urgh Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 uhuh:P @jack samo opushteno matori, gledaj to i sa pozitivne str, mozesh mnogo duze da jebesh:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 Uspeo sam da ispraznim akumulator na kolima slushajuci radio na parkingu, tako da sam morao kuci nazad taxijem. ;/ Pozitivna strana je shto start u taxiju koshta 10(deset) dinara i shto me je voznja do kuce koshtala cca 100kinti. <3 Chachak ^_^ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 Lol, jebem ti zaostale gradove i korist koja se izvlachi iz njih. :( http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 idem da napravim neku klopicu,pa da gledam Gilmore girls na tv-u :))). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 Kad dodjem u ovu Jagodinu ne slizaim sa neta po 4 dana xD Inace isuse hriste http://www.facebook.com/profile.php?id=100000177690927&ref=mf У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 eo i mene iz grada.. super vece a najvise super jer sam srecna koga sam sve srela u onoj Sobarici :))) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 JAVI SE PEJO BRE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 kakvo lol vece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 da, he he The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 E LAKU NOC! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 kako ne pishe? jer si ti bio da se prijavish za tu vojsu uopshte? pa lepo,pishe da treba da sluzhim u poshti ali ne pishe datum i kazhu da cu biti naknadno obaveshten.I da,bio sam u vojnom odseku,jer su me sjurili sa pozivom dok nisam studirao ovih godinu dana :( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 bro jutro carevi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 Jutro, odo' da dovezem kola... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 Ah, kako je lepo ne raditi subotom... napolju se, izgleda, sprema kisa :( Nista od trcanja....nisam otisao ni u teretanu...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 Kašljem ko da ću umreti sutra, jebem ih ja i te njihove lekove. Kad će da bude ono ko u Star Treku da samo pređu nečim preko nas i mi zdravi. Inače e deste! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 He he ima vec nesto da predjemo preko tebe da prezdravis hehe You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 hehe jel ti je sada bolje vudu? he dobro jutro svima Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 Jao napio sam se, jao i veceras cu! \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 admini rura, ujedinite se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 @ taksi zato sam ja pre neko jutro platio taksi od okretnice 17 na konjarniku do gajbe (hotel jugoslavija) 800din, start 189... da li me je zajebao ili su stvarno toliko poskupeli? posto se nisam vozio taksijem ne pamtim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 dobro si prosao:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 Pa u sustini i nisu. :D Umeju oni da budu dooosta gori. Dobrooo jutro. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 Ma kradu ko ludi, mene od cvetka do okretnice tramvaja u 45 bloku 1000 dinara, sa popustom na telefonski poziv. + mi naplatio prtljag shto sam imao u gepeku :O dodushe bilo nas dvoje pa je blaze bilo, ali tuga.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 odlično si prošao, stanko :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 dobro jutro! veceras rodjendan kod druga..uf uf ima da se napijem kao zmaj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts