Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Danas sam doneo kolegama i koleginicama kolače iz Kokija, oni su uvek pravi pogodak, jer su dobri! :))

Jedino što su malo skuplji, ali vrede, bolje nego oni iz Maksija što ne mogu da se jedu.

znao sam da ti je rođendan i pre nego što si nam to ovako suptilno saopštio [8D]

a tibor voli male dečake

muchi me smisljanje izgovora da sutra nekako izadjem sa posla na sat, dva da bih prisustvovao sahrani jednog profesora sa fakulteta...kod privatnika ne postoji pojam slobodnih sati ili produzene pauze kao kod drzavnih firmi

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

treba mi crack za jets n guns 1.034,ne mogu da ga nadjem jebeno,samo neke trainere nalazim :)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Zna neko neku teretanu na Mirijevu, Zvezdari?

Matoreee dodji kod mene u gym :D ja sam na zvedari, ispod cvetkove pijace, krajnje kul teretana 1400din mjesechno, i naravno mnogo truda,krvi,znoja itd itd :P Cimaj ako te zanima opshirnije :D

@tema: eto sad se vratih iz teretane, za 2 nedelje ne treniranja, oslabio sam dosta, morace to da se nadoknadi :D

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM

kad smo kod sahrana...

Ovako, umrla mi je tetka jutros, ono, nisam nešto posebno vezan bio, video je fazon 3 puta u životu, ali ipak eto, kevina sestra..

Uglavnom, dolazim ja pre nekih pola sata kući, kod keve 2 njene drugarice, došle valjda da izjave saučešće i tako to. Ja ulazim, skidam slušalice sa ušiju i kao "dobro veče". I one me nešto čudno pogledaše, ja ništa, i produžim samo do moje sobe... i tek sad skontam šta sam zgrešio :D

Jebote, ja slušam muziku na dan kad mi je umra tetka, pojavljujem se u "SVE SU ISTE" majici, skidam slušalice sa kojih se čuje muzika jer nisam ugasio plejer, i kao javljam se ženama :D

auu matori pa baci ce kletvu te njene drugarice na tebe...

ko da je bitno.. i sam si rekao da ti nije nesto stalo do pokojne tetke.. zasto onda izigravati da ti je stalo i da si extremno tuzan :P

videla sam Miru i Satana iz Bataje kod Doma Omladine... pozdrav :P :)

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...