f4ts0 Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Dakle, jedimo kao svinje u meku i nemojmo vezbati i bicemo mrsvai. Voodoo, giving misinformation since 1984 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 ja ne volim nista u meku sto ima veze sa slaninom jer ima za mene potpuno sinteticki miris. zato mi je tasty bacon nista posebno. Da ne govorim da bi mogli da se otvore za malo vecu zemicku. Kad god uzmem ista vece od onog malecnog standardnog burgera pola priloga mi ispade na posluzavnik ili u kutiju. Zato se josh uvek se sa suzama u ochima secam onog njihovog proshlogodisnjeg specijala Cordon Blue i McItalia (ili tako nesto slichno) jer je bila custom zemicka It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Takodje postoje ljudi sa brzim i sa sporim metabolizmom. Oni sa brzim koji ne vezbaju a jedu dzank fud, to samo proseru i zato su mrsavi. Identican problem sam i ja imao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Moj rekord u meku je big mac, 2 cheeseburgera, veliki pomfrit, koca, sladoled karamela dupla :D Mada ne gotivim mnogo mek.. Shish cevap kod Megatrenda ili starog Merkatora je vrrrrrrrrrhhhhhhhhh Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 I kvalitet Shisha je opao dosta, jedem tamo nekih 4-5 godina sigurno, jos kad je bila mali kiosk na cosku kod sadasnjeg Maxija i tad je stvarno shish bio fenomenalan. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 ZOP! usran dan u najavi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Meni se taj šiš nešto nikad nije dojmio ... a nije da mi se nekad ne dopadnu te stvari na "elektroroštilju". Recimo volim pljedže iz Mare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 jutro! sunce sunce \o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Dobro jutro, u pizdu materinu! Gladan sam, idem da se tushiram pa da pijem kafu. :) Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 brz odgovor: zovi opštinu i pitaj lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 haha :) ja mislim da to ni oni ne znaju :) jer sam ja vadio pasos u obrenovcu :) i uplatio na novi beograd a posle sam video da pise na vratima "uplatu izvrsite na opstinu obrenovac " :D a radnica mi cak nije ni gledala gde sam uplatio samo da li sam uplatio koliko treba :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 I kvalitet Shisha je opao dosta, jedem tamo nekih 4-5 godina sigurno, jos kad je bila mali kiosk na cosku kod sadasnjeg Maxija i tad je stvarno shish bio fenomenalan. +1! ot: Juce sam izasao iz kuce u 14h, i dosao u 02h. Koliko traje dan kada nisam za kompom... Skill u bilijaru mi se naglo povecao, sabijam i pojasnjavam! :D There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Ne znam za taj nekadashnji ukus shisha, ali ovaj trenutno je meni savrshen! + onaj somun..mmm... a tek pomfrit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Eeeeee, u to vreme nije ni bilo pomfrita :) Ni rolovanog shisha, ni punjenog... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 rolovani je sabijao jedno vreme, sad je i on sranje. pojeo sam sasvim solidan šiš na slaviji, u deligradskoj pored pizza cut-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Zapravo trenutni ukus šiša je suvonjavo prepečeno mleveno meso koje ne bi moglo da se jede lepo da somuni nisu onako namašćeni. Mislim retardirano je što ću sad da poredim dobru pljeskavicu iz kafane i šiš sa kioska, ali šiš sa kioska ne može da se meri sa recimo dobrom pljeskavicom iz kafane. S tim što bi šiš po prirodi stvari trebalo da jedeš čisto kao brzu hranu s nogu usput da te drži do kuće, al eto, poneki ga veličaju kao da je ne znam šta, pa otud i ovo poređenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Meni se taj šiš nešto nikad nije dojmio ... a nije da mi se nekad ne dopadnu te stvari na "elektroroštilju". Recimo volim pljedže iz Mare. :o Lucky, Maru ne mozes porediti ni sa cim u Beogradu....na tome smo odrastali, manje-vise svi i kvalitet je uvek bio neverovatan (sto se tice brze hrane, jel)! :) Cujem da je Loki dobio sut kartu sa lokacije, tj. da su dobili resenje o rusenju...:) Mada i oni su podzukelili svoju ponudu znacajno, u odnosu na ono od pre par godina...:) I, tako...malo sam bankare samarao danas....:)...sasvim obican dan....sasvim obican dan...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Sta je Mara? Mislim na fast fud. Gde je i zasto je popularan? I Inace zar danas advokati ne strajkuju?? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Mara je tamo negde kod njih na Vračaru, relativno blizu Crvenog krsta. Jeo sam jednom, nije loše, al opet ništa omg spec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 loki je sranje ....meeega. barem poslednje dve godine. mleveno meso im je kao guma, koje se jedino strancima moze svidjati. i j**** ti fast food sa cetiri priloga od kojih je jedan luk It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 meni je mnogo bolji pileci giros u kebabu od shisha... jes da ne mozes da se najedes od jednog, ali ukusom je objasnio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Mara je nekad bila u Sindjelicevoj...sada je u Novopazarskoj na chuburi, ulica pored McDeka... Mara neprikosnovena :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 mara postoji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 mara postoji? Da :) I ja sam mislio da je vishe nema do pre nekih god dana... dok mi ortak nije rekao da se ona posle rushenja onog malog kioska preselila par ulica dalje :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 I Inace zar danas advokati ne strajkuju?? :) Pusti, danas sam klijentima objasnjavo sta da rade u sudu, posto mi nismo smeli da se pojavimo...srecom pa je sudija odlozio...:) Da smo se pojavili mogli su da nas "banuju" iz Komore, zbog strajkbrekerstva...:) Oces sutra na pingic? Pita Shaman! Svinjski vrat nece! :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts