Paja Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 (CNN) -- English Premier League side Chelsea have been banned by world football's governing body FIFA from signing any new squad members until 2011, after they were found to have "induced" a player to breach his contract in a transfer from Lens to the London-based side in 2007. http://edition.cnn.com/2009/SPORT/football...fifa/index.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 najgori moguci tim za 2 godine : Cech (29) Bosingwa (29) - Alex (29)/Ivanovic (27) - Terry (30) - A. Cole (30) Mikel (24) - Essien (28) - Lampard (33) J. Cole (29) - Zhirkov (28) Drogba (33) mansijen,di santo,sturidge, rajkovic, kalkuta,stoch, hutchinson, matic i brdo ostalih za koje nikad niste culi a solidni su. mnogo ostro. svuda se to radi u svetu, da se ne lazemo. al jebiga, kad chelzi ima jednog pitera kenjona, koji je nesposoban da normalno ostvari neki transfer, pa mora ovakvim putevima da se ide. ashley cole, obi mikel, sad kalkuta.. ccc... jao platini, smecaru stari.. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 a skratice im na manje..naprimer da ne mogu da kupuju ove zime i to.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 al su matora ekipa ;D nisam znao da drogba ima 33 :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 drogba ima 33 za dve godine :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 bas mi zao nesto :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 bez obzira na sve, chelsea ima mnogo iskusnu ekipu, ima i solidan podmalak, glat uzimaju titulu ove godine, a za sl. nisam pametan :) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 Sta ako im se povredi 2,3 prvotimaca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 A sta ako im ode neko sledece godine recimo? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 (edited) Moze milion sranja da im se desi, ali ja mislim da ce im smanjiti kaznu. Btw i ja mislim da celzi ima najvece sanse da osvoji ove godine, iako navijam za Mancester. Sto ne znaci da Man Utd nece osvojiti :D Edited September 3, 2009 by zytherius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 podforum transfers, na chelsea forumu, zakljucan do daljnjeg Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 Kapiram da se bilo kom drugom timu u premier ligi ovo desilo bio bi blagi uzas,al chelzi ce preziveti :) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 standardno ce im smanjiti kaznu, verujem da samo ovaj predstojeci zimski nece moci da pazare.. vec naredno leto, jovo nanovo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 Kapiram da se bilo kom drugom timu u premier ligi ovo desilo bio bi blagi uzas,al chelzi ce preziveti :) Mislim da arsenalu ne bi previse naskodilo ... Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 Kapiram da se bilo kom drugom timu u premier ligi ovo desilo bio bi blagi uzas,al chelzi ce preziveti :) Ja bas mislim obrnuto, da bi Arsenal i Mancester lakse "preziveli" ovako nesto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 Fifa zeli Abramovicheve pare... "Redukovatje" kaznu na veliku sumu novca i bitje zadovoljni i jedni i drugi... Ne kazem da je 100% tachno, ali to je neko moje mishljenje... Ja bas mislim obrnuto, da bi Arsenal i Mancester lakse "preziveli" ovako nesto... Arsenal to prezivljava vetj par godina :) Nije kao da su, sem Arshavina, doveli neko zvuchnije pojachanje :) A potencijala ima za izvoz :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 pa to zato sto Wenger ne kupuje.Mislim realno,ajde Arshavin,ali otvorio se za Eduarda ko debil.Puno para je dao za njega. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 jbga, morao je da pljusne lovu, jer je henry otisao u barsu tada a realno dudu je igrao extra dok mu nije onaj lik slomio nogu, kad god je igrao dao je gol :) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 pa shta je dudu otisho za manje od 9mil eura, shto je realno smeshna para za mladog polivalentnog napadacha koji je imao toliko potencijala. jebeno je zhigica valensija platila skoro 20, hocesh mi reci da bi u napadu svog omiljenog tima pre gledo zhigu nego eduarda ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 darko, o cemu ti pricas? kojih crnih 20 miliona? zigic je placen, ukoliko se ne varam, 8 mil evra... pola zvezdi pola onom menadzeru, ne mogu da se setim kako se zove. duduu jeste naduvana cena, zato sto ga je jebeni mamic- car, prodacvao. covek moze da digne cenu igracu za 30% ko iz picke, zato sto je covek carina i po. koliko god se mediji popisavali i nipodastavali njegovo ime, on ce uvek biti carina za sve tamo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 (edited) samo da te podsetim da je zhiga prvo bio u rasingu pa je iz rasinga otishao u valensiju :) nije 20 nego 19 miliona al to je to, ko dva dudua. nidzo poshto chitash ovo upali msn ! Edited September 4, 2009 by superbad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 (edited) a. da da. izvini.. na to sam potpuno zaboravio, tj ne zaboravio, vec potisnuo :) jebeni calasan i njegovih i piksijevih 50% nabijem ih na kurac edit: a valjda je dudu presao za cistih, cini mi se, 12 mil evra... najcistijih.. Edited September 4, 2009 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 ne kazhem ja da je Dudu losh,nego da je preplacen :)Zato sto je to leto Anri otisao za isto para za koliko je on doshao :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 Shto se tiche Chelzija gg mali off rev je negde pomenuo vec za Zemun i Kezmana... koja je fora sa procentom od svakog ugovora za matichne klubove? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 (edited) pa kolko ja znam 5% od vrednosti transfera placa klub u koji igrach prelazi matichnom klubu, tj klubu u kojem je igrach prvi put registrovan. naravno ugovorom se mozhe dogovoriti da i klub prodavac od svog dela plati taj procenat. Edited September 6, 2009 by superbad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts