Lucky Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Možda je ova lista bolja za neki ložački sajt tipa Honda Club ili tako nešto, ali pošto znam da i među nama ovde ima onih koji voze po autoputu, možda će biti korisno. Sve u svemu, pošto sam i sam nešto češće išao autoputem ovih nedelja, evo nekoliko pandurskih brzih undercover automobila koje sam snimio: - Volvo S80 sive/srebrne boje, BG tablice - Peugeot 607 crne boje, LE tablice - Audi A6 noviji, crne boje, BG tablice Pa ako neko ima da doda, neka doda, pa da dopunjujemo listu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 e a ja toliko idem tim autoputem, a nikad nisam video nijedan... :/ znam da su ranije furali BMW trojke dizel (330d).. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 tablice bi trebalo da redovno rotiraju, ne znam samo da li ih je neko snimio sa stranim tablicama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 (edited) e a ja toliko idem tim autoputem, a nikad nisam video nijedan... :/ znam da su ranije furali BMW trojke dizel (330d).. to su cetvrtaci, oni nece da zaustave zbog brzine, mada hoce zbog speeda. Ha, igra recima :D edit: typo :/ Edited September 26, 2009 by ZOLA Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Znam da na putu Beograd-Panchevo imaju neki stariji zeleni Range Rover. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Pfff autoput, meni problem sto ih je pun grad. Vozim se sa drugarom, on prodje na menjajuce crveno i odma pored nas staje zeleni Punto i kuca nam lik sa suvozacevog mesta. Drugar spusta prozor, razmenjuje 2-3 reci, daje vozacku i dobija nazad bonus papirce sa napisanom kaznom :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Mene juce retardi na motoricu navatali da im platim neki lol prekrsaj 3000. Nije nista bilo na kraju, ali motorasi vrebaju svuda sada po NS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 ima mnogo vise automobila od tih sa spiska... pokusacu da nadjem negde celu lista,sa brojem tablica i sve,pa cu da okacim. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 BMW 3 i 5, chitao sam negde bio spisak i ne mogu sada da se setim nikako gde.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 26, 2009 Author Report Share Posted September 26, 2009 Znam da ima mnogo više, pa neće sa tri pokriti čitavu Srbiju, nego ja rek'o da prenesem šta sam video. Ako ti imaš neki veći spisak, daj pa da ubacimo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Prisetio sam se Passata i Skode Superb, mislim da su im pretezno sva kola benzinci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 da da ima i passat na bg table neki 16v... mog ortaka startovao... sa korsom 205 :) Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts