Jump to content

CAMO PEJB

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Imam chini mi se Why Not od Alter Ega - Vath je pustio na Cocoonu. Imam i Snapshot, Seaweed itd. sa Legera. Imam Meich i Leave the World Behind sa Dirty Southa. Imam gomilu sa Funkermana. Imam nesto sa Exita. Imam sa Junior Jacka i Kid Cremea sa NG. Nem pojma, ne mogu da se setim vise, a mrzi me sad da trazim...

Imam neshto Guette (lol) iz rova na Kalemegdanu. I naravno imam jos Ingrossa. :D

Iako vrlo postujem Seba, znam i ja da je smesno da on stoji kao jedini na CAMOPEJB kanalu.

Ne gasi se kanal ni slucajno. Zato DAJTE JOS MATERIJALA! Opusteno bih saradjivao sa nekim ili cak vise ljudi, ali ako su ozbiljni. Naravno ti ljudi bi imali pristup accountu i mogli sami da uploaduju. Ako vam je spor upload, ali zelite da nesto postavite na kanal, ja bih nekako preuzeo klipove, pa bih na ETFu uploadovao. U descriptionu kanala bi stajali nickovi/imena ljudi koji doprinose. Mozemo da napravimo stvarno dobar kanal.

kliknuo na link > pročitao reč "ingrosso" > isključio tab.

ugasi kanal.

Morao je on prvi da ide, da bi privukao ljude. Imam 5 subscribera i 100 viewova za 5 sati, a samo sam na 1 mestu postovao link. Sutra il' prekosutra cu da dodam gomilu materijala, za svakog po nesto, pa cu da krenem u promociju.

da, ladno je prisvojio rur slogan samorejv, a da nije platio tantijeme.

Tantijemi mogu biti i slike golih zgodnih brucoskinja etf...oh wait

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Znam znam, gledao sam svasta na tvom kanalu.

Najveci problem je sto vlada misljenje da degradiram parolu "CAMO PEJB".

Ja pokusavam da pokrenem nesto i da izreklamiram kanal, a ljudi ovde misle da se zajebavam i ne shvataju koliko je komplikovano napraviti ime na Youtubeu. Bolje da skupim gomilu subscribera, viewova i dobrog ratinga, pa da im onda serviram(o) kvalitetan sadrzaj. Direktno bacati underground je neisplativo, siguran sam da shvatate to.

A ljudi ne kapiraju sta je poenta, pa se vec nasao neki retard (siguran sam da je odavde) koji je rateovao klip 1 zvezdicom, samo zato sto ne gotivi Ingrossa.

I nije da sam okacio nekog retarda poput Gea da Silve i ostale "house do pola 1" kompanije, vec sasvim dobrog DJa i kvalitetnog producenta kao sto je Ingrosso.

Ko ovde moze da kaze da je Meich losa stvar, a da ne laze?

Znam znam, gledao sam svasta na tvom kanalu.

Najveci problem je sto vlada misljenje da degradiram parolu "CAMO PEJB".

Ja pokusavam da pokrenem nesto i da izreklamiram kanal, a ljudi ovde misle da se zajebavam i ne shvataju koliko je komplikovano napraviti ime na Youtubeu. Bolje da skupim gomilu subscribera, viewova i dobrog ratinga, pa da im onda serviram(o) kvalitetan sadrzaj. Direktno bacati underground je neisplativo, siguran sam da shvatate to.

A ljudi ne kapiraju sta je poenta, pa se vec nasao neki retard (siguran sam da je odavde) koji je rateovao klip 1 zvezdicom, samo zato sto ne gotivi Ingrossa.

I nije da sam okacio nekog retarda poput Gea da Silve i ostale "house do pola 1" kompanije, vec sasvim dobrog DJa i kvalitetnog producenta kao sto je Ingrosso.

Ko ovde moze da kaze da je Meich losa stvar, a da ne laze?

Ti ljudi koje privučeš Ingrosom će zasigurno nastaviti da te prate kada im serviraš kvalitetan sadržaj, kako ti planiraš, vrhunska taktika.

I da, okačio si "house od pola 1" retarda jer sam se zajebao pa prisustvovao kraju njegovog seta na exitu i slobodno mogu da kažem da ništa gore nisam čuo u skorije vreme.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Ti ljudi koje privučeš Ingrosom će zasigurno nastaviti da te prate kada im serviraš kvalitetan sadržaj, kako ti planiraš, vrhunska taktika.

I da, okačio si "house od pola 1" retarda jer sam se zajebao pa prisustvovao kraju njegovog seta na exitu i slobodno mogu da kažem da ništa gore nisam čuo u skorije vreme.

poz voz 2011

nemoj mi reci da si onda otisao nadrkan i nisi slusao blizance erika i adama :D

Bring It

Reko da iskoristim ovaj ultra upload na ETFu, pa sam konacno aktivirao CAMOPEJB Youtube kanal :)

Prvi klip je online, specijalno za sinija [8D]

http://www.youtube.com/CAMOPEJB

Ocekujte puno sadrzaja uskoro.

nhf,ali kruko se prevrce u grobu :))))

Trulo je da uzimash ime necheg sto je njegova tvorevina,i ono okachish prvi klip jebeni satisfaction :)))))

Svidja mi se ideja sta pokusavas da uradis,ali jebeni samo rejv je trulo da iskoristis ti,barem bez pitanja Kruleta..

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Pa ne, pazi, fora je da je bilo najlogičnije da pitaš ili kruleta ili nas (mene). Kruko je kul momak i ja sam sa njim pričao pre pravljenja majica i dobio dozvolu za korišćenje i registrovanje Samo Rejv kao pojma pošto sam eto malo više u toj birokratiji nego on... generalno je to slično kao da si otvorio kanal "KlanRUR" na YouTube-u a nisi nikoga od nas pitao. Što ne znači nužno da će neko imati nešto protiv, samo je lepo da se zna.