Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

ne znam da li da uplacujem karte za exit, ali znam da cu se pokajati ako to ne uradim

u ostalim vestima nestaje mi struje na svakih pola sata, gasim kompove i masine do daljnjeg jer pacovi iz distribucije ne znaju da daju obavestenje o radovima... u medjuvrmenu prsla baza podataka u programu, ne moze niko nista da radi, vodim radnike na pivo u obliznju birtiju :D

caos

fallout_table.gif

Hae, otisao do studentske poliklinike... tamo 300 kila ljudi ceka.

Ja na salteru reko.. "Moram kod doktora, imam svinjski grip, osecam u kostima"... ona sestra kao... "WTF? ne zajebavaj, evo ti toplomer i izmeri temperaturu"... ja sedim tu, cekam i 5 minuta merim temperaturu i kao... "smor, ne osecam se ko da imam temperaturu uopste, mora da je spala.. ima da cekam sad 20 ljudi pre mene da udje kod lekara".

Vadim toplomer, gledam.. ono 38,5.. WTF ? pokazem njoj, zena se polomi da mi izvuche onu masku , zove neke telefone, ubacuje me preko reda kod doktorke, koja me salje da vadim krv, vec kad sam dobio rezultate rece ona sestra da mi povecane leukocite i da nije virusna infekcija vec bakterijska.. hence.. nije grip.

I za kraj kad sam dosao ponovo da mi lekarka napise antibiotik, cuo sam pricu onoj kancelarije sto ide pre ordinacije.. .pricaju 2 med. sestre o tome kako malo pre su dosle 2 devojke, jedna 1990 druga 1989, obe se zovu Ivana Milanovici iz laboratorije su ima dali neke pogresne rezultate.. ili su zamenili.. a fazon, jedna od njih je imba anemichna a druga nema noge... ili tako nesto.

evo mene gajbi, na antibioticima bez svinjskog gripa

hae

Get smart or die dumb!

ja sam isplanirao da trcim i onda sam odustao ali sam video da mendzi trci i to mi je dalo motivaciju sada!

go get'em tiger!

Zakucala temperatura na 37. Slusam tomu zdravkovica i sabijam dotu posle 300 godine.

There are people who almost never smile but are almost always happy.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...