ShMiGs Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 nektar jabuka, za 400 din ^^ nije ni cudo, realno :D lol, ma od alkohola:) (cisto da znam da izbegavam) ( )... “The finest steel has to go through the hottest fire...” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 lol, ma od alkohola:) (cisto da znam da izbegavam) ( )... Pa jabukovachu, od kompanije nektar :D koja kosta 400-450 din :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 poz poz poz, mnogo spavanja, mnogo dobre volje, odo da me shishaju,pa cu svratim kasnije do redakcije duznem majicu neku :PPP p.s. leshko, mozh' se ubrishesh... matori,zar ti ne radis veceras? I sutra uvece? Ili sam se ja nesto izbagovao? :) inace,idem sa 2 drugara do grada,da ovaj kupi neke patike i izblejkamo malo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShMiGs Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Pa jabukovachu, od kompanije nektar :D koja kosta 400-450 din :D aj didnt nou det egzisted:) (nikad nisam probao od jabuke) znachi to izbegavati :) ( )... “The finest steel has to go through the hottest fire...” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 nije ti to od alkohola :) mislim kako si to z akljucio ?:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Pobedio sam sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 nije ti to od alkohola :) mislim kako si to z akljucio ?:D lol? osim ako ima neki drugi uzrocno posledicni lanac... uvek posle cuganja preteranog sutradan trnem... samo danas loma vishe :P jabuka inache pwnuje i onda je iza kajsije ali nema svuda kvalitetna ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 odo u sremske karlovce :D hijao!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 grožđenbal, jelte You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 jutarnji carevi, i gospodari bleje, dobro jutro ^_^ ustao sam rano a onda izblejao kao car, znači za mene danas idu dva pozdrava od gospodina kruka [ok] sta da radim kad me trnu jako noge posle alkohola sutrada? ima neki lek? nemoj prcati na podu heaehaeha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 brate, 'uzjoguniti' je nova zelena! to je toliko retro da je futuristicki! provalio sam da pice ti retro-rural izrazi u poslednjiih par godina, koristim i 'nedokazan', a nisam ranije, 'sibati' za fajt se koristi, a znam da je to tipa moj deda koristio itd... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Poslednji petak u rodnome gradu pa krece jebeni fax !!! Izgovor da se napije i spava u nekom jarku !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 25, 2009 Author Report Share Posted September 25, 2009 :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 E, pozdravio vas sve Dule iz vojske... jos nije bio trezan, ali cim se otrezeni dovoljno da bude u stanju da da zakletvu, pustice ga da malo izadje... :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Odoh u harac :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Jao, sad opijanje u parku, drugaru 18. rodjendan a sutra jos jedno opijanje, ali na velikoj zurci. Hijaoooo. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Veceras studio, imam centralno mesto (juce imao brat longli :D) flasa neke cuge ce da padne i lomljava. Alo bre, cale je zavrsio 3. godinu sa 9,6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Ljudi, spakovan sam i odo ja u Austriju opet, ajd' zdravo \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Lepo se provedi! Jeo sam tunjevinu u paradajz sosu, masline, mladi sir i pio jogurt :) Baš je fino bilo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 e cao lesko bratmat http://www.b92.net/kultura/pop/vesti.php?y...p;nav_id=383110 :)((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Lepo se provedi! Jeo sam tunjevinu u paradajz sosu, masline, mladi sir i pio jogurt :) Baš je fino bilo! omg al ces se proseres! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 @ Koma - Ma brate, ta Lili više nema pojma 'de udara. Pazi molim te, sad se kao zalaže za borbu protiv piraterije, a postala je poznata tako što je pustila pesme da se free skidaju putem interneta. Moš' misliti. @ Dule - Misliš? Nikad nisam imao probleme tog tipa u ovoj nekoj kombinaciji. Javiću kako je prošlo! :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 aj javi e:) kad smo vec kod toga, ja sam umalo poceo da placem usled nedostatka normalne hrane, a onda me usralo da winujem, naso sam u zamrzivacu onu kao gotovu piletinu, pohovanu sa kackavaljem i sunkom, uzo krastavac, gurno ga u d...ovaj, iseko lepo, naso majonez, fetu, leba...ihaj from tuzni smajli to euforicni smajli:) @ Koma - Ma brate, ta Lili više nema pojma 'de udara. Pazi molim te, sad se kao zalaže za borbu protiv piraterije, a postala je poznata tako što je pustila pesme da se free skidaju putem interneta. Moš' misliti. pa dobro, to sto je pustila, to je legalno, ne iskljucuje borba protiv piraterije pustanje dzaba pesama...mozda je protiv piraterije, ali nije protiv dzaba skidanja pesama ako autor dopusti. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 25, 2009 Author Report Share Posted September 25, 2009 Najbolje da će da se prosere, ima da mu izrastu mišići samo tako! In other news, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 pa dobro, to sto je pustila, to je legalno, ne iskljucuje borba protiv piraterije pustanje dzaba pesama...mozda je protiv piraterije, ali nije protiv dzaba skidanja pesama ako autor dopusti. Ne znam, meni je to skoro u rangu kao da sam prodavao na Bulevaru čarape i parizer iz mađarske 10 godina, i onda 11. godine otvorio lokal u tom istom bulevaru i prodajem to isto samo sada pod firmom "Milanče komša" a ne na tezgi odmah do ulice, i automatski postanem najveći zagovornik fiskalizacije tezgi, uvođenja PDV-a istima, pa čak i proterivanja na "pijacu-trg i tako u krug" a ne na "prelepo šetalište Bulevar". Jasno je da sam prešao iz tezge u lokal jer mi ide ok, kupuju kod mene ljudi i to, ali ne vidim što bih automaCki krenuo u pljuvačinu onoga što sam radio do "prekjuče". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts