Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

bilo bi malo licemerno jer ih ja sam ne nosim jer mi se izvrce stomak na sama pomisao da guram nesto redovno u ochi i da stalno moram da sipam kapi, pazim da sve bude ultra higijenski od trenutka kada se dignem iz kreveta, svakog dana...

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Vratjam se danas iz shkole, i vidim neka dva "skinheda" maltretiraju nekog dedu.

Starac ima ~70 godina, josh vozi neku matoru biciklu i nosi neku staru shubaru i naochare sa do jaja diptrijom. Sav star, jadan i nikakav. Ali drzhi osmeh dok pricha sa ovom dvojicom a ovi mu prete da tje da ga ubiju. Bash mi ga nekako bilo zhao, ne mogu tu sliku da izbijem iz glave. Posle su ga verovatno pustili, jer ih vishe nije bilo 2 minuta posle ...

inb4 pa shto nisi uleteo. Nisam uleteo jer bi i ja i deda dobili preko pichke.

studenti picke jebo im pas mater studentsku u dupe! nemoj nikad da budes student, to je retko pokvarena bagra!

inace, bice i u petak protes, da informisem ovde, da znate. kolko ja znam, isto ko i danas/prekjuce. oko podne od platoa, preko slavije do vlade, a za brankov ne znam, verovatno ce i to da se overi. u svakom slucaju, nemanjina je cao skoro ceo dan, ostalo ne. na brankovom ako bude bleja, to ce biti samo setnja da se predje brankov i da se napravi polukruzno i da se vrati preko brankovog u grad, pa opet karadjordjevom do vlade. tako da, ako vas jebe brankov, moj savet je da se ne ide peske, nego da se iskulira pola sata na kafi il tako neka akcija. ako vam treba nemanjina, onda je zeznuto, al brankov most i ostalo po gradu ce kratkotrajno verovatno. mislim, ne znam ja sta su oni spremili, ali verujem da nece biti dugotrajnog zakrcivanja ostalih lokacija jer ne sme to da se radi. kolko ja znam, prijavljeno je protestovanje iskljucivo ispred vlade, dakle zakrcivanje nemanjine. ostalo ne sme da se zakrci tendenciozno i da se stoji i 'demonstrira', ali sme da se prodje. tako da verujem da ako neko i bude studentarija htela da mimo protokola zakrci recimo brankov most na duze vreme (a ne samo dok prodje) da ce kordon da reaguje, kao sto je i danas reagovao kad su hteli da zableje raskrsnaju kod vlade, panduri su saterali dole u nemanjinu.

prekjuce je bio jedino trip jer panduri nisu znali da studenti ne smeju da smore celu raskrsnicu, pa su iskulirali kad se stalo na raskrsnicu, cak su i zaustavljali vozila jer su tripovali da je to u okviru protesta, medjutim, u medjuvremenu im je javljeno, pa su danas intervenisali.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

pravo je pitanje zasto bi pisao na b92. a mislim da sigurno ne pustaju bash svakog da pishe za njih, jer moraju nekako da kontrolishu brend

joj ja zaboravio da sam na forumu hejtera b92, joj. :) ja nisam bas svako, necemo da se vredjamo, ja sam poznatiji od 90% ljudi koji tamo pisu, jebes ti taj vip! :)))))

salim se, mislim da je taj blog najposeceniji blog u Srbiji i zbog toga razmisljam da pisem na njemu oko promocije transplantacije i doniranja.

ako znas jos neki blog posecen, samo reci...

ne mož'

thx

zabo mi pc malopre i sjebao gomilu podešavanja u programima koje svakodnevno koristim, a najviše uTorrent :(( bacam Win7

Ladno hoće farmaceutske kompanije da ti zeznu komp da ne bi ljudima dalje prenosio istinu!

@ protest - Danas stao tamo u Sarajevskoj blizu Nemanjine, kad pandur nešto reguliše raskrsnicu. Rek'o, kako bre ovde, pogledam gore ka Vladi, ono pikaju fudbal ljudi. Naravno, kad sam se vraćao, išao sam nešto naokolo, gužva svuda, ali sam srećom bio relativno blizu kuće. Da sam krenuo sa NBGD do kuće u to vreme, ko zna kako bih prošao.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...