Pipboy Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 (edited) WHERE THE WILD THINGS ARE U principu sjajan film sa dobrom porukom i puno bizarnih i neprijatnih dešavanja i likova, ali previše melanholičan i dosadan u suštini. Inače, glavnom monsteru je glas dao niko drugi nego dembel Soprano, i on je ujedno i jedina svetla tačka cele stvari u svakom pogledu. Edited January 3, 2010 by Pipboy "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 (edited) Gledao danas "Inglourious basterds",dobar film,preporucujem da se odgleda,Bred Pit pokidao,Kventin car :) Tema,Drugi svetski rat,istorijski likovi,al nije prica istorijska bas (nije se desilo tako lol) ,Bred je jesa i ima odred koji seje strah medju Nemcima u Francuskoj,specificno za Tarantina film je podeljen po chapter-ima ima dosta jbj riba,gg Edited January 3, 2010 by alpha Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 zanimljivo je da generalno masa nema neko misljenje o bred pitu kao dobrom glumcu tj, nekako je uvek u prvom planu kako je on lep i kako mu je zena andjelina :D a on je glumchina i po :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 ja to pričam već godinama s tim što mi u basterdsima i nije nešto impresivan. dobar je, al pored kristofa valca bi i lorens olivije sakovao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaa Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 bred faca ona scena u inglorious basterds, kad glumi italijana, majstorski bondzorno :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 (edited) ma meni je dovoljno bilo to sto je uvek imao onu "seljacku facu" ,sa izbacenom fiokom ako me razumete :) ,i uvek umrem od smeha,a i imao je par dobrih fora :D btw,da waltz je bio predobar,klasican ss-ovac :D Edited January 3, 2010 by alpha Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 otkud ti znaš kako izgleda klasičan SS-ovac?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Gledao sam dokmentarac "Apokalipsa" na Diskaveriju a i "Der Untergang" ! Sta znam,kolko sam citao i gledao o tome,oni su tako trenirani,da budu stalozeni i smireni,kad ono nisu,a i kruze price da su voleli luksuz :) Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 (edited) zanimljivo je da generalno masa nema neko misljenje o bred pitu kao dobrom glumcu tj, nekako je uvek u prvom planu kako je on lep i kako mu je zena andjelina :D a on je glumchina i po :D Naprotiv, bas je Bred Pit jedan od retkih "lepotana" kod koga ljudi u prvi plan stavljaju da je odlican glumac. Sta vise, ja ne znam nekog da misli drugacije, tj da o njemu gradi misljenje bazirano samo na priti fejs imidzu. Edited January 3, 2010 by СавСамИсти У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 ok, poz The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Bred Pit kod koga ljudi u prvi plan stavljaju da je odlican glumac ili ne bas sam stekao drugaciji utisak Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 (edited) ^^ Ako govorimo o medijima i generalno holivodu, svakako se stekne takav utisak, ali ako govorimo o prosecnom ljubitelju filma, gotovo svaka osoba sa kojom bi pricao o filmovima, kad bi pomenuli Pita je u fazonu omg faca najveca, carina od glumca i sl. Znam ribe kojima je prelep, znam one kojima nije nista posebno, ali ni jedna nece reci da je los ili prosecan glumac. Isto tako znam likove koji su bukvalno ljubomorni na njega, znam one kojima je idol kao i one koje boli kurac kako izgleda i dal se ribe loze na njega. Zajednicko im je opet da ga svako gotivi kao glumca. U svakom slucaju totalno nebitno, ovo sam rekao na licnom iskustvu :) Edited January 4, 2010 by СавСамИсти У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 poenta je da ce reci da je dobar glumac tek kada ih pitas kakav je on glumac The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 poenta je da ce reci da je dobar glumac tek kada ih pitas kakav je on glumac ^^Zato sto se forsira ta prica posto, jbg, to prodaje film i jos sto sta, ali opet takav efekat imaces uglavnom kod klinki koji citaju stvari tipa Bravo, matorih tetki koje balave na holivudske zvezde i likova koji se cimaju da budu satro frajeri, kod fegeta i sl. Ja kad pricam o filmovima obicno su to ljudi koji su malo zreliji od nivoa takvih paljevina, pa zato uvek u prvi plan izadje to da je on faca od glumca :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 (edited) kad kazes brad pitt kod 90% ljudi prva asocijacija nece biti "jao kako je on vrhstra glumac" nego "lepotan/dala bi mu picke/ljubomora" Edited January 4, 2010 by Dr. Steinman Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 kad kazes brad pitt kod 90% ljudi prva asocijacija nece biti "jao kako je on vrhstra glumac" nego "lepotan/dala bi mu picke/ljubomora" Priznajem, ljubomoran sam Da se vratimo na naslov topika :) Gledao sam dok sam se vozio vozom iz bga Killer Movie http://www.imdb.com/title/tt0988083/ Neverovatno glup film koji pokusava da kombinuje parodiju na "serijski ubica" horore i drustvenu kritiku reality showa. Gomila klisea, idiotske nelogicnosti, zapletni koji su nemoguci...Da ne nabrajam jos, u svakom slucaju - zaobici u sirokom luku У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 case 39 na momente zanimljiv i scarry film al me je razocharalo shto nema odgovora zashto kako ko je main badguy i tako to, tako da se svodi na grickanje noktiju dok se pitate dal ce glavni lik da prezivi dodushe gledala sam online losh snimak bez titla tako da mozda neke rechenice nisam chula oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 gledao twilight 2 s ribom lol cak se i ona smorila na pola SPRCO!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 UP in the Air http://www.imdb.com/title/tt1193138/ Ok filmic (deluje kao da traje 45 minuta) sa standardno dobrim Klunijem i josh par ok glumaca. Ovo nije film koji ce se naci na nekim the best of listama, ali je svakako dobar film az pogledati ako se napolju vec smracilo i pada kisha It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Day of the Triffids Sećate se ovog naslova od pre nekoliko decenija? Britanci su 2009. napravili nastavak filma o biljkama koje se kreću i hrane ljudima koji su oslepeli usled pada meteora. Teško sranje, glup scenario, mnogo sam se iznervirao dok sam gledao UP in the Air http://www.imdb.com/title/tt1193138/ Ok filmic (deluje kao da traje 45 minuta) sa standardno dobrim Klunijem i josh par ok glumaca. Ovo nije film koji ce se naci na nekim the best of listama, ali je svakako dobar film az pogledati ako se napolju vec smracilo i pada kisha Trivia sa IMDB: With the exception of the famous actors, every person we see fired in the film is not an actor but a real life recently laid off person. The filmmakers put out ads in St. Louis and Detroit posing as a documentary crew looking to document the effect of the recession. When people showed up, they were instructed to treat the camera like the person who fired them and respond as they did or use the opportunity to say what they wished they had. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Taj film je dobio nenormalno dobre kritike, najvise nominacija na Golden Globeu i verovatno ce imati dosta nominacija za oskara. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 kluni sigurno nece dobiti oskara za njega, osim ako ne bude "Za prethodni rad"...jeste dobro odglumio ali je bio bolji u Majkl Klejtonu i LJudima koji blenu u koze (slobodni prevod :) ) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Day of the Triffids Sećate se ovog naslova od pre nekoliko decenija? Britanci su 2009. napravili nastavak filma o biljkama koje se kreću i hrane ljudima koji su oslepeli usled pada meteora. Teško sranje, glup scenario, mnogo sam se iznervirao dok sam gledao Trivia sa IMDB: With the exception of the famous actors, every person we see fired in the film is not an actor but a real life recently laid off person. The filmmakers put out ads in St. Louis and Detroit posing as a documentary crew looking to document the effect of the recession. When people showed up, they were instructed to treat the camera like the person who fired them and respond as they did or use the opportunity to say what they wished they had. hahha taj day of the triffids je smehotres, sto je najgore nije da nisu imali budzet, e da, nije pao meteor, nego se sunce nesto istripovalo ako se dobro secam ? taj film sa klunijem je meni bio mega dosadan, doduse mozda su tu moji sinusi uticali. e da, nema sanse da je ono verina guza. This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 u originalu su gledali meteorsku kišu i oslepeli, a istovremeno su biljke u nekoj botaničkoj bašti "oživele". hvala na upozorenju, kali. bio sam skinuo ovaj rimejk al je palo brisanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Мени основна прича овог Day of the Triffids занимљиво делује, баш сам се сморио што испада да је срање. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts