Jump to content

Chelziju zabranjeno dovodjenje novih igraca (FIFA)

Paja

Recommended Posts

(CNN) -- English Premier League side Chelsea have been banned by world football's governing body FIFA from signing any new squad members until 2011, after they were found to have "induced" a player to breach his contract in a transfer from Lens to the London-based side in 2007.

http://edition.cnn.com/2009/SPORT/football...fifa/index.html

Zastava101Mala.jpg

najgori moguci tim za 2 godine :

Cech (29)

Bosingwa (29) - Alex (29)/Ivanovic (27) - Terry (30) - A. Cole (30)

Mikel (24) - Essien (28) - Lampard (33)

J. Cole (29) - Zhirkov (28)

Drogba (33)

mansijen,di santo,sturidge, rajkovic, kalkuta,stoch, hutchinson, matic i brdo ostalih za koje nikad niste culi a solidni su.

mnogo ostro. svuda se to radi u svetu, da se ne lazemo. al jebiga, kad chelzi ima jednog pitera kenjona, koji je nesposoban da normalno ostvari neki transfer, pa mora ovakvim putevima da se ide. ashley cole, obi mikel, sad kalkuta.. ccc...

jao platini, smecaru stari..

Bring It

Fifa zeli Abramovicheve pare... "Redukovatje" kaznu na veliku sumu novca i bitje zadovoljni i jedni i drugi...

Ne kazem da je 100% tachno, ali to je neko moje mishljenje...

Ja bas mislim obrnuto, da bi Arsenal i Mancester lakse "preziveli" ovako nesto...

Arsenal to prezivljava vetj par godina :) Nije kao da su, sem Arshavina, doveli neko zvuchnije pojachanje :) A potencijala ima za izvoz :)

pa to zato sto Wenger ne kupuje.Mislim realno,ajde Arshavin,ali otvorio se za Eduarda ko debil.Puno para je dao za njega.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

darko, o cemu ti pricas?

kojih crnih 20 miliona?

zigic je placen, ukoliko se ne varam, 8 mil evra...

pola zvezdi pola onom menadzeru, ne mogu da se setim kako se zove.

duduu jeste naduvana cena, zato sto ga je jebeni mamic- car, prodacvao. covek moze da digne cenu igracu za 30% ko iz picke, zato sto je covek carina i po. koliko god se mediji popisavali i nipodastavali njegovo ime, on ce uvek biti carina za sve tamo..

ne kazhem ja da je Dudu losh,nego da je preplacen :)Zato sto je to leto Anri otisao za isto para za koliko je on doshao :)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

pa kolko ja znam 5% od vrednosti transfera placa klub u koji igrach prelazi matichnom klubu, tj klubu u kojem je igrach prvi put registrovan. naravno ugovorom se mozhe dogovoriti da i klub prodavac od svog dela plati taj procenat.

Edited by superbad