iguana Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 to sam bash hteo da kazem - iva vodila kalija na rakijanje ;) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Imam mladjeg brata retarda - dioptrija mu se za godinu dana duplirala sa -0.5 na -1 (a odavno je prosao pubertet) i on i dalje nosi naocare samo kada vozi jer ne voli kako izgleda kada ih nosi... Objasni mu da postoje kontaktna sociva. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 bilo bi malo licemerno jer ih ja sam ne nosim jer mi se izvrce stomak na sama pomisao da guram nesto redovno u ochi i da stalno moram da sipam kapi, pazim da sve bude ultra higijenski od trenutka kada se dignem iz kreveta, svakog dana... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Vratjam se danas iz shkole, i vidim neka dva "skinheda" maltretiraju nekog dedu. Starac ima ~70 godina, josh vozi neku matoru biciklu i nosi neku staru shubaru i naochare sa do jaja diptrijom. Sav star, jadan i nikakav. Ali drzhi osmeh dok pricha sa ovom dvojicom a ovi mu prete da tje da ga ubiju. Bash mi ga nekako bilo zhao, ne mogu tu sliku da izbijem iz glave. Posle su ga verovatno pustili, jer ih vishe nije bilo 2 minuta posle ... inb4 pa shto nisi uleteo. Nisam uleteo jer bi i ja i deda dobili preko pichke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 (edited) Patriote, ljubi ih majka. Treba ih vezati za neko drvo u Šumaricama da stoje tu jedno 2-3 dana i samo da gledaju. Edited November 25, 2009 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 stavis u oci, i ne vadis 3 meseca :) savez oftamologa srbije se ograđuje od ovog posta ali tako i ja radim :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Da li operacija laserom još pati od onih "dečjih bolesti", da li neko prati to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 zabo mi pc malopre i sjebao gomilu podešavanja u programima koje svakodnevno koristim, a najviše uTorrent :(( bacam Win7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Auh kakva guzva danas :( Pozdrav za Mitcha i Kakoo-a :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Kruko i Ivane, kako vam ne odu sociva onako ispod kapka gore kad spavate? Ja sam jednom jedva izvadio socivo iz oka tako, a na Exitu mi je nestalo socivo dok sam spavao, il' mi je ispalo, il' mi je u ocnoj duplji jos uvek. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 !@#$% studenti i njihovi protesti, pesacio sam od SIVa do kraja Vracara... Mrtav sam -.- Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 studenti picke jebo im pas mater studentsku u dupe! nemoj nikad da budes student, to je retko pokvarena bagra! inace, bice i u petak protes, da informisem ovde, da znate. kolko ja znam, isto ko i danas/prekjuce. oko podne od platoa, preko slavije do vlade, a za brankov ne znam, verovatno ce i to da se overi. u svakom slucaju, nemanjina je cao skoro ceo dan, ostalo ne. na brankovom ako bude bleja, to ce biti samo setnja da se predje brankov i da se napravi polukruzno i da se vrati preko brankovog u grad, pa opet karadjordjevom do vlade. tako da, ako vas jebe brankov, moj savet je da se ne ide peske, nego da se iskulira pola sata na kafi il tako neka akcija. ako vam treba nemanjina, onda je zeznuto, al brankov most i ostalo po gradu ce kratkotrajno verovatno. mislim, ne znam ja sta su oni spremili, ali verujem da nece biti dugotrajnog zakrcivanja ostalih lokacija jer ne sme to da se radi. kolko ja znam, prijavljeno je protestovanje iskljucivo ispred vlade, dakle zakrcivanje nemanjine. ostalo ne sme da se zakrci tendenciozno i da se stoji i 'demonstrira', ali sme da se prodje. tako da verujem da ako neko i bude studentarija htela da mimo protokola zakrci recimo brankov most na duze vreme (a ne samo dok prodje) da ce kordon da reaguje, kao sto je i danas reagovao kad su hteli da zableje raskrsnaju kod vlade, panduri su saterali dole u nemanjinu. prekjuce je bio jedino trip jer panduri nisu znali da studenti ne smeju da smore celu raskrsnicu, pa su iskulirali kad se stalo na raskrsnicu, cak su i zaustavljali vozila jer su tripovali da je to u okviru protesta, medjutim, u medjuvremenu im je javljeno, pa su danas intervenisali. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Kruko i Ivane, kako vam ne odu sociva onako ispod kapka gore kad spavate? pojma nemam kako, al nikakvih problema nemam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Najbolje ribe žive na Banovom brdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 pravo je pitanje zasto bi pisao na b92. a mislim da sigurno ne pustaju bash svakog da pishe za njih, jer moraju nekako da kontrolishu brend joj ja zaboravio da sam na forumu hejtera b92, joj. :) ja nisam bas svako, necemo da se vredjamo, ja sam poznatiji od 90% ljudi koji tamo pisu, jebes ti taj vip! :))))) salim se, mislim da je taj blog najposeceniji blog u Srbiji i zbog toga razmisljam da pisem na njemu oko promocije transplantacije i doniranja. ako znas jos neki blog posecen, samo reci... ne mož' thx ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Jebesh ti trening posle slave :/ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 zabo mi pc malopre i sjebao gomilu podešavanja u programima koje svakodnevno koristim, a najviše uTorrent :(( bacam Win7 Ladno hoće farmaceutske kompanije da ti zeznu komp da ne bi ljudima dalje prenosio istinu! @ protest - Danas stao tamo u Sarajevskoj blizu Nemanjine, kad pandur nešto reguliše raskrsnicu. Rek'o, kako bre ovde, pogledam gore ka Vladi, ono pikaju fudbal ljudi. Naravno, kad sam se vraćao, išao sam nešto naokolo, gužva svuda, ali sam srećom bio relativno blizu kuće. Da sam krenuo sa NBGD do kuće u to vreme, ko zna kako bih prošao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Pozdrav za Mitcha i Kakoo-a :D drago mi je da smo se upoznali :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 ovo veche je bilo u znaku zivotinja - Sa nikad prezaljenom i neosvojenom ribom isao da gledam Macku na usijanom limenom krovu da bih posle otisao do crvenog raka. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 I evo me na Win sedmici, previše šareno. Moram ubiti sve ove efekte Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Ne diraj ih, navići ćeš se za dva dana :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Kako da rešim konstantna dosadna pitanja oko privilegija prilikom instalacija, pita me za svaku sitnicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Control panel > User accounts > Change User Account Control settings Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 radost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Ladno hoće farmaceutske kompanije da ti zeznu komp da ne bi ljudima dalje prenosio istinu! Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts