Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Zanimljivo je to kako ljudima uvek moras da promenish skinove da bi skapirali da postoje josh neke opcije :) No nema veze, kad mora tako, tako ce i biti! :)

Uvek se obradujem, cak i kada znam da se pomera sat, kad se probudim, kao sada recimo u 11h, i onda kao - op, samo prebacim na 10 i ispadne da sam "ranoranilac" :)

silicon fucking soul o/

koja vrh situacija sad u kraju, ciganka pretura po kontejneru a muž je čeka u nekom kombiju koji je sklapan od više sličnih i čačka navigaciju :))))

ovde kod mene dolaze na skuteru, pa ti vidi;)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

odichno ono;a neam pojma, mislim da smo zapalili oko pola pet i tad je josh bila masa ljudi tako da kontam da je trajalo, exi je zabo duze tako da mozda on zna tachno shta i kada.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Bejah sinotj na onom rodjendanu u "SHABACBRATEJEBIGA", tachnije u Vladimircima.

Bilo je relativno okej i podnoshljivo dok sam bio pijan, i dok su ishle pesme Dina Merlina, Plavog Orkestra isl.

Posle sam se otreznio i Neda Ukraden i Darko Filipovitj (lik iz zvezdi granda) krenuli da mrache.

Uglavnom rodjendan je trajao 11 sati i bio je vrhunac malogradjanstva.

Proshetao sam super po bulevaru i posle Vojislava Ilica i tako, baš mi je prijalo. Onda jeo štapiće sa belim lukom iz lokalne pekare koji su vr', a neću se viđati ni sa kim danas pa me baš briga, pa bio kod babe na ručku i tako. Gledao sam malo onog "Monk"-a. :)

Zilja dan zilja dosada zilja f2p mmoovi zilja tv program ladno mi na stopalima vruce mi po glavi sacu igram trine i da crknem u inat nedelji... a sutra civilno od 7, salter ginekologija na vmc-u koji komotno moze da se proglasi za gerontoloski centar, oslepecu mlad...

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

šta raditi u centru beograda u nedelju popodne?

šeki, banjavaću u vmc ovih dana, oću da se izvučem malo sa šljake na konto onih silnih sjebavanja skočnog zgloba na basketu :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...