Jump to content

Niški "bermudski trougao"


Lucky

Recommended Posts

Bilo mi je zanimljivo kad mi je drugar ispričao, pa da prenesem i vama. Znam da se ne bi ljutio, a interesantna je priča. A nije forumaš pa da sam ispiše :)

Išao on tako iz Niša za Beograd, i odluči da skrene sa autoputa malo da bi otišao u lokalno selo odakle su mu baba i deda. I na nekoj asfaltiranoj nizbrdici i sasvim solidnom putu "na oko", idu oni škodom lagano, oko 30km/h, i ide krivina na desno, lik kreće da skreće na desnu stranu međutim auto opušteno nastavlja pravo. Kako brzina nije bila velika, imali su vremena da se "iskomuniciraju" da će udariti u bankinu, međutim nije bilo vremena da bilo šta urade, i tako oni zaista završavaju u bankini, koja je već bila udarena tj. "oborena".

Dok su izlazili iz kola da vide kako da se vrate u rikverc i izvuku, skapiraju da u istoj toj krivini ide još jedan automobil koji naleće na njihov, sa istim scenariJom. Pošto je ovaj iza išao još sporije u krivini, uspeva da se zaustavi na metar od njihovog automobila. Pomera se taj lik nekako pored njih i staje, a oni pokušavaju da se vrate u rikverc, međutim ne uspeva im, točkovi se vrte kao po ledu. Nekako dignu auto i spuste ga dole niže u "niziju", zajedno sa ovim drugim likom i njegovim autom, i kreću nazad "gore" da vide šta se tu dešava. Penju se, i tek što su došli do blizu tog mesta, vide da su se još dva automobila skucala na istoj toj krivini, doduše nešto "dešnje" nego što su oni stali. Kako prilaze, kapiraju da se asfalt kliza kao da je najgori zimski led, ali ništa iz njega "ne izbija" da bi se videlo da se kliza, nema ulja ili nešto tako, jednostavno je klizav.

U tom prolaze odozgo kola hitne pomoći, proveravaju da li je sve ok i kao - dobro, nema povređenih, mi ionako idemo niže 100 metara jer se desio još jedan sudar, ima povređenih. I dogovore se oni da odu još gore na vrh te padine i postave trougao, da ljudi skapiraju da se nešto dešava. Dok su išli na gore - još jedan sudar :))

A pošto je sve to relativno blizu rodbine od ovog drugara, javili mu njegovi da su u naredna dva dana takođe bili sudari i hitna pomoć itd.

I sad, ne znam šta je "smešnije", da li to što se tako nešto izdešavalo i to sve u roku od čuku vremena, ili to što se očigledno tu dešavaju sranja "svaki dan" a nikome nije palo napamet da proveri o čemu se radi, bolje obezbedi taj put, pospe asfalt peskom, nemam pojma šta se radi u takvim situacijama.

Link to comment
Share on other sites

i gde su bermude u celoj toj prici?

U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date"

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...