Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

lol kojot je dobio handjob

S druge strane, bio sam u krivu, vudu sad zrači optimizmom, šarmom i mladalačkim look-om. Cure navalite

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

nerviram se sto ne mogu nikako da napisem ovooooooo sranjeeeeee...

zato,Gibonni do daske,malo se ispevam,iskacem,pa ce biti malo lakse :D.

Jebote Bridžet Džons u reklami za fit jogurt

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Muka mi je od nekih ljudi.

Glumica Mirjana Karanović dobila je specijalno priznanje (special mention) na internacionalnom festivalu autorskog filma u francuskom gradu Arasu, za ulogu u filmu "Tamo i ovde" Darka Lungulova, saopštili su danas producenti.

a komentar ispod

isti oni koji su napravili kusturicu sada dizu Mirjanu i stvaraju sliku o Srbiji koju oni zele. Bas lepo, samo to nije moja Srbija.

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

sinoc u metrou, nas cetvorica srba idemo do kluba da se sretnemo sa ostatkom srpske bagre vde,

u metrou lik sa ogromnom glavom, ono je bilo zlo. i ortak kao "gledaj ovog lika glava mu ko kineska glasacka kutija" i krece opsta sprdnja... i odjednom lik ustaje i ovom ortaku "sh'a si rek'o?" na srpskom.

hahhhahah od celog new yorka nasli naseg lika....

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

ma kao izvinili smo se.... a ovaj lik 30 godina. shto je najgore on bio sa ribom nekom i riba nosila minic i drugi ortak kako je usao u voz "KAKO BIH POKIDAO OD KURCA OVU RIBU" aahhahahahhahahahahahah

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

@sheyn - da, da.. redovno je guzva tamo... ali mi se malo probijemo pa nadjemo fino mesto :)

@mendzi - pa kao tako se zove klub ili shta je vec, ispod brankovog mosta i zove se Vinarija. Samo vino, kiselu i koka-kolu usluzuju i pushtaju uglavnom domaci rok. :)

Edited by grb1tj

formi, nemoj da se ljutiš, al meni iz priče deluje da se ta tvoja ekipa (i ti u njoj) ponaša prilično retardirano :(

ako ste bili pijani onda ok.

Imam ortaka u jednoj ekipi koji svaki put kad idemo upsut pritiska ljudima interfon. Jednom cu ga patosirati.

Edited by OU JEA!

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

Imam i ja jednog, koji gde god da idemo, gde god da se nalazimo, koliko god ljudi da je tu, on ce uvek sutnuti / zaboti neki znak / staklo / kantu... A pored toga, ne volim da idem s njima autobusom, jer imaju obicaj da se deru medjusobno, bukvalno da se ciganisu i da primoraju druge da se okrecu i da se krste...

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...