ZerBah Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 Poshto vidim da u poslednje vreme mnogi pitaju kako to da se ponovo pushtaju 3D filmovi u bioskopima, mnogi su verovatno chuli da postoje 3D ekrani itd., reshio sam da vas malo obradujem nekim svojim 3D zezalicama, tj. svojim 3D reklamama i trejlerom za film Transformers 2 koji sam konvertovao iz 2D u 3D :) Reklame: Sony Ericsson W995i i T-Home (50 Mb) - http://files.mail.ru/H04RJR Trejler za Transformers Revenge of The Fallen 1080p (162 Mb) - http://files.mail.ru/S79WA7 Video fajlove mozete pushtati u bilo kom plejeru koji podrzava Windows Media Video. Da bi videli 3D, trebace vam najjednostavnije 3D anaglyph naochare. Evo slike: (znachi crvena folija za levo oko i plava za desno) Mozete sami da napravite iste ili da ih kupite (poshto su papirne jako su jeftine). Nadam se da ce vam se svideti trip P.S. Ako neko pozeli da uploadujem na drugo mesto, recite. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 Ja sam ovakve pokušao da napravim još tamo devedsprve ili kad, kad je u Zabavniku izašao 3D strip o Fantomu a ja izgubio original naočare koje su se dobijale uz isti, i fejlovao sam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 Gde se to inače kupuje, izgubio sam one što sam dobio uz CKM (kad su išle gole ženske u 3D, mnogo dobro). Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 14, 2009 Author Report Share Posted September 14, 2009 Iskreno da kazem ne znam gde se tachno kupuje, ali trebalo bi da ima po knjizarama. Ovde (u Moskvi) ima da se kupi u bilo kojoj trafici - neke dechije knjige sa 3D naocharama. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 (edited) kod nas nema nigde:( mozda na buvljaku od cigana, oni imaju svashta. realnije je da napravish nego da kupish, tako ti je ovde. Edited September 15, 2009 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 Imam ja te 3D naocare, bile u novinama pre nekoliko meseci kao poklon.. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 A jel se ne dobijaju u bioskopu za 3D projekcije? Nisam bio pa ne znam, nije valjda da se vraćaju? Ili su neke "fensi"? @ voodoo - haha, i ja sam imao taj zabavnik sa fantomom ali naočare nisam izgubio! Mada, imajući u vidu da ih sada nemam, možda ih i jesam izgubio :( :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 u ushcu imaju fensi koje se vracaju, video sam da ih i one cice dezinfikuju posle projekcije. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 15, 2009 Author Report Share Posted September 15, 2009 Te u bioskopima su ili shutter naochare ili sa polarizacijom i one koshtaju mnogo vishe nego anaglyph... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 Ja sam ovakve pokušao da napravim još tamo devedsprve ili kad, kad je u Zabavniku izašao 3D strip o Fantomu a ja izgubio original naočare koje su se dobijale uz isti, i fejlovao sam :D ahaha ja sam isto to uradio i ono, nemam pojma, kontam da sam polu-fejlovo, nesto se desavalo kad sam citao kroz njih, ali nije bilo to to:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 Pa ja sam kao bojio flomasterima, al nisam imao markere nego sam morao onim običnim, i ništa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 sto ne uradis onu varijantu za ukrstanje ociju :P Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 :( Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 Pa ja sam kao bojio flomasterima, al nisam imao markere nego sam morao onim običnim, i ništa :) pa i ja sam isto i otprilike je radilo, al kao da nije lepo, tipa negde uradi fino dubinu, a negde vidis i crvene i zelene linije, to mi nije bas najjasnije ni sad:) posle sam probao da crtam flomasterima po svesci i da pravim 3d tripove, ali nisam uspevao, ne znam zasto, mozda treba da budu bas iste boje na naocarima i na papiru ili neka takva fora. u svakom slucaju, na faksu smo gledali neku knjigu sa gomilom, ali gomilom tih sranja, na hiljade tih fora, ancient knjiga, tvrd povez milion strana, verovatno u sfrj izdata, dolazi uz naocari:) i za gledanje tripova u njoj si mogao da napravis cvidze sam i to ne preterano skillful i da opet vidis do jaja, tako da nemam pojma koji su tu tripovi... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 pa tu je srba, on ce nam valjda objasniti kako funkcionishe sve to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Jel mogu u 3Du da se gledaju titlovani filmovi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 moze, ako skinesh .srt3d titlove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 16, 2009 Author Report Share Posted September 16, 2009 pa i ja sam isto i otprilike je radilo, al kao da nije lepo, tipa negde uradi fino dubinu, a negde vidis i crvene i zelene linije, to mi nije bas najjasnije ni sad:) posle sam probao da crtam flomasterima po svesci i da pravim 3d tripove, ali nisam uspevao, ne znam zasto, mozda treba da budu bas iste boje na naocarima i na papiru ili neka takva fora. u svakom slucaju, na faksu smo gledali neku knjigu sa gomilom, ali gomilom tih sranja, na hiljade tih fora, ancient knjiga, tvrd povez milion strana, verovatno u sfrj izdata, dolazi uz naocari:) i za gledanje tripova u njoj si mogao da napravis cvidze sam i to ne preterano skillful i da opet vidis do jaja, tako da nemam pojma koji su tu tripovi... Da, mora da bude ista/slichna boja na naocharima i na papiru inache ce se videti crvene/plave aure oko objekata (one se ionako vide ponekad, zato shto sistem nije savrshen i predstavlja najjednostavniji 3D effekat). Jel mogu u 3Du da se gledaju titlovani filmovi? Naravno da mogu da se gledaju titlovani filmovi. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 moze, ako skinesh .srt3d titlove bože, ima li te? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts