Lucky Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Sve u svemu, ako neko prati Speed deo foruma, onda zna da na EKO pumpama dobijaš neke poklončiće, između ostalog i kupon za Pizza Hut za džaba picu. Uslov je naravno da kupiš jednu, pa je druga gratis, i to ili za sedenje u restoranu, ili za takeaway, znači obe opcije su pokrivene. Pošto ja ne jedem u Pizza Hutu, a imam ovih kupona izvestan broj jer sam nekoliko puta do sad sipao benzin, ja bih to rado nekome poklonio, ako među forumašima ima onih koji redovno idu u ovaj restoran. Pitao sam po redakciji, Nenad je uzeo jedan kupon, drugi isto ne idu, pa da se ne baci. Ponuda važi do 15. novembra, znači još dobrih mesec dana. Ako vas zanimaju detalji, pitajte, ako ne, bacite poruku ovde ili na PM ako ste zainteresovani, ostaviću vam kupon u HQ-u pa ga pokupite kad vam je zgodno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 shta bi sa onim slushalicama?:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 kako si zadovoljan gorivom na eko pumpama? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 11, 2009 Author Report Share Posted October 11, 2009 1. Slušalice te čekaju u redakciji, dođi i pokupi ih kad god hoćeš. 2. Pa otkud znam, meni je ok gorivo na EKO-u. Da budem iskren, OK mi je gorivo bilo gde što nije Jugopetrol. Pre sam sipao na Avia i OMV-u, onda sam prešao na EKO i ok ide. Kakva su tvoja iskustva? Negde sam čuo, mislim da mi je zapravo dovla rekao, da je trenutno najbolje na EKO i MOL-u gorivo. Sa druge strane, neko mi je takođe rekao da se OMV iskvario, ali ja nisam primetio. Jel ti znaš nešto što ja ne znam? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 yea, kk:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Ja gorim D2 u svom oldskul sporetu i do skoro sam ga sipao na OMWu (gde je i dalje ok),ali sam ga jednom prilikom sipao na EKO pumpi i auto mi je isao kao da nije moj. Stvarno sam se bio iznenadio pozitivno. Sto se Jugopetrola tice,jednom sam sa isparenjima stigao na pumpu,sipao,otisao na Dunav i jedva ga upalio posle... Ali jedva... Od tada nikad vise ne sipam tamo. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 odavno sam ja na EKO pumpi, cini mi se da prelazim vise i brze :D nego sa omv-om ili interexportom (neponovilo se) pitam jer vise od dve godine sipam eko, pa sam izgubio objektivnost :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 MOL je jedini koji ne pravi gorivo u zemlji, pa je zato najbolji. jedino shto ima malo pumpi u beogradu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 11, 2009 Author Report Share Posted October 11, 2009 Zar nema monopola jugopetrola na gorivo, pa se razlikuju samo aditivi, a benzin je suštinski identičan kod svih? Plus je MOL deo iste grupe kao EKO ako se ne varam, ona na tri slova isto koju sam sad zaboravio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Zar nije pricha da samo eurodizel sme da se uvozi? Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Zar nema monopola jugopetrola na gorivo, pa se razlikuju samo aditivi, a benzin je suštinski identičan kod svih? Plus je MOL deo iste grupe kao EKO ako se ne varam, ona na tri slova isto koju sam sad zaboravio. Helenic petroleum? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Jel to u pizza hut-u nova pica se benzinom? P.S. Samo Jugopetrol. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 P.S. Samo ne Jugopetrol. Fixed. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Sta fali Jugopetrolu... Na cemu temeljite ove pretpostavke ? Ne svidja vam se sto pise "Jugo" u imenu ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 12, 2009 Author Report Share Posted October 12, 2009 Ja sam napisao da meni Korsa ide mnogo lošije kad sipam na Jugopetrolu. Šta više, keva kad sipa pa ja posle vozim, čim provalim da nešto slabije vuče pitam je 'di je sipala, ona kao - na jugopetrolu, nije bilo druge pumpe u blizini. Pošto i ona vodi računa da ne sipa na JP-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 daj koji kupon o_o Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Zar nema monopola jugopetrola na gorivo, pa se razlikuju samo aditivi, a benzin je suštinski identičan kod svih? Plus je MOL deo iste grupe kao EKO ako se ne varam, ona na tri slova isto koju sam sad zaboravio. ima monopol, valjda :) valjda i mozesh da uvezes sirovu naftu ali moras da je obradis kod nas... inace rece mu zetonja koji je bio sa nekim od mladjanih ruskih direktora iz nis-a da rusi planiraju da pozatvaraju konkurenciju po srbiji sledece godine jer ce napraviti strashan damping cena (njemu rekoshe 50 din, ali je to previse neverovatno) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 12, 2009 Author Report Share Posted October 12, 2009 Kako misle da naprave damping? Spuste cenu jugopetrolu a ostave istu cenu ostalim kupcima? To mi deluje malo neverovatno, pošto je ipak benzin nešto u šta se petlja i država. Ono što možda mogu da urade je da malo snize cenu, svima ponude naravno istu, a onda Jugopetrolu daju "knjižno odobrenje" :) odnosno nadoknade razliku iz nekog drugog fonda, ograniče im zaradu i slično. Što opet ne znam kako će se desiti kada cenu benzina određuje Ministarstvo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 I ja mislim da to nema veze, kod sadasnje cene goriva od stotinak dinara za litar jedno 70-ak ide drzavi Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Ma nemate vi pojma! G zna, reko mu zetonja uz janje! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Sta fali Jugopetrolu... Na cemu temeljite ove pretpostavke ? Ne svidja vam se sto pise "Jugo" u imenu ? :) Dizel D2 masina koju posedujem je u stanju da sve izgori,ali kad sipam na Jugopetrolu to je strasno. Nece da upali,dimi kao da lozim ugalj,slabije vuce itd... Posto sam isao kod dva majstora da vidim sta mi nije uredu sa paljenjem,treci mi je skinuo rezervorao i neki filter,ocistio ih,vratio i rekao mi da ne sipam na Jugopetrolu. Od tada nemam problema sa autom. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 I ti mislis da ti je benzin na jugopetrolovoj pumpi zaprljao rezervoar? :) Rezervoar je pozeljno cistiti jednom u dve godine, zbog silnog mulja, vode i ostalih sranja koje se nakupe nevezano od benzina. Na primer, prosta kondenzacija ti talozi vodu u rezervoaru. Kad na pumpi pre sipanja goriva otvoris rezervoar, udje odredjena kolicina vazduha, i ako je napolju recimo hladno i kisovito, pri prvoj promeni temperature na toplije on se pretvara u par kapi vode. Ta voda pada na dno rezervoara i tu se polako talozi. Pomnozi to sa nekoliko godina, plus trunje sto neminovno uleti, plus varijacije u kvalitetu benzina itd... Predpostavljam da svoj nisi cistio 5+ godina, i onda si nekim slucajem imao problem sa kolima i to povezao sa benzinom na pumpi. U sustini treba sipati gorivo na frekventnim pumpama koji nisu na rezervi i nece biti problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 ok to je teorija :) ali u praksi ovde ima njih 100koji se ne slazu sa tobom :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Kako misle da naprave damping? Spuste cenu jugopetrolu a ostave istu cenu ostalim kupcima? To mi deluje malo neverovatno, pošto je ipak benzin nešto u šta se petlja i država. Ono što možda mogu da urade je da malo snize cenu, svima ponude naravno istu, a onda Jugopetrolu daju "knjižno odobrenje" :) odnosno nadoknade razliku iz nekog drugog fonda, ograniče im zaradu i slično. Što opet ne znam kako će se desiti kada cenu benzina određuje Ministarstvo. kao sto rekoh ne znam, nije ni meni jasna takva izjava, ali eto nije to rekao neko ko bleblece tek tako, mozda imaju neki tajni plan :D au zeta imam nemerljivo poverenje da bi me lozio tek tako :D a sto se tice izbora informacija, isti je kao i svuda u srbiji, kumovse rodbinske veze rulez, pitaj ove demokratske pedere da je tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts