Muerte Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 Hajd sad malo meni pomozite, ne znam ništa o LCD monitorima. Našao sam polovan NEC MultiSync LCD205WNXM-BK. Cena je 110 eura ali pošto je dobar čovek odlučio je da spusti na 100 :). Garancija 1 godina. Pa uzmi ga za 100e i zameni ga u garanciji za novi [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 aj sad opet zashto bi dao 100e za polovan 20" tft i to sa falinkom ? kad imash za full hd 21.5" bez dvi za 10.5k i sa dvi za 13.5k, da ne pominjem kupovinu veka ovaj full hd 24" DVI za 15250din koji je zerbah pomenuo. meni je sve ispod 21.5" malo po vertikali ako je hdtv odnos stranica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 Ja opet mogu da kažem da sam zadovoljan Samsung 2370 monitorom, mislim da je oko 220 eur, što se uklapa u tvoju cenu, ima samo jedan DVI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 pa P2370 je dvaput bolji monitor od T220, plus je veci i lepshi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 11, 2009 Author Report Share Posted September 11, 2009 Zbunili ste me, odo da uzmem benkju i da zavrsim. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 thats the spirit ! samo uzmi 24orku odma :) nije rpeveliki ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 Pa ako imaju tu neke folije i slojevi, možda pomogne, mada ako ne smeta ta mrlja previše, ostavi je, šta ćeš joj :) Hvala Vuds, probao, neće :D aj sad opet zashto bi dao 100e za polovan 20" tft i to sa falinkom ? kad imash za full hd 21.5" bez dvi za 10.5k i sa dvi za 13.5k, da ne pominjem kupovinu veka ovaj full hd 24" DVI za 15250din koji je zerbah pomenuo. meni je sve ispod 21.5" malo po vertikali ako je hdtv odnos stranica. Ovde nema ništa dobro da se kupi, a i mnogo je skuplje nego u Srbiji. Uglavnom svi drže najjeftinije modele. Probao sam nekakav Samsung ali mi ne odgovara, ekran je previše svetao naročito pri slabijem osvetljenju. Posle 20 min gledanja u njega oči su me toliko bolele da sam plako ko malo dete. Ništa, iskočiće valjda nešto da valja. Hvala vam, neću više da smaram. Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 11, 2009 Author Report Share Posted September 11, 2009 (edited) Poredjao sam u niz benq i 21.5 i 24, par samsunga i samsung 220 ovaj sto vudu kaze. Nema tu uopste premisljanja t220 je klasa za sve druge i po slici i po dizajnu. Hvala vuds. Edited September 11, 2009 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 12, 2009 Author Report Share Posted September 12, 2009 Ali LOL Prikacim t200 na digitalni nema signala Prikacim na analogni ima signala?? Sta raditi Zovem vudua i on mi objasni Odaberem taj SEKUNDARNI displej (too je moj t220 digitlni jelte) kad KURAC! Slika se sada primarno prikazuje na nekom virtualnom monitoru, a moj 220 je ekstended desktop! Sta god kliknem meniji su na mom kurcu! Sada se kacim remoteom, kuckam ovo, i pokusavam da izmozgam kako to da resim jer sa rdp nemam mogucnost menjaja displeja :) Boze gde su oni dani gurni monitor i sve radi :( Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 meni je sve prosljakalo iz prve sa T220 preko DVI Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 E Igore jel kačiš direktno na DVI ili na VGA preko DVI adaptera? Odakle biraš monitor, iz Windowsovih propertiesa ili iz Control Panela od grafičke? Tamo bi morao da imaš clone ili extended, pa onda izaberi clone pa disejbluj analogni. Ili nešto radiš pogrešno il je monitor neispravan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 12, 2009 Author Report Share Posted September 12, 2009 evo updatea Sa najnovijim drajverima Analog sve radi sjajno DVI imam problem sa rezolucijom, znate vec o cemu se radi Menjao sam rezoluciju iz iz onog win disp prop. a i iz nvidia control panela, pravio rucne custom rezolucije, i ne nece Digitalno daje samo 1280 1024. Igram se i dalje. Ako ne namestim ugriscu se za jaja Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 jesi instalirao onaj "drajver" za monitor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 12, 2009 Author Report Share Posted September 12, 2009 Da Izgleda da 8600GT nece da dira u 1600 nesto Ubicu nekoga Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 Mora da radi max rezolucija joj je 25xx x 1600 zovi vudua da ti pomogne kupi mu 10 piva i uzivaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 Ja sam mu rekao da proba sa starijim drajverima, neke kombinacije drajvera i kartica nisu davale sve rezolucije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 :/ Chuo sam da mnogi imaju problema sa Samsung monitorima i Nvidija karticama... A koji je OS u pitanju, Vista ili Xp? Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 12, 2009 Author Report Share Posted September 12, 2009 Ovako Tek sa poslednjim (190.62_desktop_winxp_32bit_english_whql.exe) drajverom je uopste moguca DVI slika, i to nakon SVIH zajebancija sa updateom drajvera za monitor, disable analog i slicno, dosao sam do toga da i dalje nema resenja. Cak mi se rezolucija (velicina tacke sta vec tj položaj slike) menja u zavisnosti da li je 32 ili 16bit Vraćam monitor i to je to. Koliko vidim masa ljudi urla na ovo i rešenja nema sem da se radi u analgonom modu što meni ne pada na pamet. Takođe auto adjustment je zaključan (analog mode) kao i pola menija. Opet ljudi su menjali t220 za t220 iz druge serije i radilo je, čak su i updateovali "firmware monitora" (ima kod toma o tome) a to meni ne pada na pamet da radim. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 Meni šljaka sve ok - P2370 + GeForce 8800GT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 12, 2009 Author Report Share Posted September 12, 2009 Najjace od svega je sto u digitalnom modu nema 3d acc (Hardware accelerated Direct3D 9+ is not available because the display driver does not support it. You may be able to get a newer driver from the hardware manufacturer.), a kad prebacim u analogni mod ima. Ma ćozdra samsung t220 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 update firmware za monitor? koji lol vrati ti to lepo, bole te brige Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 12, 2009 Author Report Share Posted September 12, 2009 Pazi uporan sam ja a noc je duga Opet sam uspeo ne znam zašto i kako da namestim normalnu sliku (bey skrolla) ali u 1024*768 Dakle kupio sam DVI skup monitor da bih prdeo u 1024*768 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 A ako su ti prikačena oba, da li si T220 proglasio primarnim? Rezolucije se izlistavaju samo one koje podržava primarni monitor. Mislim evo vidi situaciju kod mene, ona Belinea 17-ica analogna i onaj LG monitor-TV koji ima DVI i sve to ostalo. Utaknem oba ali na LG-u ne mogu da biram ništa preko 1280 jer ne daje Belinea dok je primarna. Onda swapujem displeje u ATI kontrol panelu i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 12, 2009 Author Report Share Posted September 12, 2009 Matoriii nikad nisu bila 2 monitora, samo t220 sa oba kabla radi testa. Sad je samo dvi kabl i kažem, naturalna mu je 1024*768, a probao sam i sa oba kabla pa žogliranje i sva ta sranja. Znači vidi, samo t220, dvi kabl, samo 1 monitor se vidi samsung t220(digital) i ne prikazuje sliku dobro. A bilo je i 2 monitora jedan samsungt220 analog, jedan t220 digital, odem u nvcpl i menjam za analogni sve radi vrh, menjam za digitalni ne radi vrh... Kažem ti ljudi su menjali monitor i stigne drugi t220 i radi super. Zameniću monitor za asus 22 sa dvi, gledao sam i njega isto je super. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Ma uzmi Acer g24 i uzivaj ili neshto ovakvo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts