Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

stiglo mi pre nekog vremena za civilnu vojsku i gde sam smesten i sve,ali sam ponovo pocheo da studiram,jel mogu samo da im odnesem potvrdu da sam student da je odlozhim ili je neka druga procedura u pitanju?

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

@voodoo

zaljubi se.

Sabio sam danas 4-5 rakijica i pola glavice belog luka, i svi klimaju sa odobravanjem.

treba izvuci lepo i iz loseg :)

fuj !

nadam se da nemas devojku...

Edited by Sheyn

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

odem danas u ideju po mandarine i vidim nekoliko ljudi sa maskama na licima, posle dodjem kuci gde me doceka keva sa pricama kako je njoj u firmi 7moro ozbiljno bolesno od gripa i kako mi je kupila Marisol da cistim nos, i kako bih trebao opet da odem u radnju i kupim nekoliko kila limuna i kivija da jedemo to ovih dana...

mrzim paranoju

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Hik'

Ne'am devojku!

hik'

ajmo polako ...

kratak licni opis , hobi, muzika, kucni ljubimac , mama, tata,brat , sestra, bilo ludih u familji ? prelezane bolesti ? sve redom... pa cemo naci neku adekvatnu drugaricu iz moje kolekcije ...

;)

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

ajmo polako ...

kratak licni opis , hobi, muzika, kucni ljubimac , mama, tata,brat , sestra, bilo ludih u familji ? prelezane bolesti ? sve redom... pa cemo naci neku adekvatnu drugaricu iz moje kolekcije ...

;)

Jel mogu ja?

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...