zašto pobogu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 Bas sam se danas vozio sa ortakovim burazom i ovako: Preticanje na punoj liniji, 2 crvena, kruzni tok voznja u kontra smeru, prekoracenje brzine 60kmh Ovo mu dodje jedno 500000000 miliona dinara kazne jel tako ? tog lika bih odmah u tvorza samo zbog tih crvenih, a kamoli kruzni tok i preticanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 Da, zashto? Shta dobija time? Jel sada srecan zbog toga, jel baja? Sta ce ljudi pomisliti o njemu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 tog lika bih odmah u tvorza samo zbog tih crvenih, a kamoli kruzni tok i preticanje za sve se slazem,ali preticanje? oces da mi kazes da nikad nisi pretekao na punoj liniji i da je to za tvorza? :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 pa i to je jako loše mislio sam da ces biti beyond semantickog komentara:) znam, ali nisam se setio boljeg primera, u svakom slucaju, hteo sam da kazem da je moguce nakarikati gomilu bodova, a da vozis gotivno (ne zakonski gotivno vec fakticki). a takodje, nadam se da se slazes da je n+1 nedavanja migavaca manje od jedne jedine voznje u tesko alkoholisanom stanju. i mene iznervira kad neko iskulira migavac, a hoce da mi se ubaci ili hoce da stane ili uspori (ne nervira me ako ne da migavac kad je u traci za skretanje recimo), ali to moze rezultovati samo time da ja usporim pored njega i jebem mu mamu kroz otvoren prozor, pa makar on to uradio milijardu puta. ovo drugo moze rezultovati smrcu, sto sopstvenom, sto neduznih likova, sto automobila:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Covek koji krshi navedena pravila ne treba da pravi decu, a kamoli da ucestvuje u saobracaju.. jesi ozbiljan ili se zajebavas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Vidim da ovde najviše kukaju ljudi koji ni ne znaju da voze. Pretpostavljam da vi mentoli koji ne uključujete pokazivače pravca prilikom vožnje imate neku telepatsku vezu, pa se ne sudarate međusobno. Beogradski vozači = FAIL. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 mislio sam da ces biti beyond semantickog komentara:) znam, ali nisam se setio boljeg primera, u svakom slucaju, hteo sam da kazem da je moguce nakarikati gomilu bodova, a da vozis gotivno (ne zakonski gotivno vec fakticki). a takodje, nadam se da se slazes da je n+1 nedavanja migavaca manje od jedne jedine voznje u tesko alkoholisanom stanju. i mene iznervira kad neko iskulira migavac, a hoce da mi se ubaci ili hoce da stane ili uspori (ne nervira me ako ne da migavac kad je u traci za skretanje recimo), ali to moze rezultovati samo time da ja usporim pored njega i jebem mu mamu kroz otvoren prozor, pa makar on to uradio milijardu puta. ovo drugo moze rezultovati smrcu, sto sopstvenom, sto neduznih likova, sto automobila:) ajmo ovako: - podjednako je loše (tj. nije loše uopšte) i ako voziš mrtav pijan i ako ne daš migavac ako sve prođe bez posledica - podjednako je loše ako pijan zgaziš pešaka, i ako neko u poslednjem trenutku mora da te izbegava jer nisi dao migavac pre zaustavljanja, pa pokupi motoristu u susednoj traci serem i ja, al kapiraš šta hoću da kažem.. Beogradski vozači = FAIL. ma šta ti je, srbi su najbolji vozači na svetu, kakvi finci kroz semafor koji je otvoren 15 sekundi prođe u proseku 4 automobila, al bitno je da posle svi trube i ufuravaju se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 pa bas zbog toga beogradski vozaci nikako nisu fejl, upravo zbog careva koji mi se ubacuju bez migavaca, naglo koce, blenu levo-desno umesto da gledaju kud voze, isparkiravaju se sa ulicnog parkinga bez gledanja, idu pravo iz trake za desno/levo, idu levo iz trake za pravo, preticu kolonu, ukljucuju se bez migavca iz kolone u slobodnu traku, preticu sa desne strane, cesu mi retrovizor bajkovima, voze taksi u dve trake odjednom da bi se bolje prestrojili ako zatreba, kontaju jednu traku kao dve, ne postuju prvenstvo, ja moram posedovati reflekse mambe, odlucnost geparda, percepciju jastreba, brzinu sabljarke, fokusiranost aligatora i multitasking salteruse da bih dosao iz jednog kraja grada na drugi. da ne pominjem kretenske ulice, uska grla, impresivne uspone i skretanja... a i kad roknes milijardu vozaca na jedan kvadratni milimetar, normalno da ce da bude sranja i normalno da ce da bude mnogo debila samim tim sto ima mnogo ljudi. ajmo ovako: - podjednako je loše (tj. nije loše uopšte) i ako voziš mrtav pijan i ako ne daš migavac ako sve prođe bez posledica - podjednako je loše ako pijan zgaziš pešaka, i ako neko u poslednjem trenutku mora da te izbegava jer nisi dao migavac pre zaustavljanja, pa pokupi motoristu u susednoj traci serem i ja, al kapiraš šta hoću da kažem.. znam, al imas davanje migavca i davanje migavca i to je cinjenica. ako si u traci za skretanje i ne das migavac, pritom si recimo u koloni koja ceka zeleno da skrene, pandur moze da te smara isto ko da si iskulirao migavac za usporavanje/stajanje i pokupio tog bajkera. a sve mi se cini da ce te smarati da bi pokupio parice. takodje, voznja u alkoholisanom stanju je rangirana (lako, tesko, potpuno itd), nek rangiraju i ostale stvari. i znam zasto to kazem, zato sto ce opet da bude selektivno primenjivanje i primenjivanje na kretenskim punktovima za kretenske stvari itd. ja se slazem da SVE propise treba postovati, ali ovo je farsa i videcemo i ti i ja kako, gde i kada ce se ovaj zakon primenjivati. takodje, ako neko kaze da ce da nastavi da vozi identicno ko i ranije i da nece da pokupi par bodova od posla do gajbe, laze sto posto:) kroz semafor koji je otvoren 15 sekundi prođe u proseku 4 automobila, al bitno je da posle svi trube i ufuravaju se. al zato NANOSEKUNDA :) odo da odvezem kevu na posao do resavske, kad se vratim, napisacu da li i kolko sam bodova pokupio edit: na listu dodajem i smirenost bude, jer kad neko oce levo iz trake za pravo zato sto je mnogo pametan i ne ceka mu se dva kruga na semaforu, dodje mi da se skucam namerno u njega, ciljajuci vrata ne bi li mu polomio ruku ili nogu, a nikad to ne uradim, eto sta ti je smirenost:) a mnooooogo me nervira:) jedino sto se moze pribliziti tome na mojoj listi nerviranja je bezobrazno ubacivanje, znaci ne ono kad je guzva pa se covek ubaci mic po mic, jebiga, mora nekako, nego ono kad te stavi potpuno pred svrsen cin. i tu mi dodje da mu dam po gasu, pa lepo da cekamo muriju da vidimo ko je kriv.meni je drago sto ce ovo biti uvedeno, mada ni pre nije zakon los bio nego su ga lose sprovodili. u tome je poenta cele price, sprovodice i ovaj jos losije. riba od glave smrdi, ako vec nemas vozacku kulturu u zemlji i ne nameravas da je razvijas vec da je 'utrpavas batinom', onda se to radi bezrezervno i bez izuzetaka i efikasno da bi pokazalo rezultate u nekoj buducnosti. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 za sve se slazem,ali preticanje? oces da mi kazes da nikad nisi pretekao na punoj liniji i da je to za tvorza? :) jesam, samo jednom i lik na motoru mi se zakucao u levo krilo ;) posle toga vishe nisam ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 nama nikada nije manjkalo zakona, vec sprovodjenje istih svo to prdenje pada u vodu sutra, na ulici, jer nece zaustavljati zatamnjena stakla, primace parice, bice zaguljeno 2 meseca kao kada se donosio i svaki novi zakon.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Jel ima kazna za one koji trubnu dok je zuto na semaforu? Zakon je fail jer nece biti primenjivan. A i nece biti nikad napretka jer ovde je 50 posto (barem) postova tipa "iznerviram se zbog retarda pa <insert random prekrsaj> jebaga :)" Recimo mitch mi se cini da je zreo za nekih 12*10E^12 kaznenih bodova :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 ja redovno obilazim na punoj liniji na otvorenom putu :) kada je pravac, a stavili punu iz njima znanog razloga, a ogranichenje 60 zbog loseg stanja na putu (privremeni znaci koji stoje cirka 6-7 godina), saobracaj pretrpan teretnim vozilima (saobracaj za bosnu ide preko shapca velikim delom), a oni jos racunaju dal da stavljaju magistralni ili autoput u nekim buducim projektima (dok je slepo crevo cacak dobilo sta je htelo)... ali krivine nikad ne secem a i kako da ne obidjes nekog na punoj, kada je ogranichenje 60 a mnogi voze i 40... ffffffffff.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 dobro jbt obilazim i ja traktor na punoj :D zna se na sta se misli :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 što se tiče toga za punu liniju, to je golem prekršaj i treba da bude strogo kažnjavan. al tu se opet vraćamo na onu priču da nije dovoljno samo pooštriti kazne, nego bolje održavati puteve itd. na gomili mesta stave punu liniju na pregledan pravac, a 500m kasnije u slepoj krivini uredno stoji isprekidana. naravno, kerovi čekaju baš na tom pravcu koji je jedina prilika za preticanje u proteklih 5 km, i gde su putari pre 20 godina zaboravili tablu sa ograničenjem. štaviše, kamion koji dotičnih 5 km ide 30 km/h vozi njihov kolega. Jel ima kazna za one koji trubnu dok je zuto na semaforu? +1 slepo crevo cacak slažem se da ka bosni preko šapca i loznice treba da ide autoput, ali lol za ovo citirano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 nisam brojo sta sam uradio:) pretpostavljam da sam nakupio 3-4 poJena, guzva je bila lol. elem, i dalje sam fasciniran onim znacima u GARAZAMA, opet kazem, blok 64 jug, ko oce da vidi nek dodje, besplatno je:) i to ima TRI znaka na kvadratnih pet metara i svi objasnjavaju istu nebuloznu stvar:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 iscimajte se jedne noći i skinite govna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 da znas da bih skinuo mame mi, da me ne mrzi i ako bih znao sta cu s tim. mada nije losa fora da imas gajbi saobracajni znak:) pitao sam komsije dal znaju da nije mozda neko od besposlenih penzos stanara urgirao kod brata/poznanika/kuma policajca da stave to tu, medjutim niko nema pojma i svi se krste isto ko i ja. i totalno je trip, evo sad sam se vratio i dva lika idu u kontra smeru i jedan lik u pravom smeru i ne znaju u kom su fazonu, skroz je konfuzija, ne znaju ljudi dal da postuju ili ne, oce li im iskociti pandur iz garaze ili nece:) a ranije nikakve frke nije bilo, islo se u tom 'pogresnom' smeru. ne, mozda deluje ko da mi je previse cudno i da sam istripovo, ali ja nikad nisam cuo za ovako nesto da se igde desilo, nisam dovoljno recit da objasnim kolko je ovo mongoloidno, nepotrebno i, ako nista, CARSKI...onaj ko zivi u mom bloku zna koji je apsurd u pitanju...ovako kad opisem, mozda masta ostavlja prostora za smestanje u ovaj vazeci univerzum, medjutim, verujte da to nije slucaj...ne bih se nista manje zacudio da su mi u kupatilo stavili semafor. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 ne moras da skidas samo ga prefarbaj sprejom :) ima u tosinom bunaru ogranicenje 40 koje stoji jos od kad se doticni prosirivao :) i panduri su tu godinama dolazili i jebali narod i onda je neko prefarbao ali oni ga opet zamene :D jebem im mater bas .... Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Jung Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 kako god,najebasno kad se panduri budu ufurali na ovaj zakon... realno bole me paja,jer retko vozim,a i tamo gde vozim znam skoro sve pandure tako da ono...meni ista stvar,kontam da ce najvise da najebu ljudi koji ceo dan provode u kolima... Quote It's half man,half bearpig...NO,its half bear,half manpig....half pig,half manbear? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts