Guest Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 sta ti je, ivke? ništa, al hoću da me premeste iz pošte pa mi treba mišljenje lekara da mi šteti preterano hodanje. nadam se da ću ga dobiti zbog onih silnih povreda na basketu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 odličan je taj pin up, preporuka i od mene. hajliju je pet metara od gajbe, opet će da se ugoji :D inače, idem kod lekara danas, i tako.. jok brate, dok sam radio tu u Strahinjića Bana, bilo je još bliže, pa sam opet odoleo nekako, sad zabodem jednom u 2 nedelje i sve je u fullu :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 ^ Brate, sto jednostavno ne odes i kazes da te SMARA to sluzenje, kapiram da ce te u sustini SHVATITI. Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 danas istice registracija auta... jea jea placanje tehnicki smaranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 danas je moj dan, ti ces mene malo da zoves a ja malo necu da ti se javljam brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Prodo sam prc veceras zbog stoni tenisa \o/ \o/ \o/ QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 danas je moj dan, ti ces mene malo da zoves a ja malo necu da ti se javljam a sutra će biti njen dan, ti ćeš malo da tražiš a ona ti malo neće dati HAE HAEHAEEA Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 pa baš zato je ovaj dan ovakav brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 hm ne lol! brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Kakav predivan dan, pozdrav za Ivana i Viktora! Jeeej! Srećom pa sam video jutros oko 4 da će biti ovako pa mi nije teško palo :) nije valjda Dark Angel ? To sam gledao samo zbog nje, prelepa serija Jup, videh i ja kad sam vrteo kanale. To je beše išlo na BK svojevremeno, a i otkazana je serija posle prve sezone valjda, tako da nema neke vajde gledati, osim ako ne gledaš Albu, što predpostavljam da je slučaj ... znači ima vajde gledati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Prodo sam prc veceras zbog stoni tenisa \o/ \o/ \o/ Stonog? :D Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Prodo sam prc veceras zbog stoni tenisa \o/ \o/ \o/ Jel ide i Kole? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 (edited) stokurc :) Ide, ide...:) Edited October 27, 2009 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 na 11om? No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Da ... Margi, meni je javljeno da ces i ti da budes gore, cudi me da ne znas :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 pa docicu da gledam mozda chisto da vas vidim,krenuo je opako da me smara kao "sport":Pkada ste se dogovorili?chuke? No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 stokurc :) Ide, ide...:) Win-Win dakle i stoni tenis i prc You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 U lol 8 ! QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Dobro jutroo, ruzno vreme totalno... Mora da se uchi, danas dosta obaveza u shkoli... a za tri dana na ekskurziju u Prag \o/ Ako je neko bio tamo ( a bio je sigurno ), neka mi ostavi par utisaka kako je tamo... ? Poshto sam video da im je kruna valuta, koliko euro ima krune? Kul je Prag. Jako lep grad. One kobasice shto se prodaju po centru su do jaja. Možeš da se najedeš baš pristojno, a nisu skupe. Što se tiče para, oko 30 kruna je 1 eura, manje više. Ali pazi se kad i gde menjaš, pošto obožavaju da uzmu proviziju, i to veliku. Provod je sjajan. Pivo je odlično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Stigao je sajam stigao je sajam! Idem da kupim neke knjige lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 jel zna neko da li u obichnim poslovnicama sezama mogu da uplatim i sezam hosting...da se ne cimam sa uplatnicama po bankama ili do milutina milankovica na nbg-ju It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 jel zna neko da li u obichnim poslovnicama sezama mogu da uplatim i sezam hosting...da se ne cimam sa uplatnicama po bankama ili do milutina milankovica na nbg-ju Dodji do milutina vodim te na kahvu You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Nije mi jasan sajam ove godine. Kako je moguce da knjige od proshle godine ove godine budu skuplje i to neke skoro duplo. Jebeni pohlepni skotovi. We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 jaojao jaojao sta mi je stiglo na mail Arhitekta:osoba koji nije bio dovoljno muško da bi bio inženjer, a ni dovoljno peder da bi bio dizajner You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 de si tibore :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts