Jump to content

Blog za skolu xD

Recommended Posts

Projekat iz škole mora da se nabaci dolaznost pa reko da vidim i odavde iscimam nekog:)

Bilo bi lepo da otvorite blog prelistate teme, što se mene tiče ne mora ni to, možete da ga ostavite da bleji u nekom TAB-u čisto da bi na google analyticsu imao veće zadržavanje od 30 stotinki :P

Ako imate blog i sličan problem ili radite nešto i treba vam dolaznost vraćam uslugu :) samo bacite ovde link.

E da ako ste registrovani na blog,rs-u ako nije teško ostavite komentar sa linkom svog bloga dole u onom polju za link vašeg sajta. (obićiću i ja vaš blog:)

Zamalo da zaboravim linky teh blog

Blog nije ozbiljan tipa samo mi treba da prodjem taj predmet!

Samo potvrdi da li sam razumeo. Treba samo da otvorim tvoj blog i to je to (i da ga drzim otvorenog sto vise)? Ako je to - done!

Tako je samo drzis u tabu ti radis svoj posao i meni tamo blejanje na sajtu tj. blogu bude malo vece od milisekunde :)

20 ljudi je doslo sinoc odma da se zahvalim svima :) cenim da sam nabacio dovoljno ljudi i sa ovima sa drugih referal sajtova da imam za kolokvijum xD

a ako se neko pita sta radim u 15 do 8 budan idem na fax ...

ja jos spavam TT

po navici?

(lol vidi ja i kali imamo isto postova)

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.