Jump to content

muzicke pitalice lol

Doolio

Recommended Posts

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Koji je megaplanetarni hit singl iz 1987 godine ponovo postao popularan poslednjih godina isključivo zahvaljujući internetu, iako njegov autor već godinama nema zapažene muzičke uspehe niti je aktivno učestvovao u ponovnom "vaskrsnuću"?

(možda je pitanje malo konfuzno, ako jeste, javite pa ću postaviti drugo :))

laki, ti kao postavljac imas pravo da odlucis izmedju dvojice po nekom svom kriterijumu ko je blizi, ma kakav taj kriterijum bio, na kraju krajeva, uradis eci peci pec.

lol za pitanje:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Pa ono, prota je bio precizniji jer je rekao koji je singl ali je napisao "možda" a plus nije znao pevača. Sa druge strane da je stavio samo "never gonna give you up" ja bih rekao da je potrefio :) Sve u svemu, nepismen je nekako bio sigurniji, pa zbog toga ... kad sledeći put budu obojica odgovorili na moje pitanje daću proti šansu da postavi sledeće :))

btw, ja idem da spavam, pa ako sam slučajno pogodio a hoćete da se igrate noćas, onda evo neka prota postavi naredno pitanje, ili Dulio :) A ako čekate mene ujutru, i to je kul :) A ako sam omanuo odgovor, i to je kul :)

ajde ja cu, da ide kviz, a naisao sam.

slicno pitanje ko proslo, dakle ko voli da se vozi gradskim autobusom jer gradski autobus jede sitne pare? a i zna kad treba stane.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Uf, ako se ne varam prvi naš bend koji se pojavio na MTV-u je neki "elektro" bend odnosno neki remixi neka ludnica. Nemam pojma kako se zovu, znao sam ali sam zaboravio. Naravno moguće i da nisam u pravu, ali se sećam da su devedesetih išli sa tom nekom vešću po domaćim medijima, kako su se ti neki pojavili na MTV-ju.

obojeni program... htedoh josh juche da odgovorim al nisam mogao da smislim pitanje pa reko da pustim nekog drugog :/

btw. nisam siguran za to na mtvu ali pesma je definitivno njihova

kako se zvao bend koji je imao hit chiji je refren isho "mmbap dibadapa dubap"... ? :)

Edited by superbad