SUBE Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 skype-->wow podrshka=solution! nisu nista uradili sve isto ostalo ... na eu nece da se loguje na us hoce u igru nece, probao sa jos dva acc oba su htela da loguju i na us i na eu! kucka iz blizarda je rekla da ence da se uloguje u igru zato sto je pretplata istekla ja kazem zasto mi onda izbacuje za inkorekt pasvord i procitam joj. ona kaze evo ti na mail link da promenis pass ja odem mail klink link cvrc nece, neki eror. ona meni izbrisi cache i kukije, pa ce raditi ja obrisem ono nece opet, ona kaze idi rucno promeni pass ja promenim rucno, i ona meni kaze sad se loguje na bnet uplati i radice, tu mi je vec sve prekipilo i kazem "radice kurac" i thank's, bie! retardi!!! takodje je rekla da ne pravi nikakvu razliku eu us battle.net, pa sta se onda koji moj ne mogu logovati na ee???? :@ da li neko zna sta bi moglo biti? znaci samo na us.battle.net se loguje, nece u igru a ni na eu.battle.net. ? i jel mogu ja da napravim novi bnet acc sa istim podacima i samo prebacim igru??? There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 Posle 3 i po godine skinuta mi je blokada elektronskog placanja sa ovog accounta na kom mi je pala. Srecan sam ko svinja u govnima. UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 teoretski mozesh, koliko ce da bude sumnjivo i bananable ne smem da obecam :P www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 (edited) sto bi bilo bannable kad je moj acc mislim mog rodjenog brata, ali to je to :D? nego da li postoji neki logican razlog zasto ne radi ??? svaki bnet acc oce samo ovaj nece da se loguje?? Edited January 22, 2010 by SUBE There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 tamo smo se ja i on samo malo raspravljali. super je ta prijateljska rasprava de ti vadis dokaze da je on debil jer hejtuje ljude i da treba da zaobilazi topike , a on tebi govori da si glup kao noga,kvalitetna konverzacija nema sta.Okani se svadje,nema nikakve poente. i da , nhf za gundrak,posto jelte ne volis arenu , pa reko sta drugo mozes da radis kao pve igrac nego da grindas heroike <3 wotlk When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 Doziveo sam irl epix fail. Neki hunter mi je metno frost trap i okliznem se i polomim desnu ruku. Sad radim na tome da l2play dps left arm only. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brufen Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 ladno B92 javlja o najjacem priestu u srbiji: http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=01&dd=22&nav_category=12&nav_id=405930 otišao tetki da odnese lek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 ladno B92 javlja o najjacem priestu u srbiji: http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=01&dd=22&nav_category=12&nav_id=405930 link armory? Link to comment Share on other sites More sharing options...
joximovic Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 @brufen Mani me se majke ti sa svojim debilnim tumacenjem, tebi ako svadja i rasprava predstavljaju termin sa istim znacenjem, nemamo sta da pricamo. @Cela Fala bogu pa uopste ne kontaktiram / igram sa ljudima kao sto si ti, kojima je arena mjerilo citave igre i skilla. I da, <3 wotlk, nista nije toliko mnogo losiji od tbc-a ili vanile. Malo mozda jeste, ali ne previse. Ono sto mi najvise fali u wotlku za razliku od 2 prethodnika su - attumenti za raidove. Da sam pameta sigurno bi bio neki dr mr pr i bio PISMEN a nebi zavrsio za mesara i klao svaki dan 2000svinja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brufen Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 tebi ako svadja i rasprava predstavljaju termin sa istim znacenjem, nemamo sta da pricamo. ahahahahahahaaa znaci morao sam ovo da quote-ujem za slucaj da skonta sta je napisao pa obrise pa jbt, ako ti nisi moj post dobro procitao, pa kako jbni kvest (tipa: kill 20 boars) umes da rastumacis? otišao tetki da odnese lek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 resio sam problem , ustvari nisam ja sam se resio :D sve normalno radi, normalno se logujem u svakom slucaju ty There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 TBC je jedno pet puta kvalitetniji od WOTLK-a, mogu to i da obrazlozim ali tu temu smo sazvakali jedno hiljadu puta tako da me mrzi "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 joximovicu ti sam pravis svadju jako si antipatican mnogo smaras moje misljenje :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 sa kim se on uopshte svadja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 sam sa sobom ? Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
brufen Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 TBC je jedno pet puta kvalitetniji od WOTLK-a, mogu to i da obrazlozim ali tu temu smo sazvakali jedno hiljadu puta tako da me mrzi meni prvo sto pada na pamet kad se ovo pitanje potegne je da prosto NISAM MOGAO da se otmem utisku koji sam imao kada je WLK izasao, a to je da je u TBC ulozeno daleko vise truda nego u WLK. I ispostavilo se upravo to kada su rekli da su za vreme rada na WLK radili unapred i Cataclismu. I nema vise "when it's done", sve se tweakuje u letu, kraba eksperimentise direktno na live serverima, al bitno da je PR tu i da je plavih slova po forumima vise nego ikad... otišao tetki da odnese lek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 jebote kakvih ljudi na relmu ima, ne mogu da verujem :D steta nisam ss ostatak konverzacije, lol'ovo sam jako :D Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unà Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 jebote kakvih ljudi na relmu ima, ne mogu da verujem :D steta nisam ss ostatak konverzacije, lol'ovo sam jako :D kralj Unà Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Kemp u swordu , hah , vidim poznati mi ljudi When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 ahaha baja je pobedio :D mozda nadje neku masku pa odete na pivo :) www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 VIDI NJU 9500 achiementa !11 HI Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
brufen Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 jebote kakvih ljudi na relmu ima, ne mogu da verujem :D steta nisam ss ostatak konverzacije, lol'ovo sam jako :D da nije taj lik iz "Kafane na Balkanu", kad je u tom fazonu? otišao tetki da odnese lek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 nije ona, on je! i ne znam jel ebuy :) ako nije svaka chast! www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 (edited) a vidim po msnu da je on al je dobro ime pa sam se nalozio Edited January 23, 2010 by Kemp. Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Kempe ajde daily HC odma sada odma ! UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts