Dreadlord Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 U radnoj sam akciji pokretanja nekog personalnijeg klana, tako ostaje da nadjem si ga se naslednika. Najradije bih da to bude lale...ne znam jel igrash ti to i koji ti nick? Dalje mozhe da se prijavi ko hoce, ako ga iole znam i dobije koji support - dobitje i promote na leadera. Ipak mi nekako trulo da disbandujem RUR... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 igra lale, ako se ne javi niko prebaci an mene chisto da ne umre eto:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 ~support. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Ja igram s vremena na vreme ali nisam toliko aktivan. Evo ovde ako treba mogu javno da podržim prebacivanje liderstva na margija, njega znam i čo'ek je od poverenja! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted September 19, 2009 Author Report Share Posted September 19, 2009 Ja igram s vremena na vreme ali nisam toliko aktivan. Evo ovde ako treba mogu javno da podržim prebacivanje liderstva na margija, njega znam i čo'ek je od poverenja! :) daj ingame nick od margija i its good as done Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 matori tj [RUR]matori trenutno Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted September 19, 2009 Author Report Share Posted September 19, 2009 matori tj [RUR]matori trenutno Ja sam bot :D Imash neku ETA za danas kad tjesh da igrash, poshto mi se chini da valjda treba da si online or so? Mada probadju i bez... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 evo sad cu dodjem, ili reci neko tachno vreme smao da je pre 8h vecheras:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted September 19, 2009 Author Report Share Posted September 19, 2009 Bitlju za nekih pola sata (16:30/16:45), pa sledeca 2-3 sata najmanje Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen19095 Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 imali mesta i za mene u klanu... Nick:Citizen19095 Psr:uvek oko 1550-1600 Games:260+ K:D:A : 0.8 : 1 : 1.4 Quote AcA[/color] Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 lol noob :D nema vise rur klana, bar ne da ja znam Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 nemash ti pojma:P nema ga, ljude je bilo sramota da igraju pod tim imenom:P ili niko nije hteo da igra protiv nas kad vidi pet ljudi sa [RUR] ispred imena,mislili su da smo neki zajebani, da to je:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen19095 Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 (edited) JBG onda....-.- Al sam se ispalio Ali sve jedno ocete li praviti o5 [RUR] ili mozda neki drugi klan??? Edited March 8, 2010 by Ctz Quote AcA[/color] Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 mozda ako se peja smiluje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Vazi sto ce Peja da igra s nekim Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanicor Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 (edited) Totalno razumem peju, iako je on indiferentan prema meni. Ne shvatate koji su stres i frustracija u pitanju kada ste u igri sa odredjenom rur ekipicom. poz Edited March 8, 2010 by Lanicor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Onomad je bilo zabavno, bar meni! Ismejah se lepo ako ništa drugo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Zavisi sa kojom rur ekipicom, mada peja koliko je umeo da mi kenja ranije kad smo igrali (u avgustu-septembru) sad je nesto bas blag :) Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 pa kad je car. PEJO_ JAVI SE EJ \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Peja je carina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts