gruja Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234909197 aj bacite pogled gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Danas sam doneo kolegama i koleginicama kolače iz Kokija, oni su uvek pravi pogodak, jer su dobri! :)) Jedino što su malo skuplji, ali vrede, bolje nego oni iz Maksija što ne mogu da se jedu. znao sam da ti je rođendan i pre nego što si nam to ovako suptilno saopštio a tibor voli male dečake Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 6, 2009 Author Report Share Posted October 6, 2009 Neo vazda kasni pola godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 i avatar od 124k, banujte ga:P No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 muchi me smisljanje izgovora da sutra nekako izadjem sa posla na sat, dva da bih prisustvovao sahrani jednog profesora sa fakulteta...kod privatnika ne postoji pojam slobodnih sati ili produzene pauze kao kod drzavnih firmi It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 koji profa je umro? nije valjda ... brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 koji profa je umro? nije valjda ... Sta te boli k matori, nije sa foruma ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 mohi je pravi demonstrator izreke " osveta se servira hladna " :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 josh jedan dan faxa prodje u smoru :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 koji profa je umro? nije valjda ... Umro Pidza.... rip :( Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 duvaj ga mohi intheothernews nema mesta za blejkanje brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Zna neko neku teretanu na Mirijevu, Zvezdari? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Imash u Mirijevu jednu, koja je jefitina i kvalitetna, tu mi ortaci idu, javicu ti sutra tacno gde se nalazi. Imash i na Zvezdari, ispod cvetka 2 stanice tramvajom, isto jako dobra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Ajde ako saznash neshto vishe javi. Hvala :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Olimp je valjda na zvezdari? Pa verovatno Olimp kao sportski kompleks ima teretanu. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 treba mi crack za jets n guns 1.034,ne mogu da ga nadjem jebeno,samo neke trainere nalazim :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Zna neko neku teretanu na Mirijevu, Zvezdari? Matoreee dodji kod mene u gym :D ja sam na zvedari, ispod cvetkove pijace, krajnje kul teretana 1400din mjesechno, i naravno mnogo truda,krvi,znoja itd itd :P Cimaj ako te zanima opshirnije :D @tema: eto sad se vratih iz teretane, za 2 nedelje ne treniranja, oslabio sam dosta, morace to da se nadoknadi :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 ima li karata za subotu, rumunje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 koji profa je umro? nije valjda ... sahrana je u cetvrtak, u podne na novom groblju It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 kad smo kod sahrana... Ovako, umrla mi je tetka jutros, ono, nisam nešto posebno vezan bio, video je fazon 3 puta u životu, ali ipak eto, kevina sestra.. Uglavnom, dolazim ja pre nekih pola sata kući, kod keve 2 njene drugarice, došle valjda da izjave saučešće i tako to. Ja ulazim, skidam slušalice sa ušiju i kao "dobro veče". I one me nešto čudno pogledaše, ja ništa, i produžim samo do moje sobe... i tek sad skontam šta sam zgrešio :D Jebote, ja slušam muziku na dan kad mi je umra tetka, pojavljujem se u "SVE SU ISTE" majici, skidam slušalice sa kojih se čuje muzika jer nisam ugasio plejer, i kao javljam se ženama :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 6, 2009 Author Report Share Posted October 6, 2009 Nesrećni cigo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 kaže se "crni cigo", suhomesnata neznalico Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 pozz drugari svi ste carevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 6, 2009 Author Report Share Posted October 6, 2009 kaže se "crni cigo", suhomesnata neznalico to the fridgemobile! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 auu matori pa baci ce kletvu te njene drugarice na tebe... ko da je bitno.. i sam si rekao da ti nije nesto stalo do pokojne tetke.. zasto onda izigravati da ti je stalo i da si extremno tuzan :P videla sam Miru i Satana iz Bataje kod Doma Omladine... pozdrav :P :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts