Lucky Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Pa ne znam šta bi drugo bilo do pasulj u konzervi koji je u nekakvom ljutom čiliju ... zapravo piše sweet chilli na konzervi, znači ljuto-slatkom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 ne volim ljuto :) e pa shta cesh onda na topicu ovo je samo za nas mazohiste :P Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 da se zapljunem :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 ja tolko volim ljuto da pushim ljut kurac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 rekigej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 ua ljuto, i ja da bacim! :p Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Ovaj rami postao sezonac, jednom u 3 meseca se pojavi :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 kad prodje neki sleper sa wirelessom :P Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 (edited) Ove godine su moji spremili turu ljutenice, razbija koliko je dobro. Nego jel probao neko da sam pravi urnebes ? Ja sam kao nesto pokusavao da pravim urnebes ali nije ispao najbolje mislim ukusan je i ljut ali ne izgleda kao njihov verovatno nisam stavio sve sta treba, uglavnom sitnog sira domaceg, tucanog cilija(moze i ne mora ja imam pa sam stavio), i tucane paprike(standardne one :D) malo sitne obicne,i belog luka seckanog, to sve zamesam i bude totalno ok ali opet ne bude kao u fast-food-u, ukus je mozda i bolji ali bude svetliji. :S edit: koji sam ispao tard evo sad izguglao recept ajvar nisam stavio :S Edited November 24, 2009 by SUBE Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 (edited) moja baba pravi bruka dobar urnebes, videcu da uzmem recept ovih dana pa cu okachiti. samo najbitnija stavka za urnebes je znati odabrati pravi sirac. ono shto je meni bilo otkrovenje kod bakute na slavi je ljutenica, shto mu dodje kao salata sa prazilukom, ljutom svezhom i ljutom tucanom paprikom + josh neshto. i ja volim da se najedem ljutog pa posle prdim plamen! Edited November 25, 2009 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 ajde to nego sto i seres plamen, to je zajebano, izgoris cmaklju, pa umres u mukama. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 moja baba pravi bruka dobar urnebes, videcu da uzmem recept ovih dana pa cu okachiti. samo najbitnija stavka za urnebes je znati odabrati pravi sirac. ono shto je meni bilo otkrovenje kod bakute na slavi je ljutenica, shto mu dodje kao salata sa prazilukom, ljutom svezhom i ljutom tucanom paprikom + josh neshto. i ja volim da se najedem ljutog pa posle prdim plamen! To, i da u ajvaru bude paprika oljustena, a ne da ima "kozica" na paprici ... :D Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracktorista Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Konkretno to što sam ja dobio, to je meksički ljuti specijalitet. Jalapeño papričice se dime!, ali se ne puštaju baš skroz da se isuše, nego ostaju prilično mesnate, a onda se potope u neki sos na bazi paradajz pirea i sirćeta (ali krajnji proizvod nije nešto kiseo, što mi se sviđa) i onda se tako zatvore u konzervu i moraju da stoje, najmanje 6 meseci. Za to vreme, svi ti sastojci se nekako prožmu, tako da nisam imao utisak da je onaj sos okolo paradajz, već mi je delovao isto kao paprika, taj ukus, kao pire od paprike, SJAJNA stvar! halapenjke nisu toliko ljute. meso od paprike skoro da nije ljuto jedino sto odrzava ljutinu su semena, ali ni to nije nista specijalno. upola su ljute kao nase madzarske feferonke. ja volim ljuto i u pljeskavicu trpam luk, papricicu i urbenes, njam njamjedino je kenjanje smrt, bolje bilijarske kugle da kenjam, manje bi bolelo nego ovo Quote \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Kad je vetj ressurectovan topic... moja baba pravi bruka dobar urnebes, videcu da uzmem recept ovih dana pa cu okachiti. samo najbitnija stavka za urnebes je znati odabrati pravi sirac. ono shto je meni bilo otkrovenje kod bakute na slavi je ljutenica, shto mu dodje kao salata sa prazilukom, ljutom svezhom i ljutom tucanom paprikom + josh neshto. i ja volim da se najedem ljutog pa posle prdim plamen! Dajte neki recept za urnebes. :D Quote http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.