chegster Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 pa chudno je shto je video 23k dpsa a posle je shvatio da je to crit jednog aba i onda je sve bilo ok :) bobane chitaj od kad zaostajesh, ne samo poslednju stranu ccc :) www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunat1x Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Koji je reward bolji za PVE/PVP warriora iz ovog questa: http://www.wowhead.com/?quest=24801 Pao mi item pa nisam hteo da prodam a ne znam sta da uzem, sword sa str+stam ili sword sa agi+stam. Igracu PVP s'tim swordom tako da me vise interesuje mislenje za PVP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 pa chudno je shto je video 23k dpsa a posle je shvatio da je to crit jednog aba i onda je sve bilo ok :) bobane chitaj od kad zaostajesh, ne samo poslednju stranu ccc :) nije bre, i ti si se zajebao kao i ja ;p on je radio 12k dps u 5 manu sto je OP bez ijednog buffa uradio je total 230k dmg samo sa AB, ti i ja smo pomislili da je to largest hit a mohi je rekao da je to moguce. Slazem se da je moguce ali u full raid buffed uslovima tako da je taj dps i taj dmg done u 5man prevelik. "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Promenio sam spec :P sad igram arenu sa Seal of Command i pisam po svim melee comboima. Naravno warrior do mene jebe kevu isto :P jadni hileri ne mogu da se pokupe koga da lece :D dzudzujem light stalno sem justice na roga, nemam potrebe za wisdomom jer mi glyph puni bolesno manu. A Divine Shield kad je imp samo castujem i delim kome treba, e cekam sad samo drugi deo T10 i da imam 40% chance da okrenem CD na DS, e to ce biti jebeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paya123 Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 ljudi, na kom ste vi serveru? ja sam ally na nagrandu, a planiram da krenem hordu malo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 cao paya123 "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 (edited) Ja sam na The Venture Co, tamo imas dosta srba u hordi, atmosfera je onako, bas do jaja Pa pocni tamo. Edited January 12, 2010 by reiser Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 nemoj na frostmane, server je mrtav i smrdi jako Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Kako jaka ova arena, dizu se kapije, vidim Hunter ProtWarr, reko, super deca sigurno uspela da doguraju to do 2k. Zalecem se na huntarda, popijem freez, reko necu da trinketujem ovaj lol, druid umre za 3 sec, "gde trinket ?", "nema potrosio na 1 od prvih 100 stunova", score tabla se otvara, skillsetup ima 2.3k mmr. http://eu.wowarmory.com/team-info.xml?r=Outland&ts=2&t=Neopets+go+to+Afghan A jos jaca stvar je, dodju nam 2.2k+ rated dk+pala, odradimo ih za 10-20 min, sledeca partija, 1.9k mmr deadly/lvling sa 2x Blood Weeper rogue + hc geared dprist nas rese za 2 min bez feara i blinda se ProEnvenomom, i tako u krug. Robin hud, otima od bogatih daje siromasnima. I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 ti nisi dete? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Svi smo mi deca. Slabljenje motabolizma nema veze sa mudroscu i zreloscu. I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 arena a sto se matori nerviras zbog glupe arene, kad ces za 2 GC da kupis bust preko foruma od skilera i da ispadnes smeker sa 2.6k raitingom , sta te briga bre za te nebitne likove decu bre sto igraju glupe setapove dizu ti pritisak bezveze matoree When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Ko se nervira ? :) Kazem samo kako je gotivna. A sto se tice busta, izgleda tesko da ce ga biti, jer kad pitam nesto sarmu, kili pa sarma odgovore, a kad pitam kilija samo sarma odgovori. Mislim da to ne funkcijonise kako treba :) I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 mora dignes cenu da se uozbilje When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Znas gde su vrata da sam uzmes 2200 zelim ti svu srecu ovog sveta :) Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Ja nisam rekao da necu da me boostujete. I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 ne "funkcijonise" sigurno :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 odgovor ne postoji jer nije nista sigurno niti ja znam kad sam slobodan, niti kada cemo prvo na mainovima da uzmemo isti/slican rating niti kada ce nam treci cikica koji nam treba da igra healera biti slobodan jel si sada zadovljan odgovorom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Skapirao sam da je takva situacija na kraju. I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joximovic Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 a sto se matori nerviras zbog glupe arene, kad ces za 2 GC da kupis bust preko foruma od skilera i da ispadnes smeker sa 2.6k raitingom , sta te briga bre za te nebitne likove decu bre sto igraju glupe setapove dizu ti pritisak bezveze matoree +1 Da sam pameta sigurno bi bio neki dr mr pr i bio PISMEN a nebi zavrsio za mesara i klao svaki dan 2000svinja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 ja sam to rekao ne zato sto oni nisu skileri , nego zato sto je on jedna od retkih osoba ovde koja ne moze da prica o areni,bar ne onako kako je on pricao gore u postu. When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Meni se samo svideo momenat gde se on ne trinketuje protiv 2xdps na hanterov trep ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Prosto je skoro pa nemoguce levelovati u Northrendu posle 5-6 popodne, lag 2-3 sekunde :( glupi Frostmane Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 krenuh da igram holy loladina :S respecovah se, ali sam se smorio jer nemam guild, holy mi je malo zastareo :D a smorim se jer na Sylvani svako vece od 6 do 10 je queue +500 .. +25 minuta cekanje.. el treba nekom transferovacu se holy/retri pala ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 oh kako volim executus, u zivotu nisam video q za login, sad su svi imbecili preshli na hordu fala kiti, jedino shto je sad ratio hore 94% aly 6% :S ali nvm barem su ostali ql ljudi, imam lepo 10 man guildic sa sve super likovima i lepo mi je posle dugo vremena u wowu :) samo jedan problem, nashala je pretplata kad ce da istekne, a boss nece da mi da zaostatak plate koji mi duguje od decembra :S i sad treba sachekati 5. februar za platu i gc :/ ali nvm zivot je lep ajd uzivajte :D www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts